פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! (נקרא 67434 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
בשעה טובה! מסע מגניב מאוד ותודה רבה על השיתוף! בהצלחה ומחכים לדוחות! דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב  לא קיים כיף גדול יותר מאשר לשוט בכלי שייט שבנית במו ידיך לפני 13 שנים בניתי בעצמי את הסירה שלי , ועדיין אני מתלהב מחדש בכל יציאה לים יאללה חוטים מתוחים,וסיפון מלוכלך מדם !!
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מזל טוב  לא קיים כיף גדול יותר מאשר לשוט בכלי שייט שבנית במו ידיך לפני 13 שנים בניתי בעצמי את הסירה שלי , ועדיין אני מתלהב מחדש בכל יציאה לים יאללה חוטים מתוחים,וסיפון מלוכלך מדם !! ואללה ?!?!? תן קצת פרטים ותמונות שנהנה גם.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
גורן
|
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב  לא קיים כיף גדול יותר מאשר לשוט בכלי שייט שבנית במו ידיך לפני 13 שנים בניתי בעצמי את הסירה שלי , ועדיין אני מתלהב מחדש בכל יציאה לים יאללה חוטים מתוחים,וסיפון מלוכלך מדם !! 1. בתקופה שבניתי אותה , לא כל כך צילמתי כלום , אפילו טל' נייד לא בטוח שהייה לי..... 2. יש לי אולי תמונות מהתקופה האחרונה , גם לא משהו ואללה ?!?!? תן קצת פרטים ותמונות שנהנה גם.
|
|
|
|
גורן
|
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זו התמונה היחידה שיש לי הסירה בנויה לים פתוח , דאבל- בוטום אטום ,סיפון בניקוז מהיר (SELF BAILING) , מנוע ימאהה 55+פרופ כוח לעומת הסירה שלכם ,זה להשוות טרקטור בלי קבינה למרצדס 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
זו התמונה היחידה שיש לי הסירה בנויה לים פתוח , דאבל- בוטום אטום ,סיפון בניקוז מהיר (SELF BAILING) , מנוע ימאהה 55+פרופ כוח לעומת הסירה שלכם ,זה להשוות טרקטור בלי קבינה למרצדס  המנוע הזה הוא בדיוק אותו מנוע שהיה בסירה שלי רק שאצלי זה היה מרינר וכל ההבדל בין המנועים הוא אך ורק השם שלהם אחלה מנוע תחליף מדחף לפסיעה גדולה יותר והסירה תטוס לך במים (מנסיון) לגבי הסירה גם נראית פצצה ונראית בנויה גם לים גלי
|
|
|
|
גורן
|
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זו התמונה היחידה שיש לי הסירה בנויה לים פתוח , דאבל- בוטום אטום ,סיפון בניקוז מהיר (SELF BAILING) , מנוע ימאהה 55+פרופ כוח לעומת הסירה שלכם ,זה להשוות טרקטור בלי קבינה למרצדס  המנוע הזה הוא בדיוק אותו מנוע שהיה בסירה שלי רק שאצלי זה היה מרינר וכל ההבדל בין המנועים הוא אך ורק השם שלהם אחלה מנוע תחליף מדחף לפסיעה גדולה יותר והסירה תטוס לך במים (מנסיון) לגבי הסירה גם נראית פצצה ונראית בנויה גם לים גלי בחייאת בנצי אם אתה מכיר מישהו שיש לו ימאהה\מרינר 55 זה בדיוק אותו מנוע מה שנקרא EINDURO עם סטרטר + מגנטו + כל הצמת התנעה , אני מוכן לקנות כזה לחלקים רק שישהיו לי ספיירים למנוע הזה זה כמו טויוטה היילקס , הניידים הישנים של נוקיה , מטוס דקוטה , וכו' לא בהכרח כל מה שמודרני\עדכני\חדיש טוב יותר ממה שבנו פעם  אגב המנוע הזה מודל 89 , עדיין מנגן כמו סטראדיורויס כנראה שאני הדפוק ,לא מוכן להחליף ל 4 פעימות בשבילי מנוע של סירה או רכב שאי אפשר לתקן עם לדרמן זה לא זה !!! בגלל זה אני לא מצליח להיפרד מהטויוטה היילקס 2001 שלי , אהבת חיי ......... 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
זו התמונה היחידה שיש לי הסירה בנויה לים פתוח , דאבל- בוטום אטום ,סיפון בניקוז מהיר (SELF BAILING) , מנוע ימאהה 55+פרופ כוח לעומת הסירה שלכם ,זה להשוות טרקטור בלי קבינה למרצדס  המנוע הזה הוא בדיוק אותו מנוע שהיה בסירה שלי רק שאצלי זה היה מרינר וכל ההבדל בין המנועים הוא אך ורק השם שלהם אחלה מנוע תחליף מדחף לפסיעה גדולה יותר והסירה תטוס לך במים (מנסיון) לגבי הסירה גם נראית פצצה ונראית בנויה גם לים גלי בחייאת בנצי אם אתה מכיר מישהו שיש לו ימאהה\מרינר 55 זה בדיוק אותו מנוע מה שנקרא EINDURO עם סטרטר + מגנטו + כל הצמת התנעה , אני מוכן לקנות כזה לחלקים רק שישהיו לי ספיירים למנוע הזה זה כמו טויוטה היילקס , הניידים הישנים של נוקיה , מטוס דקוטה , וכו' לא בהכרח כל מה שמודרני\עדכני\חדיש טוב יותר ממה שבנו פעם  אגב המנוע הזה מודל 89 , עדיין מנגן כמו סטראדיורויס כנראה שאני הדפוק ,לא מוכן להחליף ל 4 פעימות בשבילי מנוע של סירה או רכב שאי אפשר לתקן עם לדרמן זה לא זה !!! בגלל זה אני לא מצליח להיפרד מהטויוטה היילקס 2001 שלי , אהבת חיי .........  לנו יש טויוטה הילקס 95 חביבי.... יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אך פעם היו מייצרים שישאר כמה שיותר היום מיצרים שישאר כמה שפחות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
זו התמונה היחידה שיש לי הסירה בנויה לים פתוח , דאבל- בוטום אטום ,סיפון בניקוז מהיר (SELF BAILING) , מנוע ימאהה 55+פרופ כוח לעומת הסירה שלכם ,זה להשוות טרקטור בלי קבינה למרצדס  המנוע הזה הוא בדיוק אותו מנוע שהיה בסירה שלי רק שאצלי זה היה מרינר וכל ההבדל בין המנועים הוא אך ורק השם שלהם אחלה מנוע תחליף מדחף לפסיעה גדולה יותר והסירה תטוס לך במים (מנסיון) לגבי הסירה גם נראית פצצה ונראית בנויה גם לים גלי בחייאת בנצי אם אתה מכיר מישהו שיש לו ימאהה\מרינר 55 זה בדיוק אותו מנוע מה שנקרא EINDURO עם סטרטר + מגנטו + כל הצמת התנעה , אני מוכן לקנות כזה לחלקים רק שישהיו לי ספיירים למנוע הזה זה כמו טויוטה היילקס , הניידים הישנים של נוקיה , מטוס דקוטה , וכו' לא בהכרח כל מה שמודרני\עדכני\חדיש טוב יותר ממה שבנו פעם  אגב המנוע הזה מודל 89 , עדיין מנגן כמו סטראדיורויס כנראה שאני הדפוק ,לא מוכן להחליף ל 4 פעימות בשבילי מנוע של סירה או רכב שאי אפשר לתקן עם לדרמן זה לא זה !!! בגלל זה אני לא מצליח להיפרד מהטויוטה היילקס 2001 שלי , אהבת חיי .........  לנו יש טויוטה הילקס 95 חביבי.... יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אך פעם היו מייצרים שישאר כמה שיותר היום מיצרים שישאר כמה שפחות גורן אכלת אותה  היילקס 95 סרן קדמי קשיח ובלי טורבו ההיילקס האלמותי שניסו במגזין הרכב הבריטי לשרוף להטביע לרסק ובכל זאת מכניסים מפתח והאוטו נוסע תחלס אני מעדיף להכנס לשטח עם ה-95 פלוס מינוס הוא מתנהג בשטח כמו הדיפנדר הישן פשוט לא עוצר כי אין מה שיעצור אותו!!! לגבי הימאהה האיביי מפוצץ בחלקי חילוף אין צורך לקנות מנוע לחלקים כל מה שהייתי צריך מצאתי באיביי כולל סלילי הצתה וטעינה אימפלר חוטי הצתה ומה לא
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אין ספק, ההילקס עד שנת 96 הוא החומר שממנו עשויה האגדה של טויוטה. הבעיה היחידה היא הנסיעה בכביש אל או מהשטח, הרכב עייף.....
|
|
|
|
גורן
|
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין ספק, ההילקס עד שנת 96 הוא החומר שממנו עשויה האגדה של טויוטה. הבעיה היחידה היא הנסיעה בכביש אל או מהשטח, הרכב עייף.....
קובי על זה נאמר : טויוטה היילקס - תתרכז בנוף וסע לאט שלא יפלו לך הסתימות מהשיניים......
|
|
|
|
|
עברתי היום בנהריה ועצרתי לדוג כמה דקות באזור פוצקר. בדרך חזרה, סירה צהובה יפיפיה צדה את עיני. מור, הפילגש מככבת ומלבבת, עבודה מדהימה. כל הכבוד!  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|