פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בוקר של פלמידות ושחורות עם פיצוצים בשמיים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בוקר של פלמידות ושחורות עם פיצוצים בשמיים (נקרא 3908 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני ספרתי 5 יירוטים שלכם , משום מה בדוח צויינו רק 2  יכול להיות שנפלו בשטח פתוח ?  בכל מקרה יופי של עבודה וחשיבה נכונה , לברוח לים  ורגע , שאני אבין.. אין לך ממ"ד בסירה ?  קצת שאלות על טרולינג , אולי בסוף גם אלי תבוא הישועה  מה מהירות הגרירה ? ווייר אני רואה שכן יש  האם הגרירה מתבצעת ליד הסלע , מעל הסלע ? אני פשוט חייב לשנות את מאזן התפיסות שלי בטרולינג  אבי , אתה צודק (שכחתי להכניס את הירוטים של נדב לכמויות  ) מהירות גרירה 9-10 קמ"ש הגרירה היתה על שטח חולי לגמרי. אזור שאני יודע שיש בו פלמידות בתקופה הזו. פשוט תצא ותגרור (אבל כדאי לדעת היכן הן מסתובבות בתקופה הזו בגזרה שלך)
|
-------------------------------
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חבלז שרגא 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אני ספרתי 5 יירוטים שלכם , משום מה בדוח צויינו רק 2  יכול להיות שנפלו בשטח פתוח ?  בכל מקרה יופי של עבודה וחשיבה נכונה , לברוח לים  ורגע , שאני אבין.. אין לך ממ"ד בסירה ?  קצת שאלות על טרולינג , אולי בסוף גם אלי תבוא הישועה  מה מהירות הגרירה ? ווייר אני רואה שכן יש  האם הגרירה מתבצעת ליד הסלע , מעל הסלע ? אני פשוט חייב לשנות את מאזן התפיסות שלי בטרולינג  אבי , אתה צודק (שכחתי להכניס את הירוטים של נדב לכמויות  ) מהירות גרירה 9-10 קמ"ש הגרירה היתה על שטח חולי לגמרי. אזור שאני יודע שיש בו פלמידות בתקופה הזו. פשוט תצא ותגרור (אבל כדאי לדעת היכן הן מסתובבות בתקופה הזו בגזרה שלך) אז אני גורר במהירות טובה  בדרך כלל גורר מעל וליד הריף הראשון אצלנו שזה סביב ה 10 מטר. אני לא יודע היכן הן מסתובבות כי לדעתי הן לא  אבל מצד שני , לא הגיוני שבדרום יש ובצפון יש ובחדרה לא.. עומק פלוס מינוס ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אני ספרתי 5 יירוטים שלכם , משום מה בדוח צויינו רק 2  יכול להיות שנפלו בשטח פתוח ?  בכל מקרה יופי של עבודה וחשיבה נכונה , לברוח לים  ורגע , שאני אבין.. אין לך ממ"ד בסירה ?  קצת שאלות על טרולינג , אולי בסוף גם אלי תבוא הישועה  מה מהירות הגרירה ? ווייר אני רואה שכן יש  האם הגרירה מתבצעת ליד הסלע , מעל הסלע ? אני פשוט חייב לשנות את מאזן התפיסות שלי בטרולינג  אבי , אתה צודק (שכחתי להכניס את הירוטים של נדב לכמויות  ) מהירות גרירה 9-10 קמ"ש הגרירה היתה על שטח חולי לגמרי. אזור שאני יודע שיש בו פלמידות בתקופה הזו. פשוט תצא ותגרור (אבל כדאי לדעת היכן הן מסתובבות בתקופה הזו בגזרה שלך) אז אני גורר במהירות טובה  בדרך כלל גורר מעל וליד הריף הראשון אצלנו שזה סביב ה 10 מטר. אני לא יודע היכן הן מסתובבות כי לדעתי הן לא  אבל מצד שני , לא הגיוני שבדרום יש ובצפון יש ובחדרה לא.. עומק פלוס מינוס ? באשדוד זה מחולק לכמה מקומות אזור אשדוד עד ניצנים ברדוד עד 15 מ'. אזור י"א שזה ליד הריף עומק 25-35 אזור הנמל לאורך השובר ומסביב לריף שמולו 10-25 מ' אזור המים החמים לכיוון פלמחים (פחות עובד שם, אבל עומק גם 10-15 מ') לפעמים גם רדוד יותר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שרגא תודה על השיתוף נראה שהיתה לכם יופי של יציאה שלל מכובד וכמה שעות של שקט שיהיה המון הצלחה בהמשך ותשמרו על עצמכם שם בדרום
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה יציאה ואקשן שרגא גם אם קצרה
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ספרתי 5 יירוטים שלכם , משום מה בדוח צויינו רק 2  יכול להיות שנפלו בשטח פתוח ?  בכל מקרה יופי של עבודה וחשיבה נכונה , לברוח לים  ורגע , שאני אבין.. אין לך ממ"ד בסירה ?  קצת שאלות על טרולינג , אולי בסוף גם אלי תבוא הישועה  מה מהירות הגרירה ? ווייר אני רואה שכן יש  האם הגרירה מתבצעת ליד הסלע , מעל הסלע ? אני פשוט חייב לשנות את מאזן התפיסות שלי בטרולינג  אבי , אתה צודק (שכחתי להכניס את הירוטים של נדב לכמויות  ) מהירות גרירה 9-10 קמ"ש הגרירה היתה על שטח חולי לגמרי. אזור שאני יודע שיש בו פלמידות בתקופה הזו. פשוט תצא ותגרור (אבל כדאי לדעת היכן הן מסתובבות בתקופה הזו בגזרה שלך) אז אני גורר במהירות טובה  בדרך כלל גורר מעל וליד הריף הראשון אצלנו שזה סביב ה 10 מטר. אני לא יודע היכן הן מסתובבות כי לדעתי הן לא  אבל מצד שני , לא הגיוני שבדרום יש ובצפון יש ובחדרה לא.. עומק פלוס מינוס ? אבי באזור שלך שמעתי שנתפסו פלמידות ליד העמודים וסביב המזח פחם עוזי
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
היום הראשון של הברדק אותי תפס בחניה בחוף עם נפילה כ 200 מטר ממני הרעש של הטיל שהוא מגיע זו חוויה שממשמקשה להשאר על הרגלים בגללה השטחים הפתוחים הם המסוכנים ושם בדיוק אנחנו הדייגים מסתובבים שתופסים דגים ביום של שיגורים זה נצחון אישי 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום של פיצוצים קטנים תרתי משמע.... פיצוצים באוויר מהטילים ו"פיצוצונים" של כמה דגים שהגיעו לתת אקש'ן.... עם ארוחה חביבה לקינוח ותמונה שגרמה לי לרייר קצת...  יופי של דו"ח שרגא ויופי של סרטון 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג הסרט פצצה  הארוחת ערב עים הדג ניראה יאמי יאמי יש מצב למתכון כמה זמן בתנור ואיזה טמפרטורה ?
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה דווח דייג הסרט פצצה  הארוחת ערב עים הדג ניראה יאמי יאמי יש מצב למתכון כמה זמן בתנור ואיזה טמפרטורה ? אילן, המתכון פורסם בפורום המתכונים. תציץ שם  לגבי תנור, לדעתי ניתן לאטום בטיגון קצר ואז לתנור להמשך
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]