תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
31/8/2019 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל היום | גיג בינוני - הכל מהכל | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 2 | 10 ו-4 |
הדו"ח:
בנוהל מקבל טלפון מזוהר. מודיע לי על יציאה בגזרתו. ובפעם הראשונה אני נענה בחיוב.
נפגשים אני, זוהר, אבא שמעון, שמעון קופסא אטומה, יואב, מור, ויוצאים באור הראשון.
כולם התקדמו ואני החלטתי להשאר בלג מאחור. מוריד יוזורי ומתחיל לגרור. לאחר כ300 מטר מקבל פיצוץ. עובד בצורה נכונה, אך המפלץ הרויח את חייו בחזרה. מתחיל לטפס לעומק 12 מטר. מוריד ג'יג באיזור נחמד. עובד כ10 דקות, ובזמן הזה זוכה לשחרר 3 לוקוסים ו2 אבונפחות. שומר את הנקודה, מנתק מגע
ועולה לכיוון זוהר ושמעון. פתאום רואים רתיחה ממש לאחר הזריחה. זורק ג'יג. מקבל נעילה של טונה יפה מאוד. ממש מתחת לקיאק היא קורעת את החוט ומקווה בשבילה שתשרוד את הנזם החדש ושתמשיך לחיות. ממשיכים עבודת ג' יג על הקרקע ולפתע רואה עוד רתיחה על המים. מטיס אליה ג'יג. עולה לה טונית של כ4 קילו.
עולים ביחד לאיזור עמוק יותר ומנסים קצת לוקוסים ופרידות. אני תופס עוד לוקוס, מנסה לשחרר לו את המשולשת, הייתי חייב לחתוך טיפל'ה את את הגרון. מבין שהניתוח מסתבך וניסיון השחרור נכשל.(משקל הלוקוס 1 ק"ג בערך ומעל 40 ס"מ). הולך קצת לחפש דוראדו. (יש המוןןןןןן). מוציא 2 וממשיך הלאה. זוכה לשחרר עוד 2 לוקוסים. בשעה 11 בערך אני מתחיל לראות רתיחות. רודף אחריהן ובכל פעם שאהי מגיע הן נעלמות. מבעס. ומחליט להניח להן לנפשם ואם ירצה האל הן יעברו לי מתחת לקיאק. רואה ענן ענק בפיש שמתחיל מגובה 0 ועד ל12 מטר מעל פני הקרקע.
מוריד את הג'יג לאט לאט על מנת שלא אצור בלאגן למטה. הגעתי לגובה 6 מטר מעל פני הקרקע ללא דריפט. משחק מעט מתחת לכל הענן ואז בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עם מלחמה שנמשכה כ25 דקות. מוציא מהר את הפדאלים על מנת שלא תהיה הסתבכות של החוט. כי היא נכנסה כמעט מתחת לקיאק. אחרי שהיא ירדה כמה פעמים העלאתי אותה ועם הגאנץ' הרמתי לקיאק. (הייתי חייב לעבוד איתה ברגישות כי עבדתי עם לידר 18 ליברה). טונה יפיופה של 10 קילו. האישה מתחילה להתקשר ומבין שחייב להתקפל. יאמר לזכותו של זוהר, הוא לא התנתק לבד ופידל בקצב שלי. הייתי כבד ועייף. תקשיבו. הבן אדם עם רגליים של כדורגלן. אחלה זוהר שבעולם.
סיכום יציאה,
1בריחה בגרירה
1בריחה של טונה מצחת לקיאק
6 לוקוסים
2טוניות
2דוראדו
2אבונפחות.