פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פרידות פרידות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פרידות פרידות (נקרא 2771 פעמים) |
הדפסה |
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/8/2019 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
02:00 | שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 15 | 5 קג |
הדו"ח:חיפשתי אותן הרבה במספר יציאות דרומה וצפונה למרות השמועות לא מצאתי אותן. קיבלתי נקודה בנתניה שהניבה 2 גדולות ומספר תקיפות שלא נתפסו. אבל זה רחוק לי להפליג לשם. יום שישי בערב השותפים מאשרים שיבואו אחד נירדם השני בא אבל לא מרגיש טוב לא היה לו נעים לבטל ולהשאיר אותי בבית. בעזרתו אני מוצא את המקום מוריד שני עוגנים צפים והפרידות מתחילות לעלות גם קואקוקים בגדלים יפים. החבר ממש רגיש רע משכיב אותו לישון בחרטום. כאשר יש מספיק אני לא מעיר אותו וחוזר למרינה. נותן לו את החצי שלו ככל זאת הוא הביא את המזל. נטו 2.5 שעות עלו כל הזמן דגים אחלה אקשן שמינזמן לא היה לי עוזי
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
איזו חברות נפלאה! כבוד! אה, וגם אחלה פארידות 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה עוזי, הרעיון להשתמש בעוגן צף להפחית את הדריפט הוא רעיון מעולה.
האם השתמשת בקרסי סירקל? אם כן אתה יכול לשים יותר ממקל אחד בסטנד והן ננעלות מעצמן.
בחושך, יש אפשרות לשים פעמונים על המקלות שבסטנד וזה עוזר לזיהוי האכילות.
אני מבין שהפרידות היו כף יד פלוס, משום מה הגדולות יותר לא מסתובבות כרגע והן יותר נדירות.
אכילה של פרידה זה ממש תענוג.
הים בשישי היה קצת עם סוואל, זה כנראה מה שגרם לחבר שלא להרגיש טוב.
זהו, עכשיו אתה מכור, האכילות האלו ממכרות מאוד.
בתאבון
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עוזי, מצאת את הפרידות והכיף התחיל  חבל שהחבר הרגיש לא טוב, אבל כל הכבוד לו שהסכים לצאת איתך בכל זאת 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עם כל התלאות, יצא ששניכם חזרתם הביתה עם מנת דגים מכובדת. בתיאבון! תודה על השיתוף
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראובן סירקלים קטנים עשו את העבודה פרידות של 400 גר יפות כל אחת מנה צלחת העניין הוא שהיה צריך להחזיק את החכה ביד ולא לשחר חוט. הן אכלו ממש מתחת לסירה. אם המשקולת והחוט היו מתרחקים מהסירה בגלל הדריפט האכילות היו מפסיקות את העניין הזה לא בדיוק הבנתי למה?
עוזי
|
|
|
|
|
סחטיין עוזי ,
תתקשר בהזדמנות , אשמח להתארח על הסירה שלך , ואולי לנדב נקודה או שתיים.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי בכייף
עוזי 0526067782
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראובן סירקלים קטנים עשו את העבודה פרידות של 400 גר יפות כל אחת מנה צלחת העניין הוא שהיה צריך להחזיק את החכה ביד ולא לשחר חוט. הן אכלו ממש מתחת לסירה. אם המשקולת והחוט היו מתרחקים מהסירה בגלל הדריפט האכילות היו מפסיקות את העניין הזה לא בדיוק הבנתי למה?
עוזי
עוזי, היית צריך לעבור למשקולת כבדה יותר, כך החוט היה נשאר מתחת לסירה והריג היה מקפץ קלות עם הסוואלים. הפרידות אוהבות טיזינג, הקפצות קטנות והן מתנפלות. בדיג של פרידות אני כמעט לא משחרר חוט, בשונה מהנהוג בצפון ששם דוגלים לשחרר חוט ולהשאיר את הפתיון במקום. כאשר דגים על שטח שאינו סלעי אין פחד בהקפצות קטנות. בנוסף, אם אתה מתמקד בפרידות, תקבל תוצאות טובות יותר אם הבניה של הקרס תהיה ארוכה לפחות בין 30 ל 40 ס"מ. בהצלחה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עוזי , יגעת ומצאת תאמין.. גם אני הייתי בשישי בלילה (שבת לפנות בוקר) בים. היה קשה מאוד , לא ממש רגיל לסוול הגבוה והים הדי צ'ומפי. חזרתי הביתה "חולה" , אחרי מספר הקאות  ועייפות מפחידה. יציאה שהייתי מוותר עליה בכיף. את הפארידות האלו אנסה פעם הבאה בדייג יום. יודע , זה לא הכי אופטימלי , אבל זה מה יש. מברוק על ההצלחה. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
תענוג!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוזי
עוזי, היית צריך לעבור למשקולת כבדה יותר, כך החוט היה נשאר מתחת לסירה והריג היה מקפץ קלות עם הסוואלים. הפרידות אוהבות טיזינג, הקפצות קטנות והן מתנפלות. בדיג של פרידות אני כמעט לא משחרר חוט, בשונה מהנהוג בצפון ששם דוגלים לשחרר חוט ולהשאיר את הפתיון במקום. כאשר דגים על שטח שאינו סלעי אין פחד בהקפצות קטנות. בנוסף, אם אתה מתמקד בפרידות, תקבל תוצאות טובות יותר אם הבניה של הקרס תהיה ארוכה לפחות בין 30 ל 40 ס"מ. בהצלחה תודה עכשיו הכל יותר ברור אני מסתכל על העבודה של הצפוניים על המלכות הגדולות אשפר את הריג עוזי
|
|
|
|
|
נחישות והתמדה הביאו לך לבסוף את הוורודות הטעימות האלה  בהצלחה בהמשך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
הדבר הכי טוב שעולה מהדוח הזה הוא שתפסת לך אחלה של שותף, וזה חשוב בהרבה מכל דג שתתפוס. הפארידות הן רק בונוס 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|