פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יציאה מפנקת אצל מפקד השייטת החכם |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: יציאה מפנקת אצל מפקד השייטת החכם (נקרא 2355 פעמים) |
הדפסה |
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 23/11/2019 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:00 | גיג קטן - ZetzSlow Blatt S 80g Red/Gold | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.5 | 10:30 | גיג קטן - Jigpara slow 40g PINK | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | אוקונוס פסוס של גרם ורבע | 10:00 | גיג קטן - ZetzSlow Blatt S 80g Red/Gold | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 2 | 6 | 06:00 | סביקי/צפרינה - עם קלאמרי | *אחר - דג שאינו ברשימה | 10 | 10 סנפנים לפתיון חי |
הדו"ח:החזר חוב קטן מקבל טלפון מאוד מאוחר בלילה מאבי חכם, אחרי כמה תזכורות שלי אליו שאני יושב בחושך, לבד.... "תתייצב בבוקר עוד כמה שעות". רצתי לארגן ציוד ולישון. התייצבות בבוקר באולגה, מכניסים את היפהפיה האמיתית של אבי למים, איתו ועם השותף המדהים שלו. דבר ראשון דילוג זריז לנקודת הסנפנים, כמה שיותר מהר להוציא כמה ולרוץ לנקודות, שכבר מתחילים להתיישב עליהם החברים בסירות ובקאייקים. תוך 2 דקות יש 10 סנפנים על סביקי עם קלאמר (אבי מלמד אותי שצריך להעלות אותם ממש ממש לאט כדי שלא יסבלו מהפרשי לחצים ויחזיקו כמו שצריך אחר כך על הקרס). מנסים את מזלנו בנקודות שונות באזור אולגה עד שדות ים ללא הצלחה, גם חי גם ג'יג (אני מתמקד כרגע רק ב-SLOW JIG) וגם טרולינג. מצפינים ועובדים מול שדות ים, רואים נקודות מעניינות, ועושים דריפטים עליהן (עומקים 25-35 בגדול) באחד הדריפטים מכה אדירה ואני עם נעילה מטורפת, כמעט יצאה לי הכתף מהמקום, אבי ושותפו היו צריכים למשוך אותי בחזרה לסירה, אבל בסוף הצלחתי להוציא את המפלצת הזו... אוקונוס פסוס מטורף !  על סלו ג'יג מאוד נחמד ואהוב - Majorcraft JIGPARA Shore Slow Jigging 40g - color number 18  לינק פהאחר כך עולות 2 אבו נפחות מפלצות של 3-4 ק"ג , אחת לי עם הג'יג של ZETZ שנמצא פה למטה, אחת לשותף על מאדאי עם קלאמרי. שתיהן מקבלות HOMERUN מהאלה וניקוב ומשוחררות (מתלאות החיים).... ואז אני מקבל נעילה חמודה, פייט קצר ונחמד ועולה לה פלמידה קטנה ומתוקה. הצוות מסתכל אחד על השני וממלמלים "נו... בנוהל...". מסתבר שהאורחים שם שומרים על קו של תפיסות. שמח לא לשבור את הקו, אבל מתבאס שהמארחים המדהימים לא מעלים גם הם משהו.  הדמוי היה אחד האהובים שלי לסלו, הביא פרידות ולוקוסים (ואבו קקות) ועכשיו פלמידה בזמן הקצר שהוא אצלי ZetzSlow Blatt S 80g Red/Gold  סה"כ, היה מעולה, אירוח מדהים, מחכה לפעם הבאה בקוצר רוח (2023 לפי איך שזה נראה  ).
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2019, 01:46:40 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כיף לצאת עם חברים.
שלל יפה ומענג, ומה שקלט את עיני, זו כמות האבונפחות.
האבונפחות זה צרה צרורה, אני לא מבין את הרט"ג שדואגים מפלישה של הזהרונים, ועושים יחסי ציבור בכתבות בטלוויזיה איך הם לוכדים זהרונים, ואיזה איום יכולים להוות הזהרונים על הדגה המקומית. הלו חבר'ה, נרדמתם בשמירה !!! האבונפחות הם איום גדול פי מיליון מהזהרונים, האבו נפחות נמצאים בהמוניהם, בכל מקום, בכל עומק, בכל איזור מחיה (סלע, בוץ, חר"ף). ובכל גודל.
