פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   עזרה עם רולר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה עם רולר (נקרא 2860 פעמים) |
הדפסה |
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
היי חברים, צריך את עזרתכם לגבי רולר shimano bio master sw 4000 מה שקרה , לאחר ניקוי של השפולה , מבלי לשים לב משכתי קצת הקפיץ הפנימי וכרגע אין את הרעש של הקליקים כשמסובבים את השפולה... ניסיתי לפרק ולהרכיב מחדש אבל לא ממש מצליח להבין באיזה צורה זה אמור להיות. אשמח אם מי מבניכם שיש לו כזה רולר או שמבין בזה ישלח תמונה של הקפיץ בשפולה. תודה מראש למגיבים.
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
היי חברים, צריך את עזרתכם לגבי רולר shimano bio master sw 4000 מה שקרה , לאחר ניקוי של השפולה , מבלי לשים לב משכתי קצת הקפיץ הפנימי וכרגע אין את הרעש של הקליקים כשמסובבים את השפולה... ניסיתי לפרק ולהרכיב מחדש אבל לא ממש מצליח להבין באיזה צורה זה אמור להיות. אשמח אם מי מבניכם שיש לו כזה רולר או שמבין בזה ישלח תמונה של הקפיץ בשפולה. תודה מראש למגיבים.
דבר ראשון אם אתה רוצה עזרה תצלם את החלק עם הבעיה ... המון פעמים המנגנון זהה בכמה רולרים ויותר אנשים יעזרו לך ככה https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHIFSPL/EV/13BIOSW4000HG.pdfזה קישור למדריך של הרולר שלך תראה שלהחלקים לפי הסדר הנכון ....
|
-------------------------------
|
|
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
את זה ראיתי . לא ממש עוזר.. אעלה תמונה . תודה.
|
|
|
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
מצ"ב תמונה
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
טוב הסתכלתי על השפולה ועל הסרטוט שלהם : נראה שצריך לקפל את הפיץ ששני הזרועות שלו מקבילות ( כמובן שהצד של הקפיץ עם המגרעת יהיה בצד של המגרעת של הקליקר הסדר הוא קליקר קפיץ ( ששוב צריך טיפה מתח ע"י כך שאתה מיישר אותו שיהיה מקביל בזרועות שלו , ממש ציירו את זה ככה בחוברת הדרכה ) ורק אז הבורג .
שים לב שיכול להיות שחיברת הכל בסדר ויש תקלה אחרת שמונעת רעש * חיבור לא נכון של השפולה והדיסקיות דראג *חיבור לא נכון של הקפיץ שנועל את כל השפולה *והכי נפוץ שהחוט בד מסתובב על השפולה ואז שאתה מושך חוט השפולה לא מסתובבת בכלל
שיהיה לך הרבה בהצלחה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בהנחה שהרכבת הכל נכון כולל הכיוון והמתיחה של הקפיץ, עושה רושם שהקפיץ שלך מעוות. בתור התחלה הייתי מנסה להחזיר אותו לצורתו המקורית, כל פעם מכופף קצת עד שנוצר המתח הנכון על הקליקר, ואם זה לא הולך, תצטרך להחליף אותו. הימור שלי, הקפיץ הוא אחיד ואוניברסלי להרבה מהרולרים של שימאנו...
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
בהנחה שהרכבת הכל נכון כולל הכיוון והמתיחה של הקפיץ, עושה רושם שהקפיץ שלך מעוות. בתור התחלה הייתי מנסה להחזיר אותו לצורתו המקורית, כל פעם מכופף קצת עד שנוצר המתח הנכון על הקליקר, ואם זה לא הולך, תצטרך להחליף אותו. הימור שלי, הקפיץ הוא אחיד ואוניברסלי להרבה מהרולרים של שימאנו...
הימור לא נכון  בדקתי 3 רולרים בשביל לנסות לעזור לו הקפיץ שונה בכל אחד מהם ....
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ככה זה נראה בביומסטר sw 5000 שלי. הסדר מלמטה למעלה - קפיץ, קליקר, בורג.
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2019, 20:55:41 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
איזה פורום של מלכים !
|
|
|
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
קודם כל תודה רבה חברים ! גיל התמונה שהעלת יכולה מאד לעזור , נראה דומה - אבדוק היום כשאחזור. תודה רבה 
|
|
|
|
dudorado
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
גיל תודה על התמונה, עזרת לי מאד. הכל עובד !
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכיף. שמח לשמוע שזה הסתדר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הימור לא נכון  נבלות.... בדקתי 3 רולרים בשביל לנסות לעזור לו הקפיץ שונה בכל אחד מהם ....  רן וקובי, עכשיו הוכחתם שהימורים זה לא דבר נכון  שאפו רן על ההשקעה, לבדוק 3 רולרים כדי לסייע לחבר פורום... לא מובן מאליו  איזה פורום של מלכים !
ללא ספק יש לב ויש איכות... רן וגיל נתנו כאם כל מה שאפשר - וזה גם סייע 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גיל תודה על התמונה, עזרת לי מאד. הכל עובד !
ברכות דודו, תתחדש... עכשיו מה שנותר לך - להעלות דו"ח דיג מדוגם בהקדשה לרו ולגיל 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]