פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פספוס של שני אינטיאסים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פספוס של שני אינטיאסים (נקרא 1975 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 9/11/2019 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
הדו"ח:  יציאה בשלוש בבוקר לבולוס להשגת פתיונות נופלים על איזור שהטרכונים חוגגים בו, אוספים 10-12 חיים ועוד כמות יפה שומרים למאכל, בין הטרכונים מתגנבים גם כמה דניסים שגם הם נשמרים לפתיון. בחמש וחצי מגיעים לחרף של סלע, מורידים עוגן ומתרחקים עם המזרחית מהסלע, מוריד שלוש חכות עם שני דניסים וטרכון אחד לאחר כחצי שעה, החכה עם הטרכון, מתכופפת וצורחת, מחזיק ביד והדג לוקח חוט ללא הכרה, לא מצליח לעצור אותו. הדג ממשיך לקחת והרולר צורח, ולפתע כלום, בלי כל מאמץ בלי כל התנגדות חריגה, הדג נעלם, מחשבה מנקרת אולי זה פלמוד שחתך, אבל הריג חוזר ללא פגם, סתם הדג פלט את הקרס. מחמש שוב בטרכונים, ולאחר חצי שעה נוספת החכה הרחוקה צורחת כאילו אין מחר (חוט בד 80 ליברות, וריג עם חוט מונו 100, קרס סירקל) החכה ביד והדג לוקח בכוח, ורץ באלכסון ממקומו שמחוץ לחרף אל הסלע, מרגיש משקל רציני (מעריך מעל 20 קילו), ושוב לא יכול לעצור האינטיאס מגיע לסלע וקורע. תחושת אכזבה מעורבת בהרגשה טובה של התמודדות עם דג גדול. קיפול וחזרה למרינה הטרכונים שנשמרו, פולטו והפכו לסביצ'ה טעימה. מאוכזב אך גם שמח בעת ובעונה אחת
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אהבתי את הסיכום של "מאוכזב אך גם שמח בעת ובעונה אחת". אמנם היה יום עם שני פיספוסים מרשימים ומבאסים, אבל יש פה הרבה מקום לסיפוק של טירגוט מדוייק, מבחירת הפיתיון, דרך הריג ועד הנקודה המצויינת. בכל זאת מרפי היכה פעמיים, והאנטיאסים ברחו בשתי הדרכים האפשריות וכל כך מבאסות שמאפיינות אותו, פליטת הפיתיון או קריעת החוט בשיפשוף בתקלה... בכל זאת נהניתם ואפילו חזרתם הביתה עם דגים לסביצ'ה, אמנם יכול היה להיות יותר טוב, אבל בהחלט גם היה יכול להיות יותר גרוע  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
יש גם ימים כאלה... ודווקא הם נצרבים אצלנו בזיכרון ולא נותנים לנו מנוחה. אחלה דיווח ובהצלחה!
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
העיקר רכשת עוד נסיון וגם וידאת יכולת לתת להם בראש הפייט זה כבר מכלול של סרטים וסיטואציות וטוב שכך נהנים מהפחד תמשיך להנות בכל מקרה ובהצלחה 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אלה בדיוק המקרים שמהם אתה לומד!!! מה היה קורה אם הייתי עושה ככה או ככה והכי חשוב קיבלת פייט 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יום של בריחות לפעמים עדיף על יום ללא כלום האדרלנין לפחות פמפם חזק תודה על הדוח 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ראובן, העיקר האקשן למרות שהשתחררו בסוף.  עדיף יום כזה מיום בלי אקשן. אבל בכל זאת חזרתם עם דגים הביתה לארוחה מרעננת 
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בפעם הבאה בפעם הבאה
עוזי
|
|
|
|
|
פעם הדגים מנצחים ופעם אנחנו, פעם הבאה אתה תניף אותם לסירה אחלה דוח אחלה יציאה ואחלה חויה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
מי כמוך יודע ראובן, הבריחות הן חלק מהמשחק והחוויה - והן שעושות את התפיסות הבאות להרבה יותר מתוקות..
מה שבטוח ולאןר הדו"ח שלך - האינטיאסים כאן והם רעבים... במישור האינפורמטיבי בהחלט לעניין. תזכיר לי עם איזו קרס אתה עובד?
אגב, מסתבר כי גם דיג הבולוס (או הצ'פרינה?) מצוין ויש מי שמבחינתם זו יציאת הדיג... אשמח בכייפ גם לדו"ח בולוס כשיש תפיסות, את התמונה תשלח לי - מבטיח להעלות ולשלב בדו"ח...
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי כמוך יודע ראובן, הבריחות הן חלק מהמשחק והחוויה - והן שעושות את התפיסות הבאות להרבה יותר מתוקות..
מה שבטוח ולאןר הדו"ח שלך - האינטיאסים כאן והם רעבים... במישור האינפורמטיבי בהחלט לעניין. תזכיר לי עם איזו קרס אתה עובד?
אגב, מסתבר כי גם דיג הבולוס (או הצ'פרינה?) מצוין ויש מי שמבחינתם זו יציאת הדיג... אשמח בכייפ גם לדו"ח בולוס כשיש תפיסות, את התמונה תשלח לי - מבטיח להעלות ולשלב בדו"ח...
הטרחונים יצאו בבולוס, פתיון קלמארי. האינטיאס הראשון שלא ננעל, הקרס היתה J הוק, שמתי קרס עם צוואר ארוך למקרה שיבוא פלמוד. האינטיאס השני שהיה נעול ורץ לסלע, הקרס היתה סירקל. נראה לי שבפעם הבאה, אעשה שחרור מהיר לעוגן, כדי שאעבוד מעל לאינטיאס ולא מהצד, כשאני משוחרר מהעוגן, אני יכול להוביל את האינטיאס אל מחוץ לסלע. הובלה מחוץ לסלע היא דבר נפוץ שהייתי עושה בעבר (עם התפפים) אני עוצר את החוט לגמרי ללא דראג בכלל, ונוסע לאט לכיוון העומק, האינטיאס בא איתי כמו כלב מאולף, ברגע שהוא מרגיש שהכיוון הוא לעומק הוא לא מתנגד ושוחה איתי.
|
|
|
|
|
יום של אדרנלין אבל הפעם הדגים ניצחו הכל שטויות בטוח שחזרת נלהב למרינה וזה הכי חשוב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
יום מהנה ובכלל אני אומר הדגים הם צופר ולפעמים כיף שהם בורחים כי יש על מה לחשוב בלילה kaffeetrinker_2;במיטה איך נכון לשות מה כדאי ומה לא תמשיך להינות מהים ולפנק בדוחות
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יציאה שלאחריה הראש לא מפסיק לעבוד  מה יכולתי לעשות אחרת ?! מה אני יעשה בפעם הבאה וכו.. ומה שיפה זה שזה חלק מהמשחק ומה שמגביר את בדודה לסגור חשבון  אשמח על הדרך ללמוד קצת על תחום הבולוס ובמיוחד על הטרכונים.. איזה עומק ? מה אתה מחפש ? חול , סלע וכו'.. איזה ריג ? סביקי או מערך קרסים יצור עצמי.. על עוגן או בדריפט..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יציאה שלאחריה הראש לא מפסיק לעבוד  מה יכולתי לעשות אחרת ?! מה אני יעשה בפעם הבאה וכו.. ומה שיפה זה שזה חלק מהמשחק ומה שמגביר את בדודה לסגור חשבון  אשמח על הדרך ללמוד קצת על תחום הבולוס ובמיוחד על הטרכונים.. איזה עומק ? מה אתה מחפש ? חול , סלע וכו'.. איזה ריג ? סביקי או מערך קרסים יצור עצמי.. על עוגן או בדריפט.. אכן הראש לא מפסיק לעבוד ולחפש פתרונות לעתיד. לגבי הטרכונים, לא חיפשנו אותם במיוחד, חיפשנו יותר את הפרידות בדריפט על החול ובאחד הדריפטים נתקלנו בהם מאחר והרוח התחזקה, הורדנו עוגן באיזור והם התחילו לעלות בקצב מהיר. מנסיון, הסביקי עובד ביום, והפתיון לטרכונים עובד בלילה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|