אלו שמאשימים את הדייגים בהתמעטות הדגה המקומית, כמו הלוקוס, הג'רבידה, הרופוס (בננות) שישכילו להבין מה האבונפחא עושה, אפשר להשוות אותו לנמלת האש הקטנה שמכחידה ועושה שמות בכל סוגי הנמלים המקומיים.
אז אדוני הרט"ג וירום הודם החברה להגנת הטבע אם אתם באמת, רוצים לשמור על הדגה המקומית, שבו ותחשבו איך להכחיד את האבונפחות.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הכנסת אורחים יפה ומכובדת אצל צוות חכם! נתנו לך גם את הכבוד להיות זה שתופס את כל הדגים, ממש יפה מצידם  מפתיע שהחי לא נתן כלום, אבל לפחות לבנה אחת הרימה את המורל... כמות האבוקקות ממש לא מפתיעה, נראה שבאמת "הירוקים" לא מיחצנים את התופעה, או בגלל שהקרב הזה כבר אבוד וההיקף חושף את מחדלם, או כי הם דג הרבה פחות סקסי ופוטוגני מהזהרון, והרי מבחינת רט"ג, מה שלא מקדם את הקמפיין לא יביא כסף, ומה שלא מביא כסף- לא מעניין... יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כיף של הכנסת אורחים אולי גם לי ייקרה מתי שהוא , או שגרירת חילוץ גם נחשבת ? 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלדד, הקטע הפולני שלך הצליח בסוף  זה תמיד כיף למארח כשהאורח תופס דגים  הכי כיף זה כשכל מי שבסירה תופס  אחלה אקשן ויציאה בשבילך  אנחנו עושים סלו עם גי'גים של 120-150 גרם ברדוד. אתה באת לסירה במוד של קייאק עם 40-80 גרם  כשיש דריפט חזק זה לא עובד במשקל כזה, תשאל את שחר 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
כיף של הכנסת אורחים אולי גם לי ייקרה מתי שהוא , או שגרירת חילוץ גם נחשבת ?  נחשב לגמרי, ניצלת את התור שלך, חכה עכשיו עד 2025  אז אדוני הרט"ג וירום הודם החברה להגנת הטבע אם אתם באמת, רוצים לשמור על הדגה המקומית, שבו ותחשבו איך להכחיד את האבונפחות.
יש 4 מינים פולשים של אבו קקות - בכל הים התיכון, לא רק אצלנו.. אין לאף אחד יכולת לשנות את המציאות הזו, הן יישארו פה אחרינו. על מפגע הזהרונים דווקא ניתן לשלוט, לפי מחקרים בחו"ל - והם לא עושים עם זה כלום. אלדד, הקטע הפולני שלך הצליח בסוף  תיזהר, אם זה יצליח יותר מדי אני אפנה את זה לכל מיני אנשים פה עם סירה..... הא-מממ ד"א, אתה יודע שאני יושב לבד, בחושך? אנחנו עושים סלו עם גי'גים של 120-150 גרם ברדוד. אתה באת לסירה במוד של קייאק עם 40-80 גרם  כשיש דריפט חזק זה לא עובד במשקל כזה, תשאל את שחר  עבדתי עד 150 והחלפתי בערך 6-7 כאלו בצורות שונות ועם ירידה אחרת, תלוי בעומק ובדריפט שהיה מעצבן באותו יום. דווקא כשהדריפט נרגע קצת וחזרתי לקטנים האהובים שלי הייתה פעילות טובה (היה ממש על שפיץ של סלע שהתרומם).
