פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   איך החוט הזה, לבננית ריגים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איך החוט הזה, לבננית ריגים (נקרא 4875 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה לכולם, גם למדתי כמה דברים על הדרך 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ניראה נחמד מאוד אבל אני אישית לא מכיר (זה לא אומר שהוא לא טוב כן...) *שים לב שלא מוזכר שום דבר לגבי זיכרון החוט מה שמאוד חשוב בריגים לפי דעתי אתה יכול ללכת על משו עם קבלות אוטוני אקסטרים לדוגמא מקווה שעזרתי  גם אני משתמש באוטוני אקסטרים, מנסיון זה חוט חזק ואמין ובעל טסט גבוה יחסית לקוטר
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אני משתמש בחוט של חברת SUNSET AMNESIA זה החוט הטוב ביותר לריגים יש אותו ב אדום שקוץ חוט ללא זיכרון חוט מאוד חזק לאורך זמן
הלל
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוט ללא זיכרון
בגלל זה קוראים לו אמנזיה 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אני משתמש בחוט של חברת SUNSET AMNESIA זה החוט הטוב ביותר לריגים יש אותו ב אדום שקוץ חוט ללא זיכרון חוט מאוד חזק לאורך זמן
הלל
הלל הראה לי את החוט במפגש בחוף דור עשה עליי רושם מצויין אז הזמנתי אחד מאיביי (עוד לא עבר נסיון אצלי) ו
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני גם יזמין, כמה הוא עולה באי ביי בערך, לחוט 0.35-0.30 שי את החוט הזה הזמנת??http://www.ebay.com/itm/SUNSET-AMNESIA-30LB-200FT-SHOOTING-RUNNING-LINE-/320814313356?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab205ef8c#ht_500wt_1287
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 01, 2012, 16:02:47 PM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני לא מכיר את החנות הנ"ל אבל באופן כללי,חוטי פלאורוקרבון מיועדים לשימוש כשוק לידר מכמה סיבות. הם קשיחים יותר מחוטי מונו,חזקים יותר מבחינת יחסי קוטר ועמידים לשפשופים ומתיחה מהירה. מצד שני,בגלל אותן התכונות,יש להם זכרון גבוה,חולשה לקשרים הקונבנציונאליים ואם עובדים איתם ביחד עם חוט מונו באותו הקוטר כחוט מוביל,סבירות גבוהה שתשאיר את כול הריג פלוס אביזרים וחוט נוספים שמקרה של תקיעה בסלע.
לריגים אני משתמש בחוט מונו רגיל (סופיקס בדר"כ) בעשירית מילימטר דק יותר מהמוביל למעט במקרים שאני דג באזור חולי ויש סיכוי שיעבור איזה גומבר וייקח את הפיתיון...
לגבי החנות שבקישור נאמר מספיק...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אישית, אני לא משתמש במותג לבניית ריגים, החוט העבה ביותר שאני מוצא הולך לשפמנונים, והחוט מתמודד כמו גדול  קניתי חוט 0.40 של 100 מטר ב10 שקלים ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא עושה את העבודה
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה לכולם, וגל דרך אגב, כבר קרה לי כמה פעמים שהשתמש בחוט לריג ב10 שקל , ואני חייב לציין שיחסית לעובי שלהם הטסט נמוך, והם נקרעים דיי מהר
|
|
|
|
|
גיאצוק
החוט הזה לא פלורוקרבון זה חוט שמתמשים בו ל FLY
הלל
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיאצוק
החוט הזה לא פלורוקרבון זה חוט שמתמשים בו ל FLY
הלל
הלל, התגובה שלי היתה להודעה שפותחת את השירשור ובה הקישור לחוט פלואור-X שבאתר של לקרדה. לא לחוט שאתה ממליץ עליו...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|