פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נו, אז איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? + סקר סילבסטר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נו, אז איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? + סקר סילבסטר (נקרא 3235 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מסקרן, עדיין חוגגים את הסילבסטר - אם בכלל חגגתם?  יש מי שלא מוותר על חגיגת השנה האזרחית החדשה... יש מי שזה לא הכי מעניין אותו או נמנע מכל מיני סיבות ושיקולים.. מה אתם עושים ב: 31/12 בכל שנה ואיך אתם מתייחסים לשנה האזרחית החדשה? תצביעו בסקר בשביל הכייפ והעמדה בתגובה תמיד מסקרנת...
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
פתחתי את הדיון אז אתחיל.... בצעירותי, 31/12 היה יום בילוי חובה - יוצאים לבלות.... בשלב די מוקדם אי שם בשנות ה-20, הגעתי למסקנה שעקרונית לא יוצא לבלות או לחגוג... לא בגלל "זה לא החג שלנו" - אין לי בעיה לחגוג עם כל דת בבחינת להשתתף בחגיגתם ובכייפ.. העניין מבחינתי היה אחר: צפיפות איומה וגובים פי 3 על אותו דבר שנותנים בכל יום... נתן לי תחושה כי המועדונים, הפאבים והמסעדות, מתייחסים אלינו כמו אל טמבלים: "תהנה פחות (צפיפות) ותשלם יותר" - רק כי זה יום ספציפי.... בקיצור, אתמול "חגגתי" בצפיה בסרט עם הילדה ושנינו נרדמנו 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פתחתי את הדיון אז אתחיל.... בצעירותי, 31/12 היה יום בילוי חובה - יוצאים לבלות.... בשלב די מוקדם אי שם בשנות ה-20, הגעתי למסקנה שעקרונית לא יוצא לבלות או לחגוג... לא בגלל "זה לא החג שלנו" - אין לי בעיה לחגוג עם כל דת בבחינת להשתתף בחגיגתם ובכייפ.. העניין מבחינתי היה אחר: צפיפות איומה וגובים פי 3 על אותו דבר שנותנים בכל יום... נתן לי תחושה כי המועדונים, הפאבים והמסעדות, מתייחסים אלינו כמו אל טמבלים: "תהנה פחות (צפיפות) ותשלם יותר" - רק כי זה יום ספציפי.... בקיצור, אתמול "חגגתי" בצפיה בסרט עם הילדה ושנינו נרדמנו  ממש מסכים עם כל מילה
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2020, 07:15:55 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
גם לי אין בעיה עקרונית עם לבלות ב-31/12, לא פחות מיום לפני או יום אחרי. הבעיה שה"ספיישלים" בכל מקום מרחיקים אותי.... השנה הוזמנתי לארוחה בפורום מצומצם של כמה זוגות חברים בבית של חבר בשלן אומן ומארח למופת. שעתיים אחרי שסגרנו את הסידור לבייביסיטר וכו', האמצעית העלתה חום... יצא שנאלצנו לבטל, בערב נתתי קפיצה לקנות כמה פינוקים במעדניה, ואחרי שהילדים נכנסו לישון פתחתי בקבוק יין ומגש פינוקים עם האשה, בכל זאת היה נעים וטעים.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הגדרת את זה מדוייק, אנחנו בדרך כלל נפגשים עם חברים בבית בבילוי איכותי. אני עקרונית לא יוצא ביום הזה בגלל הגזל המיותר והצפיפות הנוראית - ורשמית הפכתי לזקן....  הכנתי מרק טוב עם ריזוטו סלק והחברים הביאו יין וחצפורי היה מעולה ! שנה אזרחית טובה לכולם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעדיף להשאר בבית,
קניתי בקבוק יין נתזים (פייק שמפניה), גבינות טובות (קממבר, קשקבל, ועוד כמה עם אחוזי שומן בשמיים)
קרקרים טעימים, וחגגנו אני וזוגתי, השנה גם לא חיכינו לחצות הליל אלא עשינו זאת בשמונה/תשע.
וזה מזכיר לי, שבשנת 2000 בילינו במלון באילת. כולם פחדו מבאג 2000, שהחשמל יקרוס שחשבונות הבנק יתבלבלו ועוד ועוד.
המלון אף צייד אותנו בפנסים ידניים ובנרות ולבסוף כלום לא קרה סתם התחלפה לה שנה, מאז אני לא מקשיב למומחים ולרואי השחורות למינהם.
שתהיה לנו שנת אינטיאסים, טונות, פלמודים, ויתר הדגים למינהם מוצלחת.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הלכתי לישון כרגיל
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך
|
|
|
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך אנחנו חיים לפי לוח שנה גריגוריאני ולכן זה ראש השנה הגריגוריאני שאותו חוגג רוב העולם וזה לא חג דתי! מארט 
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך אנחנו חיים לפי לוח שנה גריגוריאני ולכן זה ראש השנה הגריגוריאני שאותו חוגג רוב העולם וזה לא חג דתי! מארט  בהחלט לחג אין קשר לשום דת . בואו לא נשכח שגם בברית המועצות הקומוניסטית חגגו את השנה החדשה , ובתקופה ההיא כמעט ולא היו דתיים/מאמינים.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך אנחנו חיים לפי לוח שנה גריגוריאני ולכן זה ראש השנה הגריגוריאני שאותו חוגג רוב העולם וזה לא חג דתי! מארט  תתפלא אבל יש זיקה דתית נוצרית ליום הזה בתחלס זה היום שבו עבר ישו את ברית המילה שלו
|
|
|
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך אנחנו חיים לפי לוח שנה גריגוריאני ולכן זה ראש השנה הגריגוריאני שאותו חוגג רוב העולם וזה לא חג דתי! מארט  תתפלא אבל יש זיקה דתית נוצרית ליום הזה בתחלס זה היום שבו עבר ישו את ברית המילה שלו לי לא ידוע על זיקה הדתית. ואני חגגתי ואמשיך לחגוג את ראש השנה האזרחי כמו רוב תושבי העולם הנאור ללא קשר לדת ולאום . בברכת שנה אזרחית טובה, מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2020, 23:37:01 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
חוגגים לכבוד סילבסטר סטאלון, שהרג בסרט "רמבו" 3112 ויאטנמים, ומשם הגיע הפולחן שחובר לתאריך אנחנו חיים לפי לוח שנה גריגוריאני ולכן זה ראש השנה הגריגוריאני שאותו חוגג רוב העולם וזה לא חג דתי! מארט  תתפלא אבל יש זיקה דתית נוצרית ליום הזה בתחלס זה היום שבו עבר ישו את ברית המילה שלו אלון, יכול להיות שנוצרים בארהב או בחלק מדינות אירופה חוגגים לא את השנה החדשה אלא את חג המולד/לידתו של ישלו או כל דבר אחר שקשור לדת . בארץ לפחות, רוב העולים מברית המועצות לשעבר חוגגים את השנה החדשה ללא שום קשר לנצרות . אישית , הוריי עלו מצפון הקווקז ,מדגסטן. אוטונומיה מוסלמית במאה אחוז ועדיין חוגגים וחגגו את השנה החדשה .
|
|
|
|
|
איך אני חוגג? שהייתי צעיר הייתי נוהג לצאת ולחגוג אבל כיום אני חוגג אחרת אני מתכונן לנשיקה הגדולה בחצות, שמגיע חצות ניגש לדלת ומנשק את המזוזה ומברך ״ברוך שעשני יהודי״ חברי היקרים סילבסטר היה האפיפיור הראשון ומימיו והלאה במשך אלף שנה רצוף הצרו וצררו הוא ומחליפיו את עם ישראל ברשעות ואכזריות שלא ידעה גבול,ולא רואה לנכון לחגוג בשום אופן חג של דת שאחראית לשפיכות הדמים אונס וביזה הגדולים ביותר של עם ישראל בהיסטוריה,אישית כל הפלורליזם התרבותי גורם לי גועל,עם שלא זוכר את אשר עשו לו ,האם יש לו זכות קיום? איפה הכבוד שלו? האם לחגוג חג של שונאיך נראה לכם שפוי???
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|