פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שניהיה לראש של פלמוד |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שניהיה לראש של פלמוד (נקרא 2559 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 28/9/2019 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג גדול - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | | 2100 |
הדו"ח:לאחר המון זמן ההעדרות מהפורום אני חוזר לאט לאט ובטוח, כרגיל מתחיל את הזריחה עם אסולין,החלטה שלו על נקודה 69ולהנאתו מטיילים ומנסים לתפוס דגיםלאחר כשעתיים אני נועל לברק במשקל של בערך 70 גרם על מקל של 30 עד 100 פייט מהסרטים אני צועק לאסולין הוא בא בריצה לעזור ואז נתקל בלברקון קצת סתלבט וצחוקים וחוזרים לעבוד לאחר כשעה מחליטים להתקפל,אדון אסולין מחליט שהוא הולך לנקודה מסויימת ואני לא זורם איתו יש לי תחושה טובה על פלמידה אני אומר לו ומנסה לשכנע אותו,לא הצלחתי  שהייתי בן 14 למדתי לרקוד בלט וג׳אז מודרני אני מתמרן בנקודה החדשה מתחיל לעבוד עם גיג 40 גרם סלאו ואחרי עשר דק עבודה בום פיצוץ חזק אני מקבל ושום כלום פייט מביא אליי חוט ונדמה שהיא ברחה לה ,לפתע היא מחליטה לרוץ ולוקחת חוט כמו מטורפת מתחיל פייט טוב של בערך 7 דקות ,למזלי חבר היה בקרבתי ועזר לי להוציא אותה עם הרשת בסופו של דבר יצאה חתיכה 2100 קג וללא שום צעקה מיוסי אסולין מזל שלמדתי בלט אז תמרנתי טוב  ,שניהיה לראש ולא לזנב חג שמח 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 28, 2019, 20:29:07 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
|
תענוג של דג ותענוג של פייט. כל הכבוד. עשית לי חשק לכתוב דוח מהבוקר מיד אעלה.
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חתיכה  איש למדת לעשות צעדים הייטב  בתאבון וחג שמח 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
איזה פייט ארוך אני הייתי מתעייף אחרי חצי מהזמן אבל לפחות זכית בארוחה לחג 
|
-------------------------------
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של תפיסה, היה לך כיף של פייט 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
וואו חתיכה מרשימה בהחלט.כל הכבוד
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, אחלה פלמידה מכובדת בדיוק לחג  שמח שהתחלת לחזור לאחר העדרות  מקווה לקרוא העונה עוד כמה דוחות מעניינים שלך
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחלה פלמוד ואחלה ראש! אני תמיד הייתי באשליה שלהיות עם יוסי אסולין זה מביא את המזל, אבל יכול להיות שהפעם דווקא הפרידה ממנו עשתה לך טוב? יופי של תפיסה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הרגת אותי צחי עם הקטע של אזעקת יוסי לעזור לך עם הלברק  אך יוסי כמו יוסי, בטוח צחק ולקח את העניין ברוח טובה.... פלמידה יפיפיה במשקל מכובד... יופי של דג לארוחת החג  לא פשוט להוציא דג כזה עם הציוד שהיה לך - מחייב מקצוענות וסבלנות... מסתבר כי כל דבר שלומדים עוזר במשהו - אם כי מודה: על בלט וג׳אז מודרני כחלק מקידום כישורי הדיג - לא חשבתי  במחשבה נוספת - יציבה טובה ושליטה על הגוף בהחלט תורמים בהכל ובהחלט גם בדיג על ריפים וסלעים  רק חושב מה היה קורה אילו השתתפת בנינג'ה ישראל... היו מציגים אותך בתור הדייג הרקדן 
|
|
|
|
|
צחי אח יקר,כמו כל שנה אתה נותן מבחינתי את יריית הפתיחה בנקודה  הרגת אותי עם הדוח הזה,מתאר אותך מדלג כמו בלרינה מסלע לסלע  איזה כיף שהדג מוצא את הגיג שלך בכל הכחול הגדול נוגס ומושך חוט,הראית לו מה זה  והוא לא האחרון העונה המשך הצלחות 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
סוף סוף רקדן שלא מתלונן על דולוסים עקומים  לטנגו צריך 2 , מצאת לך בת זוג והצלחת לשכנע אותה לרקוד איתך 7 דקות. דוח שהוא לא רק ריקוד , הוא כיף כמו שיר 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם כייף לקרא את התגובות שלכם ,ומצחיק כל אחד עם היציאה שלו חחח אתם גדולים אחד אחד,דרך אגב שוקל לבוא בפעם הבאה עם טייץ של בלט נראה לי יהיה יותר נוח לדלג 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2019, 17:05:03 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם כייף לקרא את התגובות שלכם ,ומצחיק כל אחד עם היציאה שלו חחח אתם גדולים אחד אחד,דרך אגב שוקל לבוא בפעם הבאה עם טייץ של בלט נראה לי יהיה יותר נוח לדלג  צחי... נראה אותך עומד במילה  ואם אתה הולך על זה אז עד הסוף - כי אני משתוקק לתמונה כזו בדף הבית: דו"ח עם תמונה שלך מהים עם הדג ביד ומכנסי הבלרינה 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אחלה דוח, ואחלה באחלה של דג, הריצות הכי כיפיות שלי היו עם פלמידה כזו ,עשית חשק לצאת לחפש אותן  תודה והמשך הצלחות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|