בשיטת "המצוף הגולש". מגיע לריף אהוב שמרבה לבקר בו לדיג חוף דור נחשולים . יודע שהים גבה גלי לכן מבין שיום כזה ריף גבוה יבש ובטוח מקל בולו יתן תוצאה יפה . והיא לא אחרה להגיע בדמות דגי צפורה יפות . סרטון קודם לסרטון מסביר על אופן בניית הריג המיוחד.
יוסי, חסר לי קצת יותר תוכן בדו"ח. גם אם המטרה היא לכוון את הקוראים לצפות בסירטון, בלי קצת מלל ורקע לדו"ח, איזה תמונה לתפוס את העיניים, אני לא יודע כמה חברים יכנסו ללינק... תודה על השיתוף!
יוסי, חסר לי קצת יותר תוכן בדו"ח. גם אם המטרה היא לכוון את הקוראים לצפות בסירטון, בלי קצת מלל ורקע לדו"ח, איזה תמונה לתפוס את העיניים, אני לא יודע כמה חברים יכנסו ללינק... תודה על השיתוף!
כבר הערתי לו על זה בעבר
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2019, 10:33:54 AM על ידי (אלון)
אוקיי קובי אערוך מחדש את הדוח ואתקן מה שצריך וקובי תוכל לדבר בבקשה עם רפי יש לי כבר מעל 37 סרטוני הדרכה של דיג בערוץ מבקש פינה שלי כאן .חח
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
אוקיי קובי אערוך מחדש את הדוח ואתקן מה שצריך וקובי תוכל לדבר בבקשה עם רפי יש לי כבר מעל 37 סרטוני הדרכה של דיג בערוץ מבקש פינה שלי כאן .חח
יוסי, אתה יכול להכנס ולערוך את הדוח בלי בעיה , תלחץ על כפתור עריכה
שמח לקרוא עוד דו"ח נהדר מבית היוצר שלך, יוסי. שוב רואים את המקצוענות שלך בירידה לפרטים, התאמת הציוד לתנאי הים והערכה מושכלת לגבי דגי מטרה פוטנציאלים, והתוצאות כמו תמיד, מגיעות ובגדול, תענוג לעיניים ותענוג בצלחת.... יופי של דו"ח, ושוב- תודה על השיתוף
שמח לקרוא עוד דו"ח נהדר מבית היוצר שלך, יוסי. שוב רואים את המקצוענות שלך בירידה לפרטים, התאמת הציוד לתנאי הים והערכה מושכלת לגבי דגי מטרה פוטנציאלים, והתוצאות כמו תמיד, מגיעות ובגדול, תענוג לעיניים ותענוג בצלחת.... יופי של דו"ח, ושוב- תודה על השיתוף
תודה רבה לך קובי . סגנון הדייג עם חכת בולונז מגיע אליו בענק ללמוד אותו ובאהבה רבה לאחר האהבה שלי עם החכת בוס .מגיע אל מקל בולונז . תודה לך איש יקר בריאות ושלווה מהים והדגים לך ומשפחתך.
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...