מדהים ! אחד הדגים היפים, הרוויח ביושר את שמו האנגלי (באס טווסי... אם נעברת).
מעניין שאתה אל לוקח אף פעם דגים ולו כדי לטעום ולנסות, אבל שאפו, אין על C&R !
מה באמת האפשרות ללכת לדוג באמזונס עצמו? עשית/מתכנן לקחת לשם את הקאייק יום אחד?
וכן חברים שוטרים בברזיל זה טוב... זה לא השוטרים של הארץ...אם אתה צריך עזרה אתה תקבל אותה, היועמ"ש שם בחופש

עד השוטרים של הארץ, אתה מדבר עם שוטר לשעבר... אבל לא מחשיב עצמי שוטר לשעבר, רק שנה במחלקת חבלה זה לא נחשב.
דיג מאורגן באמזונס יכול להיות סיפור יקר. מכיר מישהו שעושה את זה פעם בשנה, יוצא קרוב לעשרים אלף לשבוע וחצי.
אף פעם לא ביררתי בעצמי ואני מאמין שכמו כל אטרקצית תיירות, יש רמות שונות של טיול. הבחור שאני מכיר ״לא עני״, נגיד את זה ככה בצניעות. מן הסתם טיול שלו זה ברמה אחרת מטיול שלי.
יש לי כמה חברים, אנשים פשוטים ממש לא עשירים, שעשו טיול דיג למטו גרוסו לפני כמה חודשים. אזור פנטנאל, מלא דגים אקזוטיים. לא מאמין שהם הוציאו יותר מ 3000 ריאל לשבוע. כולל השכרת סירה, מלון, ארוחות ואם אני לא טועה גם מדריך.
אם אני אי פעם אדוג שם זה יהיה מסירה, או אם אמצע משוגעים לדבר כמוני, עם הקיאק המתקפל. כבר חתרתי איתו בכמה מדינות ויבשות שונות. נכנס למטוס והכל טוב. הבעיה ששם המרחקים עצומים וטיול כזה, במיוחד אם הוא עם קיאק, לא יכול לקחת פחות משבועיים.
שבוע הבא אני יוצא לטרק של חמישה ימים אחרי חודשיים שאני מנדנד על זה לבוס הגדול. אין סיכוי שהיא תסכים לשבועיים, לא כשהילדים קטנים בכל אופן.
Sent from my iPhone using Tapatalk