|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 26/2/2012 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
09:30 | דמוי דג קטן - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 4 | לא נשקלו |
הדו"ח:יום ראשון מגיע לחוף הבונים ב- 6 בבוקר מכין ציוד ויוצא לים, ים גלי ומדי פעם גבהה גלי, מתחיל מהצד הצפוני ביותר עם דמויי טופווטר של יוזורי עבודה של חצי שעה כוללת החלפת דמויים ונאדא אין כלום מתחיל לזוז לכוון דרום ואין כלום עד שמגיע דרומית לחנייה הראשונה ושם מקבל מרדף ראשון של שלושה פריטים (לברקים) . המרדף חוזר על עצמו מנסה את כל התריסר וכלום  רק מרדפים ללא תקיפות  עובר יותר דרומה ושם מוצא דמוי קטן, ומידית הדמויי עובר שדרוג מוציא את שתי המשולשים ומחבר משולש VMC מגיע לנקודה עם מים בעומק של 2 מטר ומתחיל לעבוד . לאחר חצי דק מקבל פצצה למקל אך הדג לא ננעל ממשיך לעבוד והנעילה מגיעה  מלחמה יפה מאוד שלא מביישת אף טורף עוברת דקה והדג בחוץ סרגוס גדול שהצליח לבלוע את המשולש. ממשיך לעבוד ויש עוד שלושה סרגוסים בחוץ. לאחר מכן אני זורק מקבל פצצה למקל הדג לא ננעל אך הדמויי כנראה נתקע בסלע. שעה 10:45 מחליט לעבור לנקודה האהובה עלי ושם אני נפגש במאמון שמדווח על מרדפים עובדים כ-40 דקות ואין כלום אני מחליט לפרוש . לברקים לא היו אבל היה כיף לפגוש את מאמון ואת הסרגוסים  ציוד מקל רון טומסון 5-25 גרם רולר מיטשל S4000 חוט טראבוקו אדום 25 מ'מ
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 27, 2012, 16:26:34 PM על ידי יוסף
|
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
הופ הופ, כל הכבוד מה עם איזו תמונה של הדמוי ? ושל המשולש המדובר ? בהצלחה בהמשך, ואחלה דו"ח
|
|
|
|
|
הופ הופ, כל הכבוד מה עם איזו תמונה של הדמוי ? ושל המשולש המדובר ? בהצלחה בהמשך, ואחלה דו"ח הדמויי נתקע בסלע ניסית למצוא אותו באינטרנט ולא הצלחתי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ראיתי את הסרגוסים ואת הגודל שלהם חבל שאיבדת אותו ...נשמע שהיה חזק לסרגוסים יופי של תפיסות  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ראיתי את הסרגוסים ואת הגודל שלהם חבל שאיבדת אותו ...נשמע שהיה חזק לסרגוסים יופי של תפיסות  בהצלחה בבאות תודה מאמון אני מריץ חיפושים אחרי הדמויי
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אחלה דוח יוסף  ויופי של דגים  חוויה אחרת להוציא את הסרגוסים בג'ירג'ור  ולגבי הדמוי המנצח הים נתן והים לקח היה רשום עליו משהו ? דגם ? חברה ? אנא עארף משהו שיכול לעזור למצוא אותו ולגבי הקשקשים של הדגים עדיף שמפו נגד קשקשים ולא נוזל ניקוי  שיהיה לך בתאבון 
|
|
|
|
|
יוסף אחלה סרגוסים ודוח מעניין ושאלה. האם אתה מזרזר לעיתים קרובות על סרגוסים או שזה היה מקרה חד פעמי שהחלטת לתרגט אותם ?
|
|
|
|
|
אחלה דוח יוסף  ויופי של דגים  חוויה אחרת להוציא את הסרגוסים בג'ירג'ור  ולגבי הדמוי המנצח הים נתן והים לקח היה רשום עליו משהו ? דגם ? חברה ? אנא עארף משהו שיכול לעזור למצוא אותו ולגבי הקשקשים של הדגים עדיף שמפו נגד קשקשים ולא נוזל ניקוי  שיהיה לך בתאבון  בגב של הדמויי היה כתוב אך לא ברור (כמעט מחוק) אבל נדמה לי שהיה רשום ביפנית
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
כל הכבוד
|
|
|
|
|
יוסף אחלה סרגוסים ודוח מעניין ושאלה. האם אתה מזרזר לעיתים קרובות על סרגוסים או שזה היה מקרה חד פעמי שהחלטת לתרגט אותם ?
אני מעדיף לדוג סרגוסים על פילוטה כיוון שאין לי ולא היו לברקים אז החלטתי ללכת על סרגוסים באזור שאני רגיל לדוג עם פילוטה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הסרגוס הגדול אכן גדול... לא "ערימה" אך החשוב הוא שמורגש מהדו"ח שנהנית.... ואני מניח שאתה "חם" לפצות את עצמך על "הפצצה" שלא נתפסה... התגעגעתי לדוחות שלך יוסף, ונהניתי כרגיל מהדו"ח  ושאלה סקרנית- הדמוי שתפס את הסרגוסים זה הדמוי שייעדת גם ללברקים- או דמוי "ייעודי" לסרגוסים?!
|
|
|
|
|
הסרגוס הגדול אכן גדול... לא "ערימה" אך החשוב הוא שמורגש מהדו"ח שנהנית.... ואני מניח שאתה "חם" לפצות את עצמך על "הפצצה" שלא נתפסה... התגעגעתי לדוחות שלך יוסף, ונהניתי כרגיל מהדו"ח  ושאלה סקרנית- הדמוי שתפס את הסרגוסים זה הדמוי שייעדת גם ללברקים- או דמוי "ייעודי" לסרגוסים?! תודה רפי זה דמויי שמצאתי אותו על החוף והוא מיועד כנראה לסרגוסים ולוקוסים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסף, יופי של דוח פותח תאבון. מבחינתי, טרגוט סרגוסים עם דמוי הוא אחד הלהיטים בשבילי לעומת ג'רג'ור דגים אחרים, ועדיף לי על טרגוט סרגוסים עם פתיון גם אם זה מניב פחות...מה שכן, בג'רג'רור סרגוסים מוציאים חתיכות יפות לפעמים ואתה קיבלת יופי של גדלים  מברוק ובתאבון (דג שאני ממש אוהב לאכול)
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אחלה דוח, ואחלה דגים. בנתיים אצלי הדמויים הכי טובים הם אלה שמצאתי על החוף אחרי סערות 
|
|
|
|
|
יוסף, יופי של דוח פותח תאבון. מבחינתי, טרגוט סרגוסים עם דמוי הוא אחד הלהיטים בשבילי לעומת ג'רג'ור דגים אחרים, ועדיף לי על טרגוט סרגוסים עם פתיון גם אם זה מניב פחות...מה שכן, בג'רג'רור סרגוסים מוציאים חתיכות יפות לפעמים ואתה קיבלת יופי של גדלים  מברוק ובתאבון (דג שאני ממש אוהב לאכול) תודה סאמח אני מאוד סקרן לפגוש אותך במיוחד על החוף
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|