בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  האם ניתן להריץ סקר לגבי מועמד פוליטי עם אג'נדות פרו-דייג
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: האם ניתן להריץ סקר לגבי מועמד פוליטי עם אג'נדות פרו-דייג  (נקרא 4238 פעמים) הדפסה
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הפוליטיקה מזוהמת ולצערי היא נגדנו , גופים כוחניים פועלים בסמוי ובגלוי מולנו, אני חושב שאולי הגיעה העת לנציג שלנו שם , שיהיה פרו-דיג אמיתי ולא עוד שר עם מס שפתיים, אני חושב שבנמצא אלפים רבים בקרב ציבור הדייגים שיתפשרו על עמדות מפלגת אותו נציג ( בהנחה שזו תהיה מפלגה סולידרית ולא מפלגת קיצון) ובלבד שיתחיל לובי של ציבור הדייגים המשווקים ובעלי החנויות , הייתי מבקש לבנות סקר מעמיק בעניין ולהתחיל לפרסמו בעמוד הפייסבוק ובפורום, אולי הגיע הזמן שנריץ מועמד משלנו או שנקבל תמיכה אמיתית ממועמד קיים בתמורה לקולותינו, אם צריך להתפקד למפלגה מסויימת ולהצביע בעד נציגנו זה מה שנעשה, אנו חייבים להביא את קולנו לכנסת, הכוחות שמולנו דורסניים ( רפאל , הגיע הזמן לרוץ לכנסת סמיילי )
עריכה אחרונה: ינואר 20, 2020, 04:26:58 AM על ידי ארז.ד.
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ארז, לצערי אני לא מאמין שזה יקרה. אני אמנע מלהיכנס יותר מדי לפוליטיקה, גם כי זה מעורר המון אמוציות אצל אנשים, וגם כי זה מנוגד לחוקי הפורום, אבל בתור מי שעוקב אחרי התנועה ברשתות החברתיות בהקשר של המאבק (אני המפעיל העיקרי של הדף והקבוצה של י.ע.ד), אני רואה חד וחלק, שיש אנשים, דייגים מכורים, שברגע שעולה ההקשר הפוליטי שנוגד את האמונה העיוורת שלהם, הם מיד מתפוצצים, מוכנים שישרף הים והדיג וכל המדינה, רק למען הדבקות שלהם בצד שכבר שנים לכל הפחות לא סופר אותנו הדייגים, אם לא דופק אותנו במודע...
אז ממי תקושש קולות? הבייס שלנו הוא קודם כל הבייס של קבוצת כח פוליטית שהדיג לא מעניין אותה...
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

מבלי לערב דיעות פוליטיות כמובן- לבחור מועמד שמקדם רק נושא אחד? לא משננ מה הנושא זה לא מחזיק מים לדעתי.
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מובן שלא מדובר באדם המקדם נושא אחד, אבל כזה שהדייג יהיה בראש מעייניו והדבר קורה ללא הפסק בפוליטיקה, יש שרים שחרוט על דגלם נושא מרכזי אחד, זה לא מבטל את השתתפותם ואחריותם בנושאים אחרים, ובקשר לדברים של קובי, תמיד יהיו מי שלא יסכימו לזוז מילימטר בהשקפה הפוליטית שלהם , אני מקבל ומכבד אותם, אני חושב שהם לא המהות , אלא אלה שכן יזוז מעט ימינה או מעט שמאלה ובלבד שהאינטרסים שלהם ייוצגו בכנסת ומישהו ישמור על פינת האלוהים שלהם , אני חושב שאפילו יהיה מפליא למצוא כמה כאלה יהיו מוכנים לעשות זאת, אז כן , הגיוני שאותו נציג יהיה נציג אחת המפלגות באזור המרכז של הקשת הפוליטית ולא בקצוות כדי לרכז מכנה משותף גדול יותר אבל אני חושב שסקר כזה עלול אפילו להפתיע אותנו בתוצאותיו , אולי עוד יקום האדם מבינינו או שימצא חכ קיים שיחליט שהאג'נדה שלנו הוגנת דיה לייצג אותה ולהגן עליה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

הפוליטיקה מזוהמת ולצערי היא נגדנו , גופים כוחניים פועלים בסמוי ובגלוי מולנו, אני חושב שאולי הגיעה העת לנציג שלנו שם , שיהיה פרו-דיג אמיתי ולא עוד שר עם מס שפתיים, אני חושב שבנמצא אלפים רבים בקרב ציבור הדייגים שיתפשרו על עמדות מפלגת אותו נציג ( בהנחה שזו תהיה מפלגה סולידרית ולא מפלגת קיצון) ובלבד שיתחיל לובי של ציבור הדייגים המשווקים ובעלי החנויות , הייתי מבקש לבנות סקר מעמיק בעניין ולהתחיל לפרסמו בעמוד הפייסבוק ובפורום, אולי הגיע הזמן שנריץ מועמד משלנו או שנקבל תמיכה אמיתית ממועמד קיים בתמורה לקולותינו, אם צריך להתפקד למפלגה מסויימת ולהצביע בעד נציגנו זה מה שנעשה, אנו חייבים להביא את קולנו לכנסת, הכוחות שמולנו דורסניים ( רפאל , הגיע הזמן לרוץ לכנסת סמיילי )
הרעיון מצוין ארז (מלבד העובדה שאני לא בקטע - נכון להיום לא מעלה על דעתי להכנס לפוליטיקה),
אלא שלדעתי לא נוכל לקבל 4 מנדטים כדי לעבור את אחוז החסימה, 2 מנדטים = אפס...

אם נעשה סקר לא נעבור את ה-60,000 קולות שזה לא מספיק, עדיין..

יחד עם זאת, פועלים בהחלט לחפש "בית פוליטי" - מפלגה שתתמוך בנו ועמדותינו הנכונות והצודקות,
לא רק מילולית אלא בכל בכוח...
שאז - ולא חשוב לי איזו מפלגה זו תהיה, נפעל להתגייס לחיזוקה...
בינתיים אנחנו בקשר עם חברי כנסת ונראה לאן יתגלגלו הדברים...

מבלי לערב דעות פוליטיות כמובן- לבחור מועמד שמקדם רק נושא אחד? לא משננ מה הנושא זה לא מחזיק מים לדעתי.
דעתי כדעתך מור...
נכון להיום אין סיכוי לעבור את אחוז החסימה של 4 מנדטים...
-------------------------------
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כוונתי לא הייתה להריץ מפלגה משלנו , כי אם אדם מזוהה עמנו או לחלופין אדם מאחת המפלגות הגדולות להם אותם 2 מנדטים שווים הון פוליטי רב במאבק במתחרות  כאשר אותו אדם יקבל חפיפה על המצב מנציגי יעד ויזכה לתמיכת הדייגים , ברור לי שהדייגים לבדם לא יעברו את אחוז החסימה
, אבל אם יש חכ שאותם 60 אלף איש שווים לו עולם ומלואו ואני בטוח שיש כזה, אולי שווה לגייסו , קודם לכן צריך לראות אם זה חשוב מספיק לנו כדי להצביע לאותו בחור באותה מפלגה למרות שחלקנו כנראה נצטרך לזוז שמאלה מעט או ימינה מעט , על כן כיוונתי לאחת המפלגות הגדולות.
פשוט נמאס לי להיות אותו מיעוט נרדף המתגונן מבריונות , רוצה להשיב להם בחקיקה הוגנת ומידתית. אני בטוח ש2 המנדטים שיש לנו להציע שווים הרבה למישהו .
אני יודע שחברי יעד עמוסים לעייפה לכן רציתי לבדוק התכנות הצבעה גורפת שכזו דרך סקר כיוון שאם הדייגים לא באמת יגלו גמישות פוליטית ויצביעו לאותו מועמד אין באמת טעם להתקדם בעניין לעומת זאת אם הסקר יראה תוצאות מרשימות להתכנות כזו זה יוכל להיות כלי שכנוע לאותו ח"כ
נ"ב - רפאל לא הייתי רוצה להכתימך בפוליטקה, אתה פשוט נתפס כמושיע סמיילי
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחלה רעיון ארז   הגזעי
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

מבין וחי ופוליטיקה וכמי שמבין קצת פוליטיקה אני יכול לומר בפה מלא - כולם שקרנים ורמאים !

אם אתה לא רמאי ושקרן אין לך מה לחפש שם !

הכל אינטרס אישי נטו !

אם זה לא מישהו שרק דייג בראשו , אין סיכוי לשנות בצורה נחרצת את גורלנו..

וכזה אני לא רואה באופק נכון לעת הזו.

-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מבין וחי ופוליטיקה וכמי שמבין קצת פוליטיקה אני יכול לומר בפה מלא - כולם שקרנים ורמאים !

אם אתה לא רמאי ושקרן אין לך מה לחפש שם !

הכל אינטרס אישי נטו !

אם זה לא מישהו שרק דייג בראשו , אין סיכוי לשנות בצורה נחרצת את גורלנו..

וכזה אני לא רואה באופק נכון לעת הזו.

יש ל י.ע.ד מסמך חתום של איילת שקד, שהבטיחה לעמוד לצד הדייגים. זו עת המבחן לדעת אם מסמך זה מחזיק מים או שאפשר לנגב איתו את התחת כמו כל הבטחות הבחירות של ימינה.
עריכה אחרונה: יוני 14, 2021, 04:58:31 AM על ידי ruviva
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!