פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פתיחת עונת השמבלולו |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פתיחת עונת השמבלולו (נקרא 6604 פעמים) |
הדפסה |
|
|
איזה אלוף... ניתוח מהיר של הסיטואציה, ובניית נוסחה מיידית שמוכיחה את עצמה במקום, פעמיים!! אין מה להגיד, מאסטרו  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף בכיף נשמה ,שיהיה רק סיבות לדווח.
|
|
|
|
|
שרון, רואים שחזרת לים אחרי העדרות קצרה ואתה מושך חזרה את הדגים  זוג לובוטים מכובד  מעניין איך הטעם שלהם  הם יכנסו לשמן עמוק בקרוב ואני ידווח מה עניינם.
|
|
|
|
|
תענוג לחזור לים ולהוציא צמד נדיר כזה כל הכבוד  ובתאבון  תודה 
|
|
|
|
|
פשוט אלוף. אשמח לקצת מידע על הדג היה נפוץ פעם?
לא יודע לגבי העבר הרחוק,אבל בשנים שאני דג שהם מועטות אני רואה כל קיץ את הדג,הוא אוהב תנאים של ים בלי גלים בכלל,לכם יעדיף נמלים ומרינות מעגנים ולגונות.
|
|
|
|
|
דו"ח מצחיק לדג מצחיק  תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
הפעם הראשונה שראיתי דג כזה הייתה השבוע בתוך מרינה הרצליה שוחה לו בשלוה ולא ידעתי מה שמו בישראל נמתין לשמוע אם הוא אכיל אם הוא נדיר בחופינו אולי כדאי לשחררו? תודה
עוזי
אכיל וטעים מאוד לפי השמועה,רק שיש לו שני אידרות מה שגורם לו להיות מפוצץ בעצמות. לבאות נשקול שיחרור 
|
|
|
|
|
דו"ח מצחיק לדג מצחיק  תודה על השיתוף! שרק יהיה סיבות לצחוק ולחייך כל החיים תודה לאל 
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של יציאה, תפיסה כל כך נדירה! הדוח הזה מלמד שכשיש ברכה גם שקיות מתחילות לצלות ולתת פייט
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד שרון היקר עוד v על זן בזרזור והפעם דאבל כיף שם שיש את האוירה הנכונה והדגים מגיע לך ועוד על התקופה הארוכה שחיכית בתאבון איש יקר 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
יופי של יציאה, תפיסה כל כך נדירה! הדוח הזה מלמד שכשיש ברכה גם שקיות מתחילות לצלות ולתת פייט
ישתבח הבורא כל הכבוד שרון היקר עוד v על זן בזרזור והפעם דאבל כיף שם שיש את האוירה הנכונה והדגים מגיע לך ועוד על התקופה הארוכה שחיכית בתאבון איש יקר  וואלה התגעגעתי אחי ,כיף היה לראותך אפילו לקצרה,העונה נפתחה וב״ה נביא סשן גומברים קייצי כמו שאנחנו אוהבים.
|
|
|
|
מוטי זקן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגת אותי, אחד הדוחות המצחיקים
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אלוף אמיתי שרון, זוג כזה נדיר לא רואים כל יום
|
|
|
|
|
דיווח על הדג כמו שהבטחתי,אז ככה הדג הוא דג פרימיום ברמה הגבוהה ביותר,ברמה של לוקוס לבן לברק או מוסר, הבשר טעים ביותר ללא טעמי לוואי,בשר מתקתק ועדין ספג היטב את הרוטב החריף והיה מעדן. בהחלט אחד הטובים שיש.
|
|
|
|
|
כל הכבוד, ממתין לשמוע את האוכל לגבי הטעם
|
|
|
|
|
כל הכבוד, ממתין לשמוע את האוכל לגבי הטעם
דיווח על הדג כמו שהבטחתי,אז ככה הדג הוא דג פרימיום ברמה הגבוהה ביותר,ברמה של לוקוס לבן לברק או מוסר, הבשר טעים ביותר ללא טעמי לוואי,בשר מתקתק ועדין ספג היטב את הרוטב החריף והיה מעדן. בהחלט אחד הטובים שיש.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|