פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   יום ההולדת של עידן |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: יום ההולדת של עידן (נקרא 3498 פעמים) |
הדפסה |
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
טוב אז היום הוא יום ההולדת של בעלי המתוק והיקר,ואתם לא מבינים איזו ארוחה הכנתי לערב,איפה איפה אביחי עכשיו כשצריך אותו כדי שיאכל חצ'אפורי(בורקס גרוזיני למי שלא יודע),ועוד כמה דברים טעימים אני אצלם מאוחר יותר ואעלה להראות לכם אילו דברים טעימים הכנתי לכבוד יום הולדתו של בעלי המקסים,שיהיה לכולם המשך ערב נעים ואביחי,תכין את הממחטות חחחחחחח 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 26, 2012, 18:55:03 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תמסרי לו ד"ש חם חם ממני בתוספת מזל טוב ענקי  אני רק יגיד לך ככה בנינו  - הבן אדם מת עליך  אישתי שואלת (לפני שהיא רושמת את המתכון) - איך מגיעים למטבח  ? ואם אפשר לצרף מפה עם המתכון  תהנו לכם עד 120 .. (כל הנאמר על אישתי נכתב בהומור מוחלט וכל קשר בינו למציאות מקרי בהחלט  ) היא עומדת מאחורי עם גאנצ' אז הייתי חייב לכתוב את זה 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
הרבה מזל טוב ! רק אושר ועושר והרבה מתכונים טעימים ! יומולדת שמח ! 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
קודם כל תודה לכל המברכים התמונות יועלו מחר בעזרת השם ,ולגבי מי שחשב או שאל את עצמו מה עידן קיבל ליום ההולדת אז התשובה היא כן זה בהחלט קשור לדייג,הוא קיבל איילנד חדשה שנת 2012 שתגיע לארץ בחודש מרץ,נחמד לא? אביחיייייייייי תרקוד שלחו(ריקוד מסורתי גרוזיני שעידן כבר מכיר ורוקד,כאילו יש לו ברירה חחח) טוב תשמעו אני רואה באמת שכולם פה כבר כמו משפחה,נראה לי שאני צריכה לעשות מפגש מעניין שגם אני אהיה נוכחת ואז תטעמו את כל המטעמים ונכיר הרבה יותר לעומק,את חלקכם כבר הכרתי,לילה טוב אנשים יקרים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 קודם כל תודה לכל המברכים התמונות יועלו מחר בעזרת השם ,ולגבי מי שחשב או שאל את עצמו מה עידן קיבל ליום ההולדת אז התשובה היא כן זה בהחלט קשור לדייג,הוא קיבל איילנד חדשה שנת 2012 שתגיע לארץ בחודש מרץ,נחמד לא? אביחיייייייייי תרקוד שלחו(ריקוד מסורתי גרוזיני שעידן כבר מכיר ורוקד,כאילו יש לו ברירה חחח) טוב תשמעו אני רואה באמת שכולם פה כבר כמו משפחה,נראה לי שאני צריכה לעשות מפגש מעניין שגם אני אהיה נוכחת ואז תטעמו את כל המטעמים ונכיר הרבה יותר לעומק,את חלקכם כבר הכרתי,לילה טוב אנשים יקרים  
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביחי...שמעת!! מעכשיו אני משריין טרמפ איתך 
|
|
|
|
|
מזל טוב  עד 120
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
תודה רבה לכל המברכים ואחת ענקית ומיוחדת למיוחדת שלי תותי  אביחי אין לך מושג כמה אתה צודק ושוב תודה רבה רבה אח יקר אין לכם מושג אילו מטעמים הוכנו היום לכבודי על שאר הפינוקים נדבר כבר בשירשור אחר  ואני לא יודע מה איתכם אבל אני שמעתי פה רחש של מפגש 
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מזל טוב כמה שימחה יש בדיון הזה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|