פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שבירת שיא חדש סרגוס ענק |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שבירת שיא חדש סרגוס ענק (נקרא 2771 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 11/1/2020 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:  ,מתחיל את היום ב3 בבוקר מחפש מקומות לבוס והגלים כל כך חזקים שמחליט ולוותר, הולך על זירזור מחפש לברקים או מה שלא יבואו שעה 9 בבוקר ללא שום כל הצלחה כלשהי,ב9 וחצי מקבל החלטה לנסות שוב לחפש מקום לבוס לאחר שקצת נרגעו הזרמים אבל הגלים המשיכו להתנפץ עליי כל כך חזק,מגיע ללנקודה וכרגע עובד עם המוצר " פילוטה אשקלון" שלי בייצור עצמי זריקה ראשונה ובום  המקל בתוך המים חזק פייט של 3 דקות בערך ,הערכתי שכנראה זה לוקוס בהמה לא מצליח בכלל להתעסק עם המקל ובעוד נלחם על חיי כדאי להוציא את הדבר המוזר הזה גלים מתנפלים עליי ומוסיפים לאקשן לוקח החלטה עם הרבה סיכון ומבין שאת המקל אני לא יכול להרים מפחד שהוא יישבר ,ומתחיל לגרור את החוט על הסלעים לאט לאט ובזהירות וכל הזמן אני רק מתפלל שלא ייקרה, ואז נגלה לעיניים מחזה מדהים הסרגוספלצת במשקל של כמעט קג יואוו אומר לעצמי בצעקה חחח שבירת שיא אישי שלי , 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 11, 2020, 20:21:10 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אחי.. וואו.. אין מילים .זה חלום שלי להוציא כזה סרגוס . תשמע אתה תותח , כזה מפלצת על הבוס זה אתגר רציני . כמה שאלות . באיזה עומק נתפס להערכתך ?
האזור סלעי או חולי ?
האם האזור היה מוגן מגלים ?
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחי.. וואו.. אין מילים .זה חלום שלי להוציא כזה סרגוס . תשמע אתה תותח , כזה מפלצת על הבוס זה אתגר רציני . כמה שאלות . באיזה עומק נתפס להערכתך ?
האזור סלעי או חולי ?
האם האזור היה מוגן מגלים ?
עומק בערך 3_5 מטר סלעים ולא מוגן מסלעים
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
וואו איזה טירוף חושים! סחטיין עלייך, כבר לא רואים כאלו כמעט.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, סרגוס מפלצת מכובד בהחלט  הפילוטה שלך עובדת  ידוע שהגדולים יוצאים החוצה בתקופה כזו של ים עובד
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מאז שהפסקתי ללכת על סרגוסים לא ראיתי סרגוס כזה
בעבר הייתי הולך לדוג דווקא בסערות (כן אני משוגע עם עבר פסיכי)
הייתי מוציא סרגוסים שהקטן היה 600 גרם
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מטורף
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד על ההתמדה, נראה שהוצאת 3 דורות של משפחה  סוס כזה על בוס זו חוויה לא רגילה, בהצלחה בפעמים הבאות
|
|
|
|
|
פשששששששששששש שנים שלא ראיתי סרגוס בגודל כזה אכן הוצאת משהו מיוחד ...שאפו צחי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תקשיב, זה חתיכת פלטה! לפני 20+ שנים הייתי מיירט סרגוסים במימגים האלה בדיג תת ימי בשובר הגלים של נמל אשדוד, אבל כברהאז הם היו נדירים. אני בטוח שהפייט היה חלומי, לא פשוט לסובב כזה דג גדול, חזק ורחב, ובטח על בוס... יופי של תפיסה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה מפלץ, יופי של תפיסה 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד ! ברכות על שבירת השיא !
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה תענוג צחי...  מכיר את התחושה - וואו אדיר לנשמה ולכל הגוף... לפני הרבה שנים היה לי את זה - שיא אישי עם סרגוס 820 גרם על בוס בדיג לילה... פייט אדיר ואיזו תחושה אדירה כשהדג ביד... וכידוע, בים גבה גלי - הסרגוסים הגדולים יוצאים לאכול... ברכות על השיא, לבריאות 
|
|
|
|
|
צחי סרגוס מדהים ביותר ופייט מחשמל על בוס אני מהתמונה התחשמלתי  יצא לי גם השבוע להגיע לנקודה מרוחקת עם אולטרא עלו כמעט כל סוגי הדגים וביניהם היו גם סרגוסים שמנים שעלו על גיג 14 גרם,הפייט מדהים ושוחררו כמובן כי היו פלמידות וטוניות  ,אבל סרגוס כזה זה נעילה מרכזית שלא תשכח. המשך הצלחות וניפגש בלברקים בקרוב.
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אווהה גדול