פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   8 הגידים של DAIWA |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: 8 הגידים של DAIWA (נקרא 1769 פעמים) |
הדפסה |
|
|
היי ,
רכשתי כמות של חוט בד של DAIWA, נאמר לי שהחוט ברמה גבוהה מאוד , 8 גידים , חלק מאוד ומצוין לג'יג ולג'ירג'ור, והוא אכן הוכיח את עצמו. ציפיתי לבלאי מחוט של 8 גידים , אבל לא כך הדבר ואני תקוע עם כמות יפה ,
מדובר על הגליל הגדול - 300 יארד 40 ליברות , וכבר העלה דגים של מעל 20 ק"ג.
מוכר ב- 120 ש"ח לגליל- מחיר מצחיק לחוט ברמה גבוהה שכזאת , כרגע נשארו לי 4 גלילים עודפים.
איסוף מפ"ת שי - 0547891741 לא בשבת.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אהלן שי. בהצלחה במכירה. שאלה- באיזה סדרת חוטים מדובר? daiwa j-braid? ומה עובי החוטים בממ או pe?
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אהלן שי. בהצלחה במכירה. שאלה- באיזה סדרת חוטים מדובר? daiwa j-braid? ומה עובי החוטים בממ או pe?
אהלן קובי , לא מדובר ב- J-braid , אלא בסדרה של ה- SAMURAI, עובי החוט הוא 0.31 מ"מ- דקיק ממש.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אהלן קובי , לא מדובר ב- J-braid , אלא בסדרה של ה- SAMURAI, עובי החוט הוא 0.31 מ"מ- דקיק ממש. שי בהצלחה במכירה
|
|
|
|
|
אהלן קובי , לא מדובר ב- J-braid , אלא בסדרה של ה- SAMURAI, עובי החוט הוא 0.31 מ"מ- דקיק ממש. שי בהצלחה במכירה תודה גבר
|
|
|
|
|
בהצלחה במכירה  והנה האיחול המיוחל ! תודה אייל.
|
|
|
|
|
היי ,
רכשתי כמות של חוט בד של DAIWA, נאמר לי שהחוט ברמה גבוהה מאוד , 8 גידים , חלק מאוד ומצוין לג'יג ולג'ירג'ור, והוא אכן הוכיח את עצמו. ציפיתי לבלאי מחוט של 8 גידים , אבל לא כך הדבר ואני תקוע עם כמות יפה ,
מדובר על הגליל הגדול - 300 יארד 40 ליברות , וכבר העלה דגים של מעל 20 ק"ג.
מוכר ב- 120 ש"ח לגליל- מחיר מצחיק לחוט ברמה גבוהה שכזאת , כרגע נשארו לי 4 גלילים עודפים.
איסוף מפ"ת שי - 0547891741 לא בשבת.
נמכרו כל ה-4 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|