פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פתיחת עונת האינטיאס על ה PANGA |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פתיחת עונת האינטיאס על ה PANGA (נקרא 2609 פעמים) |
הדפסה |
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 7/9/2019 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
הדו"ח:הרבה זמן עבר מהאינטיאס האחרון על ה PANGA שלנו. בין לבין היה איסור דייג הזוי , ימי קיץ סוערים , חופש גדול ועוד.. שבת ה 07.09.19 נראה ים מבטיח , אני מאובחן טרי עם פריצת דיסק הולך על 4 ולא מוותר , רוצה לראות ים  סוגר פינות מול השותף וגונב את צח מסגירה אחרת על סירה של חבר.. בכל זאת , לא קל לפרוק סירה למים עם גב שבור.. סוגרים על יציאה קצרה כניסה מאוחרת יחסית (06:00) ויציאה מוקדמת (09:30). עוברים תחילה בנקודת הפיתיונות ואוספים מספר סנפנים. אחד מהם כמעט והביא אינטיאס , אך הבריון פלט ואנחנו נשארנו מבואסים  אבל ב 08:30 זה הגיע משום מקום , בום חזק על הגיג של צח שהפתיע וכמעט זרק את צח למים. קרב קצר , ואינטיאס של 6 ק"ג הולך להכיר את הנסיכה של צח (בת השבועיים) איך נראה דג של אבא. יציאה חלקה ואנחנו בדרך הביתה לקחת כדורים ולשכב מהר על הגב. תמונות בעליה 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 16, 2019, 17:35:21 PM על ידי אבי חכם
|
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
הפתעה מהסרטים!!! תענוג של דג במשקל מכובד. תרגיש טוב זה הכי חשוב.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
התגברת על הכאב וקיבלת הפתעה אין יותר טוב מזה 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
ברוך הבא למועדון פרוצי הדיסק... איזה יציאה קצרה ומהנה כיף שהתחילה עונת האינטיאס. אחלה פינוק
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחכינו לדוח הזה הרבה יותר מידי סיפתח לעונה נקוה שיבואו הגדולים האם עבדתה עם סיררל בחי?
עוזי
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
חחכינו לדוח הזה הרבה יותר מידי סיפתח לעונה נקוה שיבואו הגדולים האם עבדתה עם סיררל בחי?
עוזי
חיובי. בחי אנחנו רק עם סירקל.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
ברוך הבא למועדון פרוצי הדיסק... איזה יציאה קצרה ומהנה כיף שהתחילה עונת האינטיאס. אחלה פינוק
בודק לגבי המועדון , איך יוצאים ממנו  יציאה קצרה ובהחלט מהנה. אני אוהב יציאות קצרות על פני יציאות ארוכות ומתישות. כן ירבו יציאות שכאלה.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בודק לגבי המועדון , איך יוצאים ממנו  יציאה קצרה ובהחלט מהנה. אני אוהב יציאות קצרות על פני יציאות ארוכות ומתישות. כן ירבו יציאות שכאלה. זה מועדון מאוד מאוד עממי שכל מי שנכנס אליו חתום על כרטיס כניסה חד כיווני ללא אפשרות יציאה במועדון יש חדרים למכורים או לכאלה שבאים פעם בשנה המכורים הקשים להם הכי כייף הם יכולים להשתמש גם בקנביס  והם למעשה נמצאים בחלק היוקרתי של המועדון למזלי כשנכנסתי למועדון לא התפתתי לפתוח דלתות של חדרים אחרים ולא התמכרתי אבל אני נכנס בערך פעם בשנה לשאול מה נשמע לגבי הדג מאחל לך להכנס למועדון הזה כל שבוע 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של דג ובהצלחה בהמשך היציאות 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אבי, מבאס לשמוע על פריצת הדיסק , אבל זה מה שיש ועם זה נצא לקרב. במקרה שלך יצאת על 4 וחזרתם עם אינטיאס נחמד מאוד לאחר זמן רב ללא ים 
|
|
|
|
|
אבי ידידי מבאס לשמוע על הגב שלך ,,, כנראה זה המחיר של שנים בקיאק  שמח לראות שלא נכנעת לכאב ויצאת וקיבלתם יופי של חתיכה  תרגיש טוב ופעם הבאה תרים טלפון 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אבי, מתסכל לגלות כשהגוף בוגד בך. הייתי בסרט הזה עם הברכיים לפני כמה שנים, והעצה היחידה שלי היא- לא לעגל פינות, ולא להקדים את המאוחר, תן לגוף להחלים אחרת תשלם על זה בריבית קצוצה ובפריסה לתשלומים... עם כל זה, הצלחתם לתקתק יציאה יפה ומוצלחת, ולקחת הביתה את מלך דגי המטרה- אנטיאס יפיוף! החלמה מהירה ובריאות טובה, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
הפתעה מהסרטים!!! תענוג של דג במשקל מכובד. תרגיש טוב זה הכי חשוב.
תודה ליאור , רק בריאות לכולנו  התגברת על הכאב וקיבלת הפתעה אין יותר טוב מזה  למזלי לא נפל עלי , אלא על צח  אני עם סנפן בקושי הסתדרתי  יופי של דג ובהצלחה בהמשך היציאות  תודה רבה כריש  . אבי, מבאס לשמוע על פריצת הדיסק , אבל זה מה שיש ועם זה נצא לקרב. במקרה שלך יצאת על 4 וחזרתם עם אינטיאס נחמד מאוד לאחר זמן רב ללא ים  כן , עכשיו קודמתי לשלב התרופתי ל 14 יום , בנובמבר נתחיל קצת פיזיוטרפיה גב זה לא משחק , והגיע הזמן לתחזק את הגוף ולשמור עליו. עד עכשיו זרקתי עליו הכל , תנועה אחת לא נכונה ומשלמים במזומן. אבי ידידי מבאס לשמוע על הגב שלך ,,, כנראה זה המחיר של שנים בקיאק  שמח לראות שלא נכנעת לכאב ויצאת וקיבלתם יופי של חתיכה  תרגיש טוב ופעם הבאה תרים טלפון  למה לא. בכיף.. אבל רק אחרי אלון
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אבי, מתסכל לגלות כשהגוף בוגד בך. הייתי בסרט הזה עם הברכיים לפני כמה שנים, והעצה היחידה שלי היא- לא לעגל פינות, ולא להקדים את המאוחר, תן לגוף להחלים אחרת תשלם על זה בריבית קצוצה ובפריסה לתשלומים... עם כל זה, הצלחתם לתקתק יציאה יפה ומוצלחת, ולקחת הביתה את מלך דגי המטרה- אנטיאס יפיוף! החלמה מהירה ובריאות טובה, תודה על השיתוף!
זהו , נגמר , עכשיו הגוף הולך לקבל פינוק.. עיסויים , חיזוק למקומות החשובים (אחרי שנחלים טוטאלית) , תזונה , נשימה.. צריך לדאוג לו. הוא עבר הרבה ב 40 שנה , נחזיר לו קצת 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אבי ידידי ראשית תרגיש טוב ושמור על הגב למרות הכל הצלחת יגנוב יציאה קצרה עם תוצאה גדולה שתהיה לכם עונה פוריה בהצלחה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|