
אעשה את זה קצר הפעם.
היום יצאתי עם שלושה חברים, פאביו, רונלדו ופרננדו. השמות מצחיקים כי לחצי מהברזילאים קוראים בשמות האלו. שלושתם עובדים יחד (במשטרה) ודגים יחד כבר שנים. את פאביו הכרתי לפני והוא צירף אותי לקבוצה. אנשים טובים, היה ממש כיף.
נפגשנו בנקודה מוכרת ליד מאגר מים גדול לא רחוק מהעיר נזרה (נצרת הברזילאית). זה המאגר עם המים הכי נקיים בסאו פאולו. מי השתייה של סאו פאולו מגיעים בעיקר משם.
יום שישי האחרון יצאתי לשם עם חבר אחר (סרג’יו) ותפסתי רק ז׳קונדה אחת קטנה. הפעם, הלכנו לאזור יותר מרוחק והתוצאות לא איחרו להגיע. פרננדו תפס ראשון טוקונרה של 40 ס״מ. אחריו רונלדו, טוקונרה של 46 ס״מ. ואחר כך אני, חורני ללא סרגל מדידה, תפסתי צילמתי ושיחררתי מהר.
אני מסתכל אחורה ורואה את רונדלנו מפדל ומתנשף בדרך אלי עם הסרגל. מסתבר שהוא אמר לי לחכות עם השחרור אבל לא שמעתי. יותר חשוב לי לשחרר את הדג כמה שיותר מהר.
פאביו פספס שלושה דגים שתקפו, ננעלו והשתחררו לפני שהספיק להוציא אותם. אחד מהם היה מאוד גדול. גם לי ננעלו שני דגים שהשתחררו לפני שיצאו מהמים.
המלחמה עם הטוקונרה הייתה נחמדה, קפץ כמעט מטר מעל המים, לקח חוט פעמיים ובסוף הגיע אל הקיאק. החלום שלי הוא לתפוס טוקונרה על אולטרה לייט. גם זה יגיע מתישהו.
יש גם סרטון של השחרור אבל לא מצליח להעלות מהטלפון, אעלה בהמשך.
מצרף גם תמונה של הז׳קונדה מיום שישי עם סרג’יו.

Sent from my iPhone using Tapatalk