פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סוף סוף על דמוי שהכנתי ועוד מתעדכן כבר4 |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סוף סוף על דמוי שהכנתי ועוד מתעדכן כבר4 (נקרא 4537 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מהיום תמונה למטה הדגים עם הדמויים בפה לעסו להם את הצורה חייב לשפר עמידות לשניים יש רעיון למישהו
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2019, 09:46:35 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל אסולין אתה אלוף, להביא גומברים על דמוי שיצרת מתוך הבנה מה יעבוד הכי טוב זו מקצוענות פרופר. נסה לתת להם עמידות עם מילוי אפוקסי מפנק..
שי
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אתה גדול פשיי אני נהנה מהתמונות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אתה תוציא דגים על כל דבר, עט או עיפרון או מלפפון, היד שמפעילה את הדמוי היא זו שתופסת את הדגים... שאפו ענק, תותח
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אתה תוציא דגים על כל דבר, עט או עיפרון או מלפפון, היד שמפעילה את הדמוי היא זו שתופסת את הדגים... שאפו ענק, תותח
אני לגמרי חושב כמוך קובי. ומצד שני זה חתיכת סיפוק כשאתה מצליח להוציא עם דמוי שאתה יצרת ועוד יותר כשזה לא חד פעמי. שאפו ענק!
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
קודם כל אסולין אתה אלוף, להביא גומברים על דמוי שיצרת מתוך הבנה מה יעבוד הכי טוב זו מקצוענות פרופר. נסה לתת להם עמידות עם מילוי אפוקסי מפנק..
שי
תודה שי האפוקסי רעיון טוב ויש מצב לכלוא בתוכו משקולות פאקמן וזה יכול לחסוך את כל העבודה של להכניס משקולת לתוך עט אתה גדול פשיי אני נהנה מהתמונות   אתה תוציא דגים על כל דבר, עט או עיפרון או מלפפון, היד שמפעילה את הדמוי היא זו שתופסת את הדגים... שאפו ענק, תותח
תודה קובי  אתה תוציא דגים על כל דבר, עט או עיפרון או מלפפון, היד שמפעילה את הדמוי היא זו שתופסת את הדגים... שאפו ענק, תותח
אני לגמרי חושב כמוך קובי. ומצד שני זה חתיכת סיפוק כשאתה מצליח להוציא עם דמוי שאתה יצרת ועוד יותר כשזה לא חד פעמי. שאפו ענק! הסיפוק מתפיסה על דמי שהכנת זה אושר בפני עצמו ומטרה בפני עצמה 
|
|
|
|
|
אחלה של פנסיל (תרתי משמע) ייצרת יוסי. מיכה הבן של שרון סיפר לויקטור ולי במרינה על העניין, וואלה התלהבנו לשמוע  הדגים- הצגה  אגב- הדמוי שייצרת, בגלגול מהיר נראה כמו איזה דגיג בורי שבורח, מה שמזמין התקפה במיידי. משער שצורת העבודה שלך הייתה מהירה? תענוג של חוש טכני, שהניב (ועוד יניב!!!) המון דגים.. תשאיר לי קצת גומברים בגזרה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2019, 22:52:39 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אחלה של פנסיל (תרתי משמע) ייצרת יוסי. מיכה הבן של שרון סיפר לויקטור ולי במרינה על העניין, וואלה התלהבנו לשמוע  הדגים- הצגה  אגב- הדמוי שייצרת, בגלגול מהיר נראה כמו איזה דגיג בורי שבורח, מה שמזמין התקפה במיידי. משער שצורת העבודה שלך הייתה מהירה? תענוג של חוש טכני, שהניב (ועוד יניב!!!) המון דגים.. תשאיר לי קצת גומברים בגזרה  תודה אתה חייב להזדהות מר פיש 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
גומברים מפלצות אין סוף ליציריתיות וכשיש לזה תוצאות, יש הרגשה של סיפוק אדיר בהצלחה בהמשך יוסי 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה מלך אתה ענק אתה מאסטר אתה תותח איזה כייף שאני מסתובב איתך מרגיש נסיך בזכותך אדוני המלך הבלתי מעורור 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה סיפוק ענק זה לתפוס על משהו שאתה הכנת, אני זוכה לזה לאחרונה בעיקר עם לוקוסים וסיליקונים , היצירתיות שלך נותנת בכולנו תקווה והשראה, יש שם בדרום חבורה מוכשרת ביותר בכל הבנת הים והוצאת דגים ממנו  , דוח שמאוד נהנתי לקרוא , תודה 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
איזה יופי - כל הכבוד אין כמו להכין לבד ולתפוס תענוג כפול
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מהיום תמונה למטה הדגים עם הדמויים בפה לעסו להם את הצורה חייב לשפר עמידות לשניים יש רעיון למישהו
יש בידוד, שרוול, מתכווץ שקוף. נסה להלביש (בקוטר מתאים)על הדמוי ולחמם. ייתן הגנה ועמידות מסוימת. בהצלחה
|
|
|
|
|
מגניב כמה שזה פשוט, וזה עובד! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »