פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   עותרים לבג"ץ! משתתפים ותורמים - עוצרים את הצו ההזוי ואת חיסול הדיג הספורטיבי |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עותרים לבג"ץ! משתתפים ותורמים - עוצרים את הצו ההזוי ואת חיסול הדיג הספורטיבי (נקרא 14648 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תרמתי 300 ש"ח בהעברה בנקאית
כל הכבוד, ראובן. תזכור להעביר אסמכתא כדי שנוכל לעקוב אחרי ההפקדה. אפשר אלי, אל רפי או אל שרגא. הרשימות שוב עודכנו- שאפו ענק לכל אחד ואחד!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כולנו יד אחת! ממשיכים להתקדם
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תרמתי בהעברה בנקאית , קצת מאוחר בשביל להעיר אתכם בוואטסאפ, במועד הביצוע נכתבה האסמכתא הזו : 33078419
באתר לעומת זאת מופיע מספר אסמכתא אחר : 104956763 , איני יודע מי מהם הנכון אבל מקווה שאחד מהם לפחות יוביל לתרומה הנכונה אל יעד
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2020, 01:02:06 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תרמתי בהעברה בנקאית , קצת מאוחר בשביל להעיר אתכם בוואטסאפ, במועד הביצוע נכתבה האסמכתא הזו : 33078419
באתר לעומת זאת מופיע מספר אסמכתא אחר : 104956763 , איני יודע מי מהם הנכון אבל מקווה שאחד מהם לפחות יוביל לתרומה הנכונה אל יעד
צילום מסך... זה כל מה שצריך... שאפו על ההירתמות, ארז, תנסה להעביר לי
|
|
|
|
|
דבר ראשון המון תודה ליעד ולרפי ולקובי ולשאר העושים במלאכת קודש זו כמובן שתרמתי השאלה היא מה הוא סכום היעד הראשוני שיכסה את הוצאות הבגץ ושאר הדברים שאנחנו צריכים בשלב זה?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דבר ראשון המון תודה ליעד ולרפי ולקובי ולשאר העושים במלאכת קודש זו כמובן שתרמתי השאלה היא מה הוא סכום היעד הראשוני שיכסה את הוצאות הבגץ ושאר הדברים שאנחנו צריכים בשלב זה?
היי. ראשית- שאפו על ההתנדבות ועל התרומה. חשוב מאוד להעביר את האסמכתא, אלי, אל רפי או אל שרגא. לשאלתך, היה לנו סכום יעד ראשוני מינימלי, לכיסוי הוצאות הפתיחה של שכ"ט של עורכי הדין ואגרת בית המשפט, של 43,000 שקלים. עם זאת, ברור לנו שההוצאות לא בהכרח יסתכמו בכך, ולכן אנחנו מתכוונים להמשיך בגיוס בזמן הקרוב, כדי לשמור בידינו רזרבה להמשך טיפול בנושא, כדי שלא נהיה מופתעים מהוצאות נוספות שיצוצו ונצטרך לרוץ ולגייס שוב או לכסות מהכיס הפרטי. כל כסף בגיוס הזה הוא כסף צבוע ומיועד למטרת המאבק הנוכחי בלבד, ואנחנו מחוייבים לשקיפות מלאה בנוגע להוצאות המאבק לבלימת אכרזת המינים המוגנים כאן. בנוגע להמשך, במידה ותהיה יתרה בסוף הקמפיין, ניידע את הציבור על מטרות ההמשך אליהן ינותב הכסף.
|
|
|
|
|
 |
|
|
היי. ראשית- שאפו על ההתנדבות ועל התרומה. חשוב מאוד להעביר את האסמכתא, אלי, אל רפי או אל שרגא. לשאלתך, היה לנו סכום יעד ראשוני מינימלי, לכיסוי הוצאות הפתיחה של שכ"ט של עורכי הדין ואגרת בית המשפט, של 43,000 שקלים. עם זאת, ברור לנו שההוצאות לא בהכרח יסתכמו בכך, ולכן אנחנו מתכוונים להמשיך בגיוס בזמן הקרוב, כדי לשמור בידינו רזרבה להמשך טיפול בנושא, כדי שלא נהיה מופתעים מהוצאות נוספות שיצוצו ונצטרך לרוץ ולגייס שוב או לכסות מהכיס הפרטי. כל כסף בגיוס הזה הוא כסף צבוע ומיועד למטרת המאבק הנוכחי בלבד, ואנחנו מחוייבים לשקיפות מלאה בנוגע להוצאות המאבק לבלימת אכרזת המינים המוגנים כאן. בנוגע להמשך, במידה ותהיה יתרה בסוף הקמפיין, ניידע את הציבור על מטרות ההמשך אליהן ינותב הכסף. תודה רבה קובי,אנחנו עוד רחוקים מסכום היעד הראשוני? אני מציע לפנות לכל בעל ערוץ דייג ביוטיוב שיעלה סירטון קצר לתמיכה בעניין(אני מכיר בעל ערוץ אחד ופניתי אליו) חייבים לרתום את כל מי שרק אפשר לנושא חשוב זה שוב המוווןןן תודה לעושים במלאכה
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אני חושב שיונתן נתן רעיון מצויין
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ההתנדבות נמשכת וממש מדהימה. תודה לארטמי, לארז ולמוטי שהצטרפו לתנופה!
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תרמתי - 350 ש"ח , שיהיה לכולנו בהצלחה 
|
-------------------------------
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תרמתי - 350 ש"ח , שיהיה לכולנו בהצלחה  כל הכבוד, גורן. לא לשכוח להעביר אסמכתא לי, לרפי או לשרגא בינתיים התעדכנה הרשימה בשמות נוספים של התורמים, חלקם חברי הפורום וחלקם לא, אבל כולם דייגים איכפתיים ומעורבים- כל הכבוד!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 16, 2020, 10:17:00 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נעשה  שלחתי לשרגא צילום של האסמכתא 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נעשה  שלחתי לשרגא צילום של האסמכתא  תבורך, דור, ישר כח!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עדכון ביניים- ביום רביעי הוגשה העתירה לבג"צ. המאמץ המשותף של דייגים מכל הארץ, יחד עם יבואנים וחנויות, היה ועודנו חסר תקדים, וזה בפני עצמו הישג, ההתגיסות, ההירתמות, הסולידריות, התרומות והחיבור- מעל 150 איש שקמו ואמרו- מפריע לי, ואני מוכן להוציא כסף למען המאבק לעצור את זה! בית המשפט קבע דיון בעתירה ל-1/3, ולצערנו לא הסכים להוציא צו ביניים להקפיא את המהלך עד לדיון. המאמץ לא הסתיים, הוא רק התחיל. גם התרומות עדיין נדרשות, וגם תמיכתכם, חברים, במהלכים שעוד יגיעו בהמשך. 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 18, 2020, 15:30:26 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל: