פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בניית סירת דייג - לבד ! (עודכן ב 24.8.2020) - קבלת כושר שייט !!! (נקרא 67602 פעמים) |
הדפסה |
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
זהו !!!!! "הפילגש" ירדה למים - והיא צפה !!! אתמול הורדנו אותה בפעם הראשונה, 9 חודשים אתה משקיע ואין לך מושג אם היא צפה ישר או לא, לא הצלחנו להתאפק לבדיקות אז הורדנו במרינה והעלינו חזרה לצערנו - היו המון אצות, מה שגרם למנוע להיסתם, קצת קילקל את החוויה אבל לא נורא, כבר סידרנו את המנוע. תענוג לראות אותה במים, ממה שהרגשתי עושה רושם שהיא יציבה אבל הבדיקה האמיתית עוד לפנינו 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 03, 2020, 09:59:09 AM על ידי Kobiarava
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
היא אפילו צפה  כל הכבוד מור ויפה לראות אותה מגיעה לשלב הזה  למה המנוע נסתם מהאצות ? זה לא אמור לקרות
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
היא אפילו צפה  כל הכבוד מור ויפה לראות אותה מגיעה לשלב הזה  למה המנוע נסתם מהאצות ? זה לא אמור לקרות עשיתי טעות של טירון, בהורדה מהעגלה בגלל שהגומי על העגלה היה יבש והסירה עמדה על העגלה הרבה זמן בלי לזוז היה מאד קשה להוריד, ניסיתי בעזרת המנוע למשוך אותך אחורה, ואז הייתה יניקה של אצות למערכת. זה קורה אצלנו הרבה. בבית ניקינו את המערכת בתיקווה שלא נשארו עוד אצות בפנים
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
וואו מור באמת שזה אחד המרשימים ביותר שיצא לי לראות! עבודה מדהימה באמת השקעה מטורפת בפרטים יצא מדהים!! ועוד בצבע צהוב בכלל הצגה  יאללה עכשיו מחכה לדוחות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה כיף!!! מילימטר מהסוף ממש, נראה לי שבעוד שבוע גג אתם כבר מלכלכים אותה טוב טוב  הסירה נראית פשוט פצצה. אין מה להוסיף
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
איזה כיף!!! 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אלופים  מחכים לעדכון מתי יש את כושר השייט שנפעיל את הטיימר
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד בקצב הזה, הסירה הזאת עוד מעט תהיה היסטוריה ונהיה מגיבים לדיון הסירה השניה שתבנו... אני אישית לא עומד בקצב - ואני רק הקורא כאן. תשמע מור, אתה משחק אותה חבל על הזמן - יאללה לים בקרוב ממש 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
היא אפילו צפה  כל הכבוד מור ויפה לראות אותה מגיעה לשלב הזה  למה המנוע נסתם מהאצות ? זה לא אמור לקרות עשיתי טעות של טירון, בהורדה מהעגלה בגלל שהגומי על העגלה היה יבש והסירה עמדה על העגלה הרבה זמן בלי לזוז היה מאד קשה להוריד, ניסיתי בעזרת המנוע למשוך אותך אחורה, ואז הייתה יניקה של אצות למערכת. זה קורה אצלנו הרבה. בבית ניקינו את המערכת בתיקווה שלא נשארו עוד אצות בפנים ועדיין זה לא צריך לקרות יש מסנני מים בברך במקום שבו המים נכנסים לברך (או שאולי פירקת אותם)
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
היא אפילו צפה  כל הכבוד מור ויפה לראות אותה מגיעה לשלב הזה  למה המנוע נסתם מהאצות ? זה לא אמור לקרות עשיתי טעות של טירון, בהורדה מהעגלה בגלל שהגומי על העגלה היה יבש והסירה עמדה על העגלה הרבה זמן בלי לזוז היה מאד קשה להוריד, ניסיתי בעזרת המנוע למשוך אותך אחורה, ואז הייתה יניקה של אצות למערכת. זה קורה אצלנו הרבה. בבית ניקינו את המערכת בתיקווה שלא נשארו עוד אצות בפנים ועדיין זה לא צריך לקרות יש מסנני מים בברך במקום שבו המים נכנסים לברך (או שאולי פירקת אותם) לא פירקתי, הם שם, אבל בפועל אצות הגיעו עד לתח הימאה של המים.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד עבודה יפה מאוד 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי לראות את הסירה כבר במים  כל הכבוד, מחכה לראות את הסרטון של הפלגת הבכורה האמיתית. גיל
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה לכולם ! אז מה קורה מעכשיו....כלום, לצערי המשרדים סגורים, רוב הבוחנים בחופש והמהנדס מהמשרד יצא לפנסיה שניה אחרי שראה את הסירה שלנו, עכשיו מחכים.....מחכים....מחכים מבאס. מקווה שיקראו לנו בראשון הבא או אחריו. בעיקר מעצבן שאפשר לאשר בתוך יומיים וזה לוקח חודש !  יש מישהו בקהל עם קשרים במשרד הספנות ? 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום