תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/8/2019 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
21:10 | דג מת - פילה בורי מומלח | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.3 קילו לערך (לא נשקל) |
הדו"ח:
קצת באיחור של שבוע
הדו"ח
אז כפי שכבר רשמתי בדו"ח הקודם, עקב שנה עמוסה בקושי יצא לי לבקר בים, אחרי מעבר דירה שקצת רוקן את האנרגיות היה ברור שצריך יציאה להתאווררות וחידוש אנרגיות בהקדם האפשרי.
יום שני רואה חלון הזדמנויות , הן מבחינת הגלים ופחות מצד הרוח (שהייתה קצת ערה מידי) והן מבחינת העבודה וכמובן אישור מהגברת הראשונה.
מגיע לנקודה לקראת השעה שמונה בערב כמעט, מיד מזהה רכב מוכר ווסט של מספר מקלות עומד לו זקוף על החוף ואת גיאצ'וק כמובן, לפחות אני בחברה טובה (ויש מי שיחזיר את המקלות במידה ואשכח).
מתארגן מידית כי כבר החשכה ירדה ואני מכיר מיציאות קודמות שהיו מספר נעילות דווקא בזמנים האלו.
פורש 3 מקלות כרגיל, מחמש בפילה בורי מומלח ושולח אותם לדרכם.
חצי שעה עוברת ללא נגיעות, מתחיל סבב בדיקות ראשון ואפילו הסרטנים לא הראו סימני נגיעה (לפחות לא נבזבז פיתיון לשווא), זורק שנית את אותו הפיתיון ועוברת עוד כחצי שעה עד הסבב הבא ללא נגיעות כלל.
שוב מתחיל בדיקת נוכחות, מתחיל מהקיצונית הימנית, אין סימני נגיעה ומחזיר אותה למים כפי שהגיעה.
פה אין לי מושג למה לא ניגשתי לבאה בתור , אלא דילגתי לקיצונית השמאלית, גם שם אין סימני נגיעה ואני שולח אותה חזרה כלעומת שבאה, תוך כדי כוונון הקלאץ' אני מעיף מבט למקל האמצעי, ומיד רואה איך הוא מקפץ בעצבנות

ישר מתחיל בריצה לכיוון החכה ותוך שנייה מוצא את כולי שרוע על החול

בכל אופן מוציא המקל מהסטנד, הוק-סט קטן ומתחיל אתו בעדינות את הקרב, לא נלחם אתו, מביא אותו אליי בעדינות, כשהוא רוצה לרוץ הקלאץ' מספיק פתוח בשביל לאפשר לו זאת, ככה עובד אתו כ 5 דקות לערך ובסוף יוצא לו יפיוף שמוערך ב 1.3 קילו.
גיא כמובן תורם תמונה.
מעל לשנה חיכיתי לרגע הזה, וכשהוא הגיע אין מתוק ממנו.
ממשיך עד 23:30 לערך ללא נגיעות נוספות.
מכיוון שאת ההנאה שלי קיבלתי ולא ממש היו לי כוחות לעמוד ולנקות, הדג נתרם לשותף שהגיע עם גיא.
זהו, נקווה להמשך הצלחות גם ביציאות הבאות.