פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   carp galilee - טריילר לקראת פתיחת העונה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: carp galilee - טריילר לקראת פתיחת העונה (נקרא 1964 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים אחי  חכה חכה מה אעשה לך ביציאה הבאה שלא השחלת שם תמונה כלשהיא שלי 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2019, 22:38:24 PM על ידי Misha Ravich
|
|
-------------------------------
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מרשים מאוד  אני רק מזכיר לך שאני ממתין להזמנה רשמית  לא לחמישה ימים , גם לא ליומיים , אפילו לא ליום.. שבת בבוקר עד הצהריים , יתאים לי בול 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מרשים מאוד  אני רק מזכיר לך שאני ממתין להזמנה רשמית  לא לחמישה ימים , גם לא ליומיים , אפילו לא ליום.. שבת בבוקר עד הצהריים , יתאים לי בול  באהבה אחי, אתה מזומן. 23-26.10 אנחנו הולכים אתה יכול לקפוץ בשישי או מתי שבא לך באחד מהימים האלה. 0549253676 דבר איתי 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מרשים מאוד  אני רק מזכיר לך שאני ממתין להזמנה רשמית  לא לחמישה ימים , גם לא ליומיים , אפילו לא ליום.. שבת בבוקר עד הצהריים , יתאים לי בול  באהבה אחי, אתה מזומן. 23-26.10 אנחנו הולכים אתה יכול לקפוץ בשישי או מתי שבא לך באחד מהימים האלה. 0549253676 דבר איתי   רשמתי. אני בטוח שיהיו עוד מועדים נכון ? בדיוק חוזר מארה"ב ב 25 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מרשים מאוד  אני רק מזכיר לך שאני ממתין להזמנה רשמית  לא לחמישה ימים , גם לא ליומיים , אפילו לא ליום.. שבת בבוקר עד הצהריים , יתאים לי בול  באהבה אחי, אתה מזומן. 23-26.10 אנחנו הולכים אתה יכול לקפוץ בשישי או מתי שבא לך באחד מהימים האלה. 0549253676 דבר איתי   רשמתי. אני בטוח שיהיו עוד מועדים נכון ? בדיוק חוזר מארה"ב ב 25  בטח שיהיו עוד 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איתמר... הטריילר הוא כשלעצמו סרטון יפיפה ומרהיב  מאחל לך ולצוות עונה פוריה ומהנה, עשירה בתפיסות מרשימות וסרטונים מלהיבים... וכמובן עם דו"חות דיג כמו שרק אתה יודע להעלות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מדהים אחי  חכה חכה מה אעשה לך ביציאה הבאה שלא השחלת שם תמונה כלשהיא שלי  מישה, כשתתחיל לחזור לדוג אפשר יהיה לשקול שילוב תמונה שלך  בינתיים אתה על תקן של פנסיונר שהזדקן בטרם עת 
|
|
|
|
|
מדהים איתמר...אני בטוח שהשנה נראה דברים יפים ממך אני אצטרף באחת הפעמים עם אבי חכם לגיחת לימוד שאפו תותח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים אחי  חכה חכה מה אעשה לך ביציאה הבאה שלא השחלת שם תמונה כלשהיא שלי  מישה, כשתתחיל לחזור לדוג אפשר יהיה לשקול שילוב תמונה שלך  בינתיים אתה על תקן של פנסיונר שהזדקן בטרם עת  תקן סטודנט* 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]