מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
פרוייקט מדהים ועבודה מקצועית. פשוט חלום שמתגשם, כל הכבוד שאתה לא מוותר למרות כל הקשיים בדרך. מחכה לראות את ההמשך וכמובן את הסירה במים. תמשיכו ותהנו מכל רגע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה רבה יפתח.
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אכן. יש המון שבנו סביב העולם. יש לנו פורום שלם סביב הסירות של האדריכל. אגב, זה אותו פורום כמו הפורום הזה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור, זוכר שאמרתי לך בסירה הראשונה שרק אחריה תדע איזו סירה אתה רוצה ? אחרי הראשונה יודעים מה טוב ומה חסר ולפי זה קונים או במקרה שלך בונים את הבאה בתור. אצפה בסרטים בנחת בסופ"ש החורפי שלנו כל הכבוד על ההחלטה 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מור, זוכר שאמרתי לך בסירה הראשונה שרק אחריה תדע איזו סירה אתה רוצה ? אחרי הראשונה יודעים מה טוב ומה חסר ולפי זה קונים או במקרה שלך בונים את הבאה בתור. אצפה בסרטים בנחת בסופ"ש החורפי שלנו כל הכבוד על ההחלטה  זוכר וגם זוכר, וגם הסירה שקנינו היא מושלמת עבור הנושא הזה. הבעיה שאני רוצה כל כך הרבה דברים.... 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם מתוכנן גם לייבוויל לפתיונות חיים בסירה?
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
האם מתוכנן גם לייבוויל לפתיונות חיים בסירה?
כמובן כנראה בירכתיים
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אם יש לך זמן , כסף (לא מיליונר) , ידיים וקצת שכל בראש כנראה קוראים לך מור אמסלם  פרוייקט חלום  עוקב אחרי כל שלב בפרוייקט ופשוט מתמוגג ומעריץ.. תרגיש חופשי להתייעץ 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אם יש לך זמן , כסף (לא מיליונר) , ידיים וקצת שכל בראש כנראה קוראים לך מור אמסלם  פרוייקט חלום  עוקב אחרי כל שלב בפרוייקט ופשוט מתמוגג ומעריץ.. תרגיש חופשי להתייעץ  תודה רבה אבי ! לצערי אין לי מספיק זמן וכסף אבל יש לי בריאות ומשפחה תומכת, שווה פי מיליון עם זה אפשר לעשות הכל.
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור, זוכר שאמרתי לך בסירה הראשונה שרק אחריה תדע איזו סירה אתה רוצה ? אחרי הראשונה יודעים מה טוב ומה חסר ולפי זה קונים או במקרה שלך בונים את הבאה בתור. אצפה בסרטים בנחת בסופ"ש החורפי שלנו כל הכבוד על ההחלטה  זוכר וגם זוכר, וגם הסירה שקנינו היא מושלמת עבור הנושא הזה. הבעיה שאני רוצה כל כך הרבה דברים....  תמיד יש את האפשרות לסירה שלישית  (פעם שלישית גלידה) עכשיו סיימתי לראות את 6 הפרקים. מסיר בפניכם את הכובע  כל הכבוד על ההחלטה והיכולת לעשות צעד כזה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 27, 2019, 16:33:09 PM על ידי shragam
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה רבה שרגא ! לצרי הגשם מעקב אותי ואי אפשר להתקדם כל כך....  אז מתחילים לעבוד רוחבית על הקונסולה, כמה תמונות להגברת החשק
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אם יש לך זמן , כסף (לא מיליונר) , ידיים וקצת שכל בראש כנראה קוראים לך מור אמסלם  פרוייקט חלום  עוקב אחרי כל שלב בפרוייקט ופשוט מתמוגג ומעריץ.. תרגיש חופשי להתייעץ  תודה רבה אבי ! לצערי אין לי מספיק זמן וכסף אבל יש לי בריאות ומשפחה תומכת, שווה פי מיליון עם זה אפשר לעשות הכל. לבנות סירה צריך זמן , לא משנה איך תארגן אותו ומי מפנה למי , זמן צריך. משפחה תומכת , אישה שמרשה לך להעדר ממשמרת ב' ומפנה לך זמן. זה בהחלט שווה מיליון דולר. רק בריאות ידידי 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נראה מעולה, מור. מה הולך להיות בפינות המקומרות?
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נראה מעולה, מור. מה הולך להיות בפינות המקומרות?
ברווח הולכים להיות פסים קטנים ובניהם דבק אפוקסי מעורבב עם אירוסיל (מקשה את האפוקסי) ומיקרובלון (מנפח ומקל על השיוף) בסוף תתקבל חיבור מעוגל יפה (או עקום - תלוי ברמת ההצלחה  )
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חתיכת פרויקט... שאפו לכם על היוזמה צפיתי ב-6 החלקים, מניח שאם זה לא היה הילוך מהיר אז היה הרבה יותר ארוך... היה מעניין לקרוא ולהבין את השיקולים... יהיה מעניין לעקוב עד הסוף... ובסיום תקבל "תתחדשו"...
מציע לך בכל מקרה לאמוד מה משקל הסירה הצפוי - ולהתיעץ אם המנוע מספיק לה.... זה לא רק המהירות (גם חשוב - פחות זמן הפלגה יותר זמן דיג) - אלא גם הכוח של הסירה להתמודד עם ים גלי...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|