פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בורי וסרגוסים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בורי וסרגוסים (נקרא 3127 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 1/1/2020 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1700 | בצק רגיל - | בורי דהבאן (קיפון זהוב) | 1 | | 1800 | שרימפס - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 10 | |
הדו"ח:יוצא לים לנסות מזח חדש , יפו לא מאירה פנים בזמן האחרון, מצטייד בבצק מסטיק (דליל מאוד) ריסוס (לא מלחם ,מבצק, אפרט בהמשך) וגמברי לנסות לסרגוס. מגיע למזח ים עובד נחמד , הכי חשוב שהים התנקה מהבוץ לאחר הסערה. מרסס כמות קטנה בהתחלה , אבל הבורי לא רוצה לאכול .. לאחר כשעה גירדתי בורי אחד מסכן וזהו .יושב עוד כמה שעות אבל אין. לא אוכל . מחליט לעבור לסרגוס , מוריד מצוף מחליף לקרסים גדולות יותר (4) וזורק קרוב לסלעים (עם הבוס) .כל כמה זריקות עולה סרגוס נחמד שמביא אחלה פייט ויביא אחלה ארוחה. ציוד. בוס 6 מטר בורי- קרסים 12 מוסטד חוט 0.14 פלורו מצוף 1.5 ג בצק מסטיק דליל ריסוס - קמח מעורבב עם קצת מים נהיה כמו פירורים קטנטנים שנמסים במים יוצרים הרבה ריח במים. סרגוס - חוט 0.35 קרסים 4 ללא מצוף פיתיון חתיכות גמברי(ללא קליפה) עם חוט אלסטי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקס תודה על השיתוף כמו תמיד כל דוח שלך יורד עד לפרטים הקטנים הסבלנות והמקצועיות הביאו לך גם הפעם תוצאות
|
|
|
|
|
יפה מאוד, אחלה ארוחה. כן ירבו.
|
|
|
|
pejerrey
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום ב כול ה כבוד רציתי לדעת הייזה חוט אתה מישתמש ל מוביל? 0.14 פלורו זה ל קרסים בלבד ? תודה
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
שלום ב כול ה כבוד רציתי לדעת הייזה חוט אתה מישתמש ל מוביל? 0.14 פלורו זה ל קרסים בלבד ? תודה
0.14 זה רק לקרסים בהחלט. המוביל זה פחות משנה אני אישית שם 0.25 חשוב כמובן של המוביל יהיה עבה מחטט הקרסים .
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עבודה יפה, מקס. דיג לנשמה, עם תוצאות מכובדות מלוא הסל! יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יופי של דייג בוס עם תוצאות קלאסיות! בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מקס, תענוג של דוח  אחלה שלל של סרגוסים  תודה על השיתוף
|
-------------------------------
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יפה מאוד מקס ! מה הכוונה בחוט האלסטי עבור הגמברי? אצה גם מוסיף משקולות מעבר למה שהיה לך עבור ה-1.5 גרם?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
יפה מאוד מקס ! מה הכוונה בחוט האלסטי עבור הגמברי? אצה גם מוסיף משקולות מעבר למה שהיה לך עבור ה-1.5 גרם?
אהלן אלדד, תודה רבה. החוט אלסטי זה הדבר הכי חשוב אם תופרים חתיכות גמברי .בלעדיו הגמברי יפול מהקרס / דגים קטנים יפרקו אותו. חשוב להשתמש בחוט האלסטי הכי דק שיש ,ואין צורך לקשור נטו ללפף. לגבי המשקולת אם עובד עם במצוף שם לפי המצוף כמובן 1.5 2 גרם. אם עובד בלי מצוף עם פילוטה למשל לא שם משקולות בכלל.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח מקס.... המקצוענות מורגשת - פירוט הציוד חשוב ומראה על הגישה... אהבתי את ההיערכות לאופציה חלופית עם מוכנות לשני כיוונים (בצק וגמברי) ואכן - זה בהחלט הצליח ועשה את ההבדל... לפי הסרגוסים - אני מניח שהיה ים עם קצף טוב צמוד לסלעים... תוצאה יפה 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2020, 08:16:42 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אהלן אלדד, תודה רבה. החוט אלסטי זה הדבר הכי חשוב אם תופרים חתיכות גמברי .בלעדיו הגמברי יפול מהקרס / דגים קטנים יפרקו אותו. חשוב להשתמש בחוט האלסטי הכי דק שיש ,ואין צורך לקשור נטו ללפף. לגבי המשקולת אם עובד עם במצוף שם לפי המצוף כמובן 1.5 2 גרם. אם עובד בלי מצוף עם פילוטה למשל לא שם משקולות בכלל. וואלה מעניין, בחיים לא חשבתי לקשור פתיון בבוס... (כי התחלופה של הפתיון היא מיידית). עם הגמברי לא שמת משקולות בכלל? היה לו מספיק משקל עצמי?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אהלן אלדד, תודה רבה. החוט אלסטי זה הדבר הכי חשוב אם תופרים חתיכות גמברי .בלעדיו הגמברי יפול מהקרס / דגים קטנים יפרקו אותו. חשוב להשתמש בחוט האלסטי הכי דק שיש ,ואין צורך לקשור נטו ללפף. לגבי המשקולת אם עובד עם במצוף שם לפי המצוף כמובן 1.5 2 גרם. אם עובד בלי מצוף עם פילוטה למשל לא שם משקולות בכלל. וואלה מעניין, בחיים לא חשבתי לקשור פתיון בבוס... (כי התחלופה של הפתיון היא מיידית). עם הגמברי לא שמת משקולות בכלל? היה לו מספיק משקל עצמי? עם הגמברי שם משקולת ,הפילוטה שוקעת כי מערבב עם חול ים. צודק זה מאוד בעייתי לקשור כל פעם פיתיון ,כי התחלופה היא באמת מיידית ,אבל בגלל שאני מוריד את השריון ,וגמברי מופשר ללא אלסטי העסק בעייתי. מה שכן קשירה קטנה עושה פלאים ,אם לא בלע הפיתיון ישאר , לא משנה הגל והזרם ,וגם אחרי שסרגוס נתפס לרוב אותו פיתיון מספיק לי לכמה סרגוסים כי גם בפה שלו הפיתיון לא מתפרק מוציא וזורק שוב.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
עם הגמברי שם משקולת ,הפילוטה שוקעת כי מערבב עם חול ים. צודק זה מאוד בעייתי לקשור כל פעם פיתיון ,כי התחלופה היא באמת מיידית ,אבל בגלל שאני מוריד את השריון ,וגמברי מופשר ללא אלסטי העסק בעייתי. מה שכן קשירה קטנה עושה פלאים ,אם לא בלע הפיתיון ישאר , לא משנה הגל והזרם ,וגם אחרי שסרגוס נתפס לרוב אותו פיתיון מספיק לי לכמה סרגוסים כי גם בפה שלו הפיתיון לא מתפרק מוציא וזורק שוב.
מעניין, כל יום לומדים משהו חדש, לפעמים יש מזל וזה גם משהו יעיל !
|
|
|
|
pejerrey
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מישתמש כדי ליקשור חוט של גרביונים של נשים אושע עבודנ טובה מאוד