פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הרבה זמן |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הרבה זמן (נקרא 2787 פעמים) |
הדפסה |
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
הרבה זמן
« ב- : ספטמבר 21, 2019, 15:25:35 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 21/9/2019 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מאוחר | דמוי סיליקון - בומבט עם סקוויד | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:שלום לכולם  לא יודע מהיכן להתחיל כבר  געגועים לדייג,יציאות שלא מתאפשרות עקב שיפוצים אצלי בבית שלוקחים לי את השישי שבת אין מה לעשות כבר קרוב לחודשיים ללא ים  החודשים מתקדמים ואנחנו נכנסים לעונות החזקות יותר של הדגים הפלגיים ,ניסיתי להיות כמה שעקבי בפורום ,מקבל דיווחים שיש קצת תנועה ואני לקראת סיום העבודות סוףסוף ,בית אין לו סוף תמיד אתה מוסיף דברים ולא נגמר  הדיווחים האחרונים הקפיצו לי את הסוויץ' מחדש ובודק תחזית שהתאימה בול לעיניין מעדכן את זכי ומחליטים לצאת מוקדם בשביל ליפול קצת על הברקודות שנכנסות אט אט בטיפטופים ,ובמקרה ליפול על חתיכה ראוייה . הגעה למקום רוח צפונית חלשה נעמדים בנקודה הקבועה מתחילים עבודה אחרי חצי שעה תקיפה שמסגירה אותה אבל הרגשתי שהיא קטנה בגודלה הייתי עוד עם סט לייט ,מעלה אותה לריף ומשחרר חזרה לדרכה עולה האור מחליף לכלבים מנסה להשקים אין הענות בינתיים הרוח נחלשה לכמעט אפסית והשמש עלתה טיפה ,מנסה גיגים דמויים קולט שלא הולך ,והתנועות במים מתחילות להסגיר את הספרינטרים ,טוניות מתפוצצות על ביזרים קטנים ,וכל זה אני מעדכן אותכם חברים שהעונות תמיד יכולות לשחק עם הכניסה המוקדמת והמאוחרת של הדגים תלויי בכל מיני"מרכיבים"במזג אוויר בטמפרטורת המים וכו... מחליט לשים את הבומבט והסיליקון שאני לא כל כך מתחבר אליהם אבל לפעמים צריך לתת לו את כל הבמה כי זה מה שעובד,בומבט של 20 גרם עם תלאי של מטר וחצי עם קרס בודד ושני סקווידים של יוזורי מולבשים עלייה זריקה לרחוק גילגול מהיר עם הקפצות נעילה הבומבט נעלם לקרקעית מתחיל בפימפום הדג היה סלע קרוב בתחתית הדג החליט לקחת צאנס בכדי לחתוך נכנס לכיוון הסלע החוט נתפס בסלע העצבים החלו אזרתי סבלנות טיפה נתתי לו קצת ריפיון לחוט עם החכה והדג השתחרר מזל שלא נקרע החוט וישר לשחילר ,מלא טרכונים קטנים בלהקות כמו כדורים פורחים ענקיים עברו מולנו וכמעט כל שתי זריקות נעילות שלהם בגודל כף יד כמובן ששוחררו אם אפשר היה להדביק אותם כמו פאזל והיה יוצא דג של 3 קילו שאפשר היה לקחת  תצאו תנסו מקווה לכולנו עונה חזקה ומוצלחת 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2019, 15:36:17 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד אחי. אחלה פתיחה לעונת המים הקרים, ההפתעות בדרך... הטוניות יודעות לעשות שמח, אין על הריצות שלהן! הים התגעגע אליך, וגם אנחנו...  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יפה מאוד אחי. אחלה פתיחה לעונת המים הקרים, ההפתעות בדרך... הטוניות יודעות לעשות שמח, אין על הריצות שלהן! הים התגעגע אליך, וגם אנחנו...  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף המון תודה אח יקר ,הן באמת פצצות אנרגיה איזה כוח יחסית לגודל ממש תענוג 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של תפיסה אסלן , הן (עדיין?) כאן ותמיד נותנות פייט טוב
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אסלן, טוב לחזור לים אחרי חודשיים  קיבלת מנת אקשן נחמדה מאוד  על טוניות כאלו, אני ישר מסתכל כפתיון לגרירה עם רתמה 
|
|
|
|
|
יפה מאוד טוב לדעת שהתחילו תיירים
|
|
|
|
|
שאפו אסלן יופי של דוח כמוך כמוני ,,,לא רואה ים כבר המון זמן 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 22, 2019, 10:35:24 AM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של תפיסה אסלן , הן (עדיין?) כאן ותמיד נותנות פייט טוב
