פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   קיאק ישיבה עליונה מתפרק, איך לא חשבו על זה קודם? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קיאק ישיבה עליונה מתפרק, איך לא חשבו על זה קודם? (נקרא 2425 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לפי כמות הכלים שמגיעים מהמזרח בזמן האחרון ודומים מדי להובי... אני חושב שאבא הובי השתולל קצת בטיולים שלו במזרח  הביאו הנה דגמים מכמה יצרנים (באופן פרטי) שהם העתקים +-, מבחן הזמן יגלה לנו מה הם שווים.
|
|
|
|
|
נכון עכשיו אני נזכר שהיה דיון על זה. יש בברזיל משהו דומה מפיברגלס אבל קיאק ישיבה פנימית. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
לפי כמות הכלים שמגיעים מהמזרח בזמן האחרון ודומים מדי להובי... אני חושב שאבא הובי השתולל קצת בטיולים שלו במזרח  הביאו הנה דגמים מכמה יצרנים (באופן פרטי) שהם העתקים +-, מבחן הזמן יגלה לנו מה הם שווים. בינתיים הובי מנסים להתחרות בחיקויים למינהם. הקיאק החדש שלהם, הובי פספורט, יוצר בדיוק בשביל זה. קניתי אחד השבוע, מחר או מחרתיים אמור להגיע. יצא זול, אפילו בהשוואה לקיאקים מקומיים. השאלה איך הוא יחזיק. הוא קיים בשוק כבר חצי שנה, בינתיים יש מספר בעיות קטנות אבל אני מתנחם בזה שיש שלוש שנים אחריות של הובי. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
בינתיים הובי מנסים להתחרות בחיקויים למינהם. הקיאק החדש שלהם, הובי פספורט, יוצר בדיוק בשביל זה. קניתי אחד השבוע, מחר או מחרתיים אמור להגיע. יצא זול, אפילו בהשוואה לקיאקים מקומיים.
תתחדש !!!! ראיתי שיש לו שני דגמים: קצר ועני באפשרויות (2 חורי חכות למלש ועוד הרבה שטויות כאלו), וארוך קצת יותר מפנק. שניהם עשויים מחומר שונה מהקומפס, יצירה בפוליאתילן בחום, ולא בתבניות נעות.... אכן ימים יגידו, לפחות יש לך אבא ואמא למוצר. מחכה לשמוע !
|
|
|
|
|
תודה רבה. הארוך עדיין לא יצא לשוק. החומר אותו חומר, פוליאתילן. ההבדל הוא בטכניקת הייצור. עד עכשיו, הובי ורוב יצרני קיאקי הפלסטיק, ייצרו רק בטכניקת רוטומולד. תבנית סגורה מחוממת וסיבוב התבנית תוך שילוב מעלה מטה של החרטום והירכתיים. שיטה שהוכיחה את עצמה עם פחת יחסית נמוך ואיכות יחסית גבוהה. לעומת זאת, שיטת ניפוח לתוך תבנית או שיטת תרמופורם והלחמה של שני הצדדים, הן שיטות שפחות נפוצות בייצור קיאקים אבל קיימות וגם הוכיחו עצמן עם השנים. חברת אדיליין למשל, מייצרת קיאקי פלסטיק רק בתרמופורם כבר עשר שנים או יותר. ההבדל הוא שהם משתמשים בחומר המורכב מכמה שכבות ״פלסטיק״ שונות. פספורט מיוצר בצרפת בשיטת תרמופורם. זה הקיאק הראשון של הובי שמיוצר בשיטה הזאת וגם הראשון שמיוצר מחוץ לארה״ב. קצת מפחיד וכבר ראיתי קיאק אחד שקיבל עיוותים בפלסטיק אבל, יש אחריות ויש מחיר זול. 4800 ריאל, שווה. בקיצור, שיהיה לי בהצלחה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן, היתרון העיקרי הוא למי שמתקשה להרים ולהוריד קיאק כבד מהגגון... מצד שני, יש עניין של זמן וסבלנות לפרק ולהרכיב, ולטעמי - חלק אחד שלם תמיד יותר בטוח ועמיד ממשהו שמרכיבים ומפרקים.... לכן, נראה לי שקיאק מתפרק נכון רק למי שכאמור מתקשה להעמיס ולהוריד קיאק שלם מהגגון של הרכב...
בכל אופן, תודה על השיתוף יפתח והכנסתי את הסרטונים לצפיה ישירה בהודעה הפותחת...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפי כמות הכלים שמגיעים מהמזרח בזמן האחרון ודומים מדי להובי... אני חושב שאבא הובי השתולל קצת בטיולים שלו במזרח  הביאו הנה דגמים מכמה יצרנים (באופן פרטי) שהם העתקים +-, מבחן הזמן יגלה לנו מה הם שווים. בינתיים הובי מנסים להתחרות בחיקויים למינהם. הקיאק החדש שלהם, הובי פספורט, יוצר בדיוק בשביל זה. קניתי אחד השבוע, מחר או מחרתיים אמור להגיע. יצא זול, אפילו בהשוואה לקיאקים מקומיים. השאלה איך הוא יחזיק. הוא קיים בשוק כבר חצי שנה, בינתיים יש מספר בעיות קטנות אבל אני מתנחם בזה שיש שלוש שנים אחריות של הובי. קצת באיחור אך עדיין - תתחדש יפתח...  יש רשמים שלך על הקיאק החדש אחרי 3 חודשים שהוא אצלך?
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
קצת באיחור אך עדיין - תתחדש יפתח...  יש רשמים שלך על הקיאק החדש אחרי 3 חודשים שהוא אצלך? יש במספר פוסטים אחרים רפי :-) בדיוק דנים על זה, בגדול הוא מרוצה מאוד
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|