פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בולוס לפנות בוקר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בולוס לפנות בוקר (נקרא 2878 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 3/8/2019 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
4.00 | שרימפס - | ווק ווק / קווה-קווה (גממית ים-תיכונית) | | | 4.00 | שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | | | 4.00 | שרימפס - | גומבר (גומבר טורפני) | | |
הדו"ח:יציאה בשלוש וחצי, לבולוס. מטרה, פרידות. עוגנים בעומק של 18 מטרים, ויש הענות יפה של אכילות. פרידות בינוניות, וואקוואקים יפים, סרגוסים והפתעה, גומבר קטן. עם הזריחה הורדנו וואקוואקים לאינטיאסים אבל ללא הצלחה עם עליית הרוח הדרומית, קיפול חזרה למרינה עם כמות יפה של דגים לארוחת שבת.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיץ הלוהט הזה זה הפיתרון הטוב ביותר בתאבון בטח היה גם לחתולים
עוזי
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיץ הלוהט הזה זה הפיתרון הטוב ביותר בתאבון בטח היה גם לחתולים
עוזי
נכון עוזי, גם לחתולים וגם לשני העורבים הקבועים.
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בולוס בשקט של הזריחה, פשוט תענוג! מאחל לך להביא את האנטיאס בקרוב, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יופי של גיוון, בולוס לפארידות מבטיח ארוחה טובה. הפעם האינטיאס לא דפק, תמיד יש פעם הבאה.... אחלה דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נראה לי בקרוב תכניס דוח עם איזה אנטיאס עצבני בינתיים הסתדרת על פרידות וגומבר בהצלחה בהמשך 
|
-------------------------------
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יופי של בולוס זריחה. רציתי לשאול למה לא בולוס לילה עם השקיעה אבל ברגע שירדו כמה לאינטיאס בזריחה ויתרתי על השאלה  אתה יודע את העבודה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לדוג אל מול זריחה , כיף של דבר כל הכבוד על התפיסות
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של בולוס זריחה. רציתי לשאול למה לא בולוס לילה עם השקיעה אבל ברגע שירדו כמה לאינטיאס בזריחה ויתרתי על השאלה  אתה יודע את העבודה. אכן, בולוס בשקיעה מניב תוצאות הרבה יותר יפות, אך אנחנו מאוהבים גם בדיג על חי ובשילוב שבין שתי השיטות. מעת לעת, או יוצאים גם בשקיעה כשהמטרה היא פרידות.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ראובן, יציאת דיג בולוס מוצלחת  בחום והלחות שעכשיו, זה אחלה פתרון למי שאוהב את הסגנון. חבל שלא הגיע גם איזה טורף בבבוקר
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראובן, יציאת דיג בולוס מוצלחת  בחום והלחות שעכשיו, זה אחלה פתרון למי שאוהב את הסגנון. חבל שלא הגיע גם איזה טורף בבבוקר דווקא כן ביקר אותנו טורף, אבו נפחא מגעיל לקח חצי ווקוואק, כשהוצאתי את הפתיון לבדיקה עלה שני שליש וואק וואק כשהוא עדיין חי אבל בלי החלק האחורי. בפעם הבאה נקווה שיגיע דג מאכל גדול.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בולוס כזה הכי סבבה שבעולם כול הזמן אכילות כיף לא נורמלי  תודה לשיתוף 
|
|
|
|
|
שנים דגתי בולוס לילה, בערב טוב השמחה מרובה. ודייג פארידות זו אומנות לשמה וכייף של פייט. איך לגרות את הדג, לתת לפארידה חוט כל הזמן ולהשאיר את הפיתיון באותו האזור. חולה על זה. חוץ מזה האם אתם דגים עם עוגן או בדריפט? תודה ובהצלחה
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שנים דגתי בולוס לילה, בערב טוב השמחה מרובה. ודייג פארידות זו אומנות לשמה וכייף של פייט. איך לגרות את הדג, לתת לפארידה חוט כל הזמן ולהשאיר את הפיתיון באותו האזור. חולה על זה. חוץ מזה האם אתם דגים עם עוגן או בדריפט? תודה ובהצלחה
אנו דגים גם בדריפט וגם עם עוגן, אולם אני מעדיף עוגן, מגיע לאיזור הדיג, מוריד עוגן על הסלע ומשחרר חבל עד שנמצא ממש על החרף, מוריד ריגים לפרידות, עם קרסי סירקל ובניות ארוכות יחסית, הסירקל נועלת את הפרידות באופן עצמוני. אני מעדיף ישיבה עם עוגן, שכן כך אתה נמצא תמיד באיזור האכילות ולא מבזבז זמן על תיקוני מקום. בדריפט אני דג אם הדריפט ממש ממש חלש. ובבקרים בדרך כלל הדריפט הוא חזק.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר וקולע - ואינפורמטיבי... מסתבר כי הדגים כבר כאן ויש אקש'ן... דיג "בולוס לייט" (ברדודים על הדגים הקטנים יחסית) זה משהו שתמיד אהבתי - כשיש אקש'ן זה כייפ גדול... ויש גם ארוחת דגים טריים כבונוס 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2