תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/10/2019 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר עד לצ | בצק רגיל - דייג בוס | בורי (קיפון גדול-ראש) | 6 | |
בוקר עד לצ | - דייג בוס | אמנון הגליל (מושט אביאד/מושט לבן) | 16 |
הדו"ח:
סוף השבוע שלפני ערב חג סוכות,אני ואיתן מגיעים לנקודה חדשה שהמטרה להפעם היא דייג בורים. מייד שמגיעים מזהים קפיצות במים של בורים. מנסיונינו בדייג מלוחים שבו הפתיון הכי טוב לבורים הוא בצק צמיגי, אז הכנו בצק מראש מקמח ומים בלבד. מתחילים לדוג, ולא עובר הרבה זמן והבורי הראשון נתפס. בהמשך גם אני וגם איתן תופסים בורים ומושטים יפים והגיחה מהר מאוד מוגדרת כמוצלחת ומגוונת כפי שקיווינו. לאחר כשלוש שעות מקבלים טלפון משרה שלא יכלה להצטרף אלינו בבוקר,וקובעים להיפגש בנקודה נוספת לדייג משותף. בנקודה השנייה אנחנו מוציאים כמה מושטים יפים (במיוחד שרה!! איך לא?) אך הרוח החזקה מפריעה למהלך הדייג ואנחנו מחליטים להתקפל מוקדם מהצפוי. לסיכום, עוד יום מהנה של דייג מגוון ומוצלח עם החברים. איחולי גמר חתימה טובה ממני אליכם,ואדיוס אמיגוס.