תודה זוהר ,ממש תענוג  אסלן, טוב לחזור לים אחרי חודשיים  קיבלת מנת אקשן נחמדה מאוד  על טוניות כאלו, אני ישר מסתכל כפתיון לגרירה עם רתמה  ממש כייף ,לגבי הטונית מה שבא ברוך הבא  יפה מאוד טוב לדעת שהתחילו תיירים
 שאפו אסלן יופי של דוח כמוך כמוני ,,,לא רואה ים כבר המון זמן  תודה שחר ,מנסה לשרוד כמה שאפשר 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אתה מדבר על טוניות וטרכונים קטנים ואני רק חולם עליהם כפתיון.. בסוף מסתפק בסנפנים  מעניין איך אפשר לטרגט מסירה את הקטנים האלה שאתה מדבר עליהם..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
איזה כיף להיות בים אחרי כל כך הרבה ציפייה וגעגועים , ועוד יותר להרגיש את החכה מתכופפת ולהילחם עם טונה,אליפות  אוהב את הדוחות שלך אסלן,הרגשתי איתך על הריף  אתה מדבר על טוניות וטרכונים קטנים ואני רק חולם עליהם כפתיון.. בסוף מסתפק בסנפנים  מעניין איך אפשר לטרגט מסירה את הקטנים האלה שאתה מדבר עליהם.. אבי חכת אולטראלייט גיג עד 15 גרם ועבודה בסלואו בתוך הלהקה ואתה ממלא את הצידנית פתיונות בחצי שעה,אם אתה ממהר שם סביקי דיונינים קטנים וממלא את הצידנית ב10 דקות 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אתה מדבר על טוניות וטרכונים קטנים ואני רק חולם עליהם כפתיון.. בסוף מסתפק בסנפנים  מעניין איך אפשר לטרגט מסירה את הקטנים האלה שאתה מדבר עליהם..  איזה כיף להיות בים אחרי כל כך הרבה ציפייה וגעגועים , ועוד יותר להרגיש את החכה מתכופפת ולהילחם עם טונה,אליפות  אוהב את הדוחות שלך אסלן,הרגשתי איתך על הריף  אתה מדבר על טוניות וטרכונים קטנים ואני רק חולם עליהם כפתיון.. בסוף מסתפק בסנפנים  מעניין איך אפשר לטרגט מסירה את הקטנים האלה שאתה מדבר עליהם.. אבי חכת אולטראלייט גיג עד 15 גרם ועבודה בסלואו בתוך הלהקה ואתה ממלא את הצידנית פתיונות בחצי שעה,אם אתה ממהר שם סביקי דיונינים קטנים וממלא את הצידנית ב10 דקות  תודה איש יקר 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איזה כיף להיות בים אחרי כל כך הרבה ציפייה וגעגועים , ועוד יותר להרגיש את החכה מתכופפת ולהילחם עם טונה,אליפות  אוהב את הדוחות שלך אסלן,הרגשתי איתך על הריף  אתה מדבר על טוניות וטרכונים קטנים ואני רק חולם עליהם כפתיון.. בסוף מסתפק בסנפנים  מעניין איך אפשר לטרגט מסירה את הקטנים האלה שאתה מדבר עליהם.. אבי חכת אולטראלייט גיג עד 15 גרם ועבודה בסלואו בתוך הלהקה ואתה ממלא את הצידנית פתיונות בחצי שעה,אם אתה ממהר שם סביקי דיונינים קטנים וממלא את הצידנית ב10 דקות  צריך להקה , איפה אני מוצא כזאת  ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אסלן... אם הצלחת לצאת לים בזמן שיפוצים בבית - זה אומר כמה השתוקקת לצאת לים... מצד שני, אין כמו אוויר ים ודג בקצה המקל - כדי להרגיע קצת את הקריזה מהשיפוצים... וכמדומני - אין שיפוצים בבית בלי עצבים... בינגו חביב עם הטונית... והקטנים סיפקו לך קצת אקש'ן של תפוס ושחרר... סה"כ נראה שחזרת מרוצה - וגם אנחנו מרוצים (מהדו"ח המצוין  ) מאחל לך איש יקר סיום שיפוצים מוצלח ומהיר - ועונת דיג פוריה ומוצלחת 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן... אם הצלחת לצאת לים בזמן שיפוצים בבית - זה אומר כמה השתוקקת לצאת לים... מצד שני, אין כמו אוויר ים ודג בקצה המקל - כדי להרגיע קצת את הקריזה מהשיפוצים... וכמדומני - אין שיפוצים בבית בלי עצבים... בינגו חביב עם הטונית... והקטנים סיפקו לך קצת אקש'ן של תפוס ושחרר... סה"כ נראה שחזרת מרוצה - וגם אנחנו מרוצים (מהדו"ח המצוין  ) מאחל לך איש יקר סיום שיפוצים מוצלח ומהיר - ועונת דיג פוריה ומוצלחת  המון תודה רפי 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אין כמו לחזור לים אחרי תקופה ארוכה ועוד לזכות בשלל יפה, כל הכבוד על התפיסה