פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מצופים מצופים. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מצופים מצופים. (נקרא 2258 פעמים) |
הדפסה |
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צריך את עזרתכם בנושא קצת לא שגרתי. אני משתמש לאחרונה במצופים בדייג בולונז של חברת lineafe עבדו לי מעולה וראיתי אכילות גם במרחק. אלא מה שלאחר שימוש או שניים החור שלתוכו אני מכניס את הקיסם פלסטיק להחזקת המצוף על החוט מדובר על מצוף רגיל , התרחב לכאורה והקיסם פלסטיק לא נעוץ חזק בתוכו ולכן המצוף יורד כל הזמן במורד החוט. לא הצלחתי לחשוב על פתרון בעצמי ואשמח לעזרתכם . פשוט עד שמצאתי מצוף שנוח לי (אולי בהמשך אנסה מצופים מדויקים) אני מעוניין כן להמשיך להשתמש בהם. נ.ב תמונות בהמשך
|
|
|
|
lokus
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
" אדמה ושמים חום האש צליל המים...." (נלקח משיר)
|
|
אני לא יודע עד כמה זה מקצועי ashamed0005:אבל תנסה לעטוף את הקיסם בטפלון (של האיטום ברזים) 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון אנסה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מצופים עולים גרושים, אין טעם לאילתורים. טפלון יתקלף שוב ושוב, יכול להיות פיתרון זמני ליציאה הקרובה, אבל הפיתרון הוא למצוא מצוף מוצלח יותר. נמתין לעצת המקצוענים...
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוקי .יש המלצות בקשר למצופים? שיתאימו גם לים שקט וגם לים עובד?
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני לא דייג של בוס אבל אני יודע שמצופים זאת תורה שלמה יש מצופים רחבים ,דקים, ארוכים, קצרים, כבדים, שמנים, מקוץ של דורבן, משעם, מפלסטיק, עם מקל אמצעי ארוך, עם מקל אמצעי קצר, שקופים, שחורים, עם מקום לזרחן, ובלי מקום לזרחן, ועד עכשיו אמרתי אולי עשירית מהסוגים. מי מרים את הכפפה ומכניס מאמר על מצופים?
|
-------------------------------
|
|
|
|
יש מצוף שעולה גרושים בכל חנות דיג טובה, הוא נראה כמקל לבן חלול מפלסטיק , חלקו העליון מחולק לשלושה צבעים ואך ניתן להוציא את קצהו העליון שעשוי גומי ולתקוע סטיק לייט במקום. הוא מצוף רגיש בטירוף במידה 1.5 גר'. ה- 1.2 פחות טוב לדעתי .
מתאים לים עובד וגלי , וניתן "לכייל" אותו עם משקולות מתאימות בהתאם לים. הייתי דג איתו בורים ותופס ומשחרר כ-30-40 חתיכות ביום טוב.
תמונות אולי בהזדמנות או שבאמת משהו ירים את הכפפה .
בהצלחה !
|
|
|
|
|
אני לא דייג של בוס אבל אני יודע שמצופים זאת תורה שלמה יש מצופים רחבים ,דקים, ארוכים, קצרים, כבדים, שמנים, מקוץ של דורבן, משעם, מפלסטיק, עם מקל אמצעי ארוך, עם מקל אמצעי קצר, שקופים, שחורים, עם מקום לזרחן, ובלי מקום לזרחן, ועד עכשיו אמרתי אולי עשירית מהסוגים. מי מרים את הכפפה ומכניס מאמר על מצופים?
יגיע היום ויהיה ממש משעמם ואולי אשלים את הבבלצ המצורף http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=3290.0עד אז להלן http://goldmedalfloats.co.uk/ 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יגיע היום ויהיה ממש משעמם ואולי אשלים את הבבלצ המצורף http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=3290.0עד אז להלן http://goldmedalfloats.co.uk/  וואו, תורה שלמה על מצופים, מאמר מעניין. תודה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן תורה שלמה והבנתי שזה כך רק כשראיתי את סדרת המאמרים של מישה... מישה העלה כאן בתגובתו מאמר אחד מתוך כמה מאמרים (או כמה חלקים) שהעלה בפורום... עם העברת השרת חל שיבוש במפתח החיפוש של הפורום - נקווה שהשבוע כבר יעבוד, שאז ניתן יהיה לאתר בקלות את כל המאמרים...
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]