תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
8/9/2019 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
- | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 4 |
הדו"ח:
שישי בבוקר מתקשר לחבר ומבקש ממנו את הסירה, עונה בחיובי
לקראת הערב מתארגנים אני ועוד שני חברים ויאלה, עם אור אחרון כבר חוטים במים, כמה דקות וריצת חוט אכזרית, סוגר על הדג ומבין שיש לי חמוריקו בצד השני, הדג נוגח ונוגח ולא מצליח לעצור אותו. החברה התלהבו וחשבו שמדובר באינטאיס גדול, אישית קלטתי שזה לא זה, יודיע מה זה אינטיאס, הדג מתחיל להרגע ואני מהדק קלטש עד הסוף, החברה מתחילים לריב איתי שחרר ותביא אותו, המסכנים לא מבינים שמדובר בחתול ים ענקי שאי אפשר להעלות אותו, אולי אחרי מלחמה של חצי שעה, מסביר להם בעדינות במה מדובר ושחבל על הציוד והזמן. מהדק קלטש ונותן לו לרוץ, טוב מאוד נקרע החוט

פקודה להרים ועושה תיקון, זריקה שניה ומתחילים לשחרר חוט, אני חוטף מכה ועוד חבר חוטף מכה, משתחרר לשנינו !!!??
עוד פקודה ומרימים חוטים ומתקן, הפעם נותן לדג להרביץ, לרוץ פעם שתיים ושלישית הוק סט מכל הלב, נעול...מביא אותה, כן מלכה פה צהוב יפה. יאללה עוד תיקון ועוד אחת, עוד תיקון ועוד אחת, עוד תיקון ועוד שתיים על הסירה, חמש זריקות 4 מלכות אין יותר טוב מזה, לקראת שעה 23:00 מתקפלים לכיוון המרינה, בעל הסירה מחכה בקוצר רוח לצאת בסירה שלו
יציאה קצרה עם הרבה אקשן, דגים יפים וסיפוק עצמי