פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דעתכם לגבי מקל ALL AROUNDER של דאיווה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דעתכם לגבי מקל ALL AROUNDER של דאיווה (נקרא 6938 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תתחדש, צביקה. שתף גם מאיפה הזמנת, ובהמשך על חווית הקניה
הוזמן מ-PLAT , לאחר שבדקתי שיש להם במלאי.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פלאט אליפות, רק השילוח ב-ems הוא חור בראש...
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
לטאו, מקל מצויין. עם זאת, ממליץ גם לפתוח את הראש, אני חולה על דאיווה, אבל יש גם מקלות אחרים מעולים במחיר הזה
מוכן לשמוע אם יש לך רעיון (רק לא מייגור קראפט) אחי למה רק לא מייגור  אני מתעניין לקנות מקל שלהם שמתומחר סביב 1300 שח.... יש אופציות יותר מעניינות בטווח מחיר הזה?
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
סביב ה1300 שח לא חסר מקלות הייתי אומר לך על ימאגה יש גם טנריו מדהימים במחיר הזה מקלות של xesta ומה לא בעצם.. מדבר על הזמנה מחול כמובן , בארץ במחיר הזה לא תקנה מקל ברמה של מקל שתזמין מחול
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
לטאו, מקל מצויין. עם זאת, ממליץ גם לפתוח את הראש, אני חולה על דאיווה, אבל יש גם מקלות אחרים מעולים במחיר הזה
מוכן לשמוע אם יש לך רעיון (רק לא מייגור קראפט) אחי למה רק לא מייגור  אני מתעניין לקנות מקל שלהם שמתומחר סביב 1300 שח.... יש אופציות יותר מעניינות בטווח מחיר הזה? מייגור קראפט ממליץ לא לגעת . לחבר נשבר בזריקה . ויש עוד המווון תלונות כאלה.
|
|
|
|
|
מוכן לשמוע אם יש לך רעיון (רק לא מייגור קראפט) אחי למה רק לא מייגור  אני מתעניין לקנות מקל שלהם שמתומחר סביב 1300 שח.... יש אופציות יותר מעניינות בטווח מחיר הזה? כמו שמקס רשם לך, יצא להם שם ובצדק של מקלות שנשברים בקלות ומשום דבר. לא יודע להגיע לך לגבי הדגמי קצה אבל הדגמי ביניים כמו הסולפרה, פירסט קאסט וקרוסטז' נשברים בזריקות של דמויים וגיגים בטווח המשקלים של המקל. אני גם ראיתי חבר מול העיניים שלי שנשבר לו המקל בהתחלת יום דיג מזריקה של גיג ויש המון תלונות כאלה. תריץ חיפוש ותראה.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 22, 2020, 06:52:08 AM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים אולי נכון לצנן מעט את "העליהום" על המייגור קרפט, סכה מדובר במקלות עם ותק שרבים וטובים היו עובדים איתם ומרוצים, אני זוכר תקופה שבה מייגור קאפט סאלטיק היתה הטופ של הטופ בארץ..כולם עפו עליה ולא שמעתי על שבירה של מקל. לי היה את הקרוסטאז' במשך 4 שנים שתפקד מעולה, ולגיסי יש את הקורסאטז' pe כבר למעלה מ-7 שנים בלי בעיות. פגמים ביצור יכולים לקרות להמון מקלות, אישית אני עובד עם tailwalk eginn 106 , חבר הזמין 2 כאלה לו ולחבר שלו, בזריקה שניה נשבר המקל, כנל לאחר שהחליפו לו, נעשתה בדיקה וגילו כי היה פגם ביצור בסדרה ספציפית, אני עם שלי כבר כמה חודשים, זורק גיגים של 40 ג בלי רחמים והכל טוב ( חמסה חמסה) אגב גם קססטה שמעתי שנשברה בזריקה אבל אף אחד לא רץ לפסול אותם נכון? כנל לגבי tict.. מבין את הרצון לשתף ולהזהיר וזה גם חשוב מאוד, אחרי הכל זו מהות הפורום אבל חושב שצריך גם להיות מעט מחושבים וזהירים .. נ.ב לי אין אף מקל של מייגו'ר היום ככה שאין מה לחשוב שיש פה אנטרס כלשהו  שי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 22, 2020, 12:45:52 PM על ידי SHAYU**
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מסכים עם שי סך הכל מייג’ור חברה מצוינת פשוט יש להם כמה פאקים בסדרות וזה יכול לקרות בכל חברה שי היקר השארתי לך הודעה בפרטי 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
חברים אולי נכון לצנן מעט את "העליהום" על המייגור קרפט, סכה מדובר במקלות עם ותק שרבים וטובים היו עובדים איתם ומרוצים, אני זוכר תקופה שבה מייגור קאפט סאלטיק היתה הטופ של הטופ בארץ..כולם עפו עליה ולא שמעתי על שבירה של מקל. לי היה את הקרוסטאז' במשך 4 שנים שתפקד מעולה, ולגיסי יש את הקורסאטז' pe כבר למעלה מ-7 שנים בלי בעיות. פגמים ביצור יכולים לקרות להמון מקלות, אישית אני עובד עם tailwalk eginn 106 , חבר הזמין 2 כאלה לו ולחבר שלו, בזריקה שניה נשבר המקל, כנל לאחר שהחליפו לו, נעשתה בדיקה וגילו כי היה פגם ביצור בסדרה ספציפית, אני עם שלי כבר כמה חודשים, זורק גיגים של 40 ג בלי רחמים והכל טוב ( חמסה חמסה) אגב גם קססטה שמעתי שנשברה בזריקה אבל אף אחד לא רץ לפסול אותם נכון? כנל לגבי tict.. מבין את הרצון לשתף ולהזהיר וזה גם חשוב מאוד, אחרי הכל זו מהות הפורום אבל חושב שצריך גם להיות מעט מחושבים וזהירים .. נ.ב לי אין אף מקל של מייגו'ר היום ככה שאין מה לחשוב שיש פה אנטרס כלשהו  שי מכבד את דבריך ,אבל לא מסכים. הבן אדם יקנה בסופו של דבר מה שהוא ירצה , אבל אני אישית בכל מקרה הייתי נמנע מהמייגור . אם היה פאק בייצור למה אני צריך להסתכן ? לקנות מקל ( מחירים לא זולים בכלל) ולהמר על זה שהמקל שלי תקין ? אם הייתי שומע על שבירה של המקל פעם או פעמיים , טענה אחת לא הייתי רושם .
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שאני אומר הוא שפאק ביצור יכול לקרות אצל כל חברה, לראיה מכיר מקלות של טיילוואלק עם פאק ביצור, גם של טיקט..חברות מוכרות וטובות. לגבי המייגור יש לי חברים שלא מוכנים להחליף את המייגור קראפט טרוזר שלהם או הkg בשום מקל ועומדים בגאון מול דגים לא קטנים גם עם המקלות לייט/ אולטרה לייט.
אבל מסכים איתך, בסוף הוא יקנה מה שנראה לו לנכון וטוב שאנחנו מעלים גם דעות מנוגדות, כך התמונה שלמה יותר ותעזור לו לבחור נכון.
שי
|
|
|
|
|
פלאט אליפות, רק השילוח ב-ems הוא חור בראש...
דואר ישראל ems אפילו את העבודה שלהם לא יכולים לעשות. 9 ימים מקבלת מספר מעקב המקל הגיע אליי לדלת הבית שזה נהדר. אבל מכס יצא רק 35 שקל. במקום כמה מאות שקלים, ממש הופתעתי. ברור לי שמדובר על טעות כלשהי במיוחד שהצהרת המוכר על הטובין אמיתית. אבל יצא לטובה והמקל כבר אצלי אז אין תלונות. נחכה שמזג האוויר ישתף איתנו פעולה סוף סוף באחד הסופ"ש ואני אתן לכם סקירה.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2020, 07:01:29 AM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
לא בטוח שטעות.. המקל שלי הגיע אליי היום לאחר 8 ימים מכס עלה 35 שקלים עם שליח עד הבית 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אבל מכס יצא רק 35 שקל. במקום כמה מאות שקלים, ממש הופתעתי. ברור לי שמדובר על טעות כלשהי במיוחד מכס עלה 35 שקלים עם שליח עד הבית  חברים, ה- 35 ש"ח זה לא מכס. זה דמי הטיפול של החבילה ב- EMS. זהו סכום קבוע שאינו שייך לשווי החבילה. כאשר השירות שלהם כולל שליח עד הבית.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2020, 12:22:04 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד אבל מכס יצא רק 35 שקל. במקום כמה מאות שקלים, ממש הופתעתי. ברור לי שמדובר על טעות כלשהי במיוחד מכס עלה 35 שקלים עם שליח עד הבית  חברים, ה- 35 ש"ח זה לא מכס. זה דמי הטיפול של החבילה ב- EMS. זהו סכום קבוע שאינו שייך לשווי החבילה. כאשר השירות שלהם כולל שליח עד הבית. מוזר שעל מקל של מעל 800 שקל אין מסים בכלל, לא מכס ולא מעמ ולא אגרת שקר כלשהי. ממקלות קודמים שהזמנתי היה תשלום גם על מקל של 450 שקל. אבל מי אני שאתלונן, תודה לדואר ישראל.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אבל מכס יצא רק 35 שקל. במקום כמה מאות שקלים, ממש הופתעתי. ברור לי שמדובר על טעות כלשהי במיוחד מכס עלה 35 שקלים עם שליח עד הבית  חברים, ה- 35 ש"ח זה לא מכס. זה דמי הטיפול של החבילה ב- EMS. זהו סכום קבוע שאינו שייך לשווי החבילה. כאשר השירות שלהם כולל שליח עד הבית. מוזר שעל מקל של מעל 800 שקל אין מסים בכלל, לא מכס ולא מעמ ולא אגרת שקר כלשהי. ממקלות קודמים שהזמנתי היה תשלום גם על מקל של 450 שקל. אבל מי אני שאתלונן, תודה לדואר ישראל. בס"ד נכון, אבל דברים הולכים להשתנות בקרוב... 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|