פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הוצאת דיבה, האמנם? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הוצאת דיבה, האמנם? (נקרא 2409 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתכלס השופטת הצדיקה את הח"לט ... לא זכו במשפט באמת רק קיבלו הוצאות
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הצליחו לבלבל את השופטת מספיק שקוראים שהיא אומרת ששבעה דגים על שלושה דייגים זה בניגוד לרשיון כדי להבין שהיא לא מבינה או שחלהט הצליחו לסבן אותה
ולא לשכוח שבסופו של דבר מה שחלהט עושים זה להסית כנגד פעילות פנאי לא חסרים משוגעים שייפעלו בגלל הסתה , ואפשר לראות אפילו לאחרונה מקרים כאלו
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעסה שזו הייתה התוצאה חבל שלא הישחילו את החברה להגנת החרטה הנבלות  זה דייגים מהפורום או מיעד ? הפורום ויעד היו קשורים לזה ?? זה עוד שופטת משוחדת שכותבת פסק דין בלי סיכומים או פסק דין צודק ?? יש פה מישהו שיודע יותר מה היה שם ?? ולמה זאת התוצאה שהייתה בסוף ??
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
בעסה שזו הייתה התוצאה חבל שלא הישחילו את החברה להגנת החרטה הנבלות  זה דייגים מהפורום או מיעד ? הפורום ויעד היו קשורים לזה ?? זה עוד שופטת משוחדת שכותבת פסק דין בלי סיכומים או פסק דין צודק ?? יש פה מישהו שיודע יותר מה היה שם ?? ולמה זאת התוצאה שהייתה בסוף ?? לא קשורים לפורום או לי.ע.ד
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עושה רושם שהתיק לא היה בנוי טוב, או שהיתה הטייה מוקדמת בתיק הזה... כמו זוהר, גם אני חושב שלא הוכחה כאן בכלל העבירת דיג, שהרי אם אין שקילה של הדגים, 7 דגים על 3 דייגים לא אומרים כלום... החוצפה של החלה"ט, לבצע שיימינג, זו הבעיה האמיתית!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כפי שציין זוהר, הדייגים התובעים אינם חברי פורום פעילים ולפחות לא ב-3 השנים האחרונות וגם אינם קשורים לי.ע.ד ידעתי על המקרה מתחילתו והצעתי עזרת צוות י.ע.ד ובפרט באספקת חומרים ונתונים, סברתי כי המידע העצום שבידי הצוות עם הניסיון בהתמודדויות השונות - יוכל לסייע לחבר'ה, במיוחד משום יכולתנו לסנכרן בין עורכי דין שאינם דייגים לבין דיגים ללא ידע משפטי התכוונתי גם להתיעץ עם עורכי הדין שייצגו אותנו בעתירות הדיג וסייעו ומסייעים ביעוצים נקודתיים... נעניתי שאין צורך  לא יודע אם הסיוע שלנו היה משנה בהכרח את התוצאה - אך מניח שהיה משפר סיכויים לתוצאה שונה... לי אישית חבל עבורם בגלל התוצאה - מאוד רציתי שייזכו... בכל אופן יכול לומר כי יש כוונה לארגן תביעה נגד החלה"ט ולהערכתי כזו תוגש בסוף 2019 לערך... כשזה יגיע - זה יהיה מתוקתק לפרטי פרטים... ובוודאי שיעלו עדכונים... אמר מי שאמר "כול כאלב ביז' יומו" - ועוד יגיע יומם של ספסרי הטבע לתת את הדין על מעלליהם.... ככל שזה תלוי בי, ספסרי הטבע שעוברים על החוק (החל"ט ורט"ג) ופוגעים בציבור אזרחי המדינה, יצטרכו להסביר ויצטרכו לשלם...
|
|
|
|
|
 |
|
|
עושה רושם שהתיק לא היה בנוי טוב, או שהיתה הטייה מוקדמת בתיק הזה... כמו זוהר, גם אני חושב שלא הוכחה כאן בכלל העבירת דיג, שהרי אם אין שקילה של הדגים, 7 דגים על 3 דייגים לא אומרים כלום... החוצפה של החלה"ט, לבצע שיימינג, זו הבעיה האמיתית!
כל אזרח שינהל תביעה מול גוף ציבורי, לכאורה אובייקטיבי, כבר מתחיל מעמדת נחיתות משפטית. מעבר לזה אני נוטה להסכים עם הדברים שכתבת. ייתכן שהתיק שהתיק לא נוהל כהלכה, וזה מתחבר עם הדברים שאומר רפי כפי שציין זוהר, הדייגים התובעים אינם חברי פורום פעילים ולפחות לא ב-3 השנים האחרונות וגם אינם קשורים לי.ע.ד ידעתי על המקרה מתחילתו והצעתי עזרת צוות י.ע.ד ובפרט באספקת חומרים ונתונים, סברתי כי המידע העצום שבידי הצוות עם הניסיון בהתמודדויות השונות - יוכל לסייע לחבר'ה, במיוחד משום יכולתנו לסנכרן בין עורכי דין שאינם דייגים לבין דיגים ללא ידע משפטי התכוונתי גם להתיעץ עם עורכי הדין שייצגו אותנו בעתירות הדיג וסייעו ומסייעים ביעוצים נקודתיים... נעניתי שאין צורך  לא יודע אם הסיוע שלנו היה משנה בהכרח את התוצאה - אך מניח שהיה משפר סיכויים לתוצאה שונה... לי אישית חבל עבורם בגלל התוצאה - מאוד רציתי שייזכו... בכל אופן יכול לומר כי יש כוונה לארגן תביעה נגד החלה"ט ולהערכתי כזו תוגש בסוף 2019 לערך... כשזה יגיע - זה יהיה מתוקתק לפרטי פרטים... ובוודאי שיעלו עדכונים... אמר מי שאמר "כול כאלב ביז' יומו" - ועוד יגיע יומם של ספסרי הטבע לתת את הדין על מעלליהם.... ככל שזה תלוי בי, ספסרי הטבע שעוברים על החוק (החל"ט ורט"ג) ופוגעים בציבור אזרחי המדינה, יצטרכו להסביר ויצטרכו לשלם... לא ברור למה שמישהו יסרב לקבל עזרה, ועוד בחינם. נראה שזה חלק מהסיבות