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אין כמו לקבל קריאה לא מתוכננת מחבר להצטרף לשייט, כל הכבוד אלדד, שלל יפה ועל הדרך דיללתם כמה מפגעים
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
כיף של יציאה ידידי אני גם אוהב לצאת בסירה מידי פעם ....זה מזכיר לי כמה כיף בקיאק  אבל אני בטוח שבחברה שהיתה לך נהנת עד מאד וקיבלת צופר של פינוק אחלה ארוחה תמשיך להינות ולשתף
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג אחלה פלמוד  הרגת אותנו עים הכתף שיצאה מהמקום ואז מגיעה התמונה של המיפלצת 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח יפיפה אלדד וכרגיל - כייפי לקריאה ומושחז כראוי  מסתבר כי כשאתה מתארח אצל אחד ממנהלי הפורום - תמיד יש דגים..... וכאשר אני חכמנו מארח - האורחים תופסי והוא מעודד  הרבה חוויות ודג יפה לארוחה טעימה.... ולי נותר רק לרייר כשאני מבין איזו שחיתות גסטרונומית הלכה שם.... 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
קצב היציאות שלנו בסירה הוא כזה שאכן תשחיז קרסים לקראת 2023  רשימת ההמתנה ארוכה מאוד בגלל מיעוט יציאות של הסירה. משתדל כל פעם להפתיע מישהו אחר. אצלנו יש נוהל , האורחים הם אלה שתופסים. לכם ביציאה הבאה סגרנו שאני מארח את השותף שלי וביציאה לאחר מכן הוא אותי. לא יודע אם זה יעבוד , אבל שווה את הניסיון. עוד רעיונות לשבירת המנחוס של הבעלים יתקבלו בברכה
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
קצב היציאות שלנו בסירה הוא כזה שאכן תשחיז קרסים לקראת 2023  הכנסתי ליומן ! אצלנו יש נוהל , האורחים הם אלה שתופסים. לכם ביציאה הבאה סגרנו שאני מארח את השותף שלי וביציאה לאחר מכן הוא אותי. לא יודע אם זה יעבוד , אבל שווה את הניסיון. עוד רעיונות לשבירת המנחוס של הבעלים יתקבלו בברכה מכיר את המערכון של קישון על האוטו במוסך? (כל פעם שהוא לוקח את האוטו למוסך הוא בובה, יוצא מהמוסך ועושה בעיות... אז הוא כל הזמן צועק עליו באמצע הנסיעה שהוא עכשיו לוקח אותו למוסך...והאוטו מתנהג בובה....).. כל יציאה תקראו אחד לשני בשמות מונפצים (שמעתי שהשם "זוהר" מניב תוצאות יפות....). או שפשוט תמכור את הסירה כמו שמוכרים חמץ, תמכור לי לפני היציאה ואני אמכור לך בחזרה כשתחזור.... ואז אתה אורח...
|
|
|
|
amitm
|
מכור לדייג חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פצצה של דוח, אחלה דגים, מקווה בקרוב להגיע גם לים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אצלנו יש נוהל , האורחים הם אלה שתופסים. לכם ביציאה הבאה סגרנו שאני מארח את השותף שלי וביציאה לאחר מכן הוא אותי. לא יודע אם זה יעבוד , אבל שווה את הניסיון. עוד רעיונות לשבירת המנחוס של הבעלים יתקבלו בברכה מכיר את המערכון של קישון על האוטו במוסך? (כל פעם שהוא לוקח את האוטו למוסך הוא בובה, יוצא מהמוסך ועושה בעיות... אז הוא כל הזמן צועק עליו באמצע הנסיעה שהוא עכשיו לוקח אותו למוסך...והאוטו מתנהג בובה....).. כל יציאה תקראו אחד לשני בשמות מונפצים (שמעתי שהשם "זוהר" מניב תוצאות יפות....).
או שפשוט תמכור את הסירה כמו שמוכרים חמץ, תמכור לי לפני היציאה ואני אמכור לך בחזרה כשתחזור.... ואז אתה אורח...
מושחזים אתם  אבל בכל אופן, עד יישום הרעיונות, לפני כן אני מזמין את עצמי ליציאה אבי - לתפוס איזה דג או יותר ולתת לכם להנות מעוד אירוח בלי שתתפסו 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2020, 09:05:17 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אצלנו יש נוהל , האורחים הם אלה שתופסים. לכם ביציאה הבאה סגרנו שאני מארח את השותף שלי וביציאה לאחר מכן הוא אותי. לא יודע אם זה יעבוד , אבל שווה את הניסיון. עוד רעיונות לשבירת המנחוס של הבעלים יתקבלו בברכה מכיר את המערכון של קישון על האוטו במוסך? (כל פעם שהוא לוקח את האוטו למוסך הוא בובה, יוצא מהמוסך ועושה בעיות... אז הוא כל הזמן צועק עליו באמצע הנסיעה שהוא עכשיו לוקח אותו למוסך...והאוטו מתנהג בובה....).. כל יציאה תקראו אחד לשני בשמות מונפצים (שמעתי שהשם "זוהר" מניב תוצאות יפות....).
או שפשוט תמכור את הסירה כמו שמוכרים חמץ, תמכור לי לפני היציאה ואני אמכור לך בחזרה כשתחזור.... ואז אתה אורח...
מושחזים אתם  אבל בכל אופן, עד יישום הרעיונות, לפני כן אני מזמין את עצמי ליציאה אבי - לתפוס איזה דג או יותר ולתת לכם להנות מעוד אירוח בלי שתתפסו  סגור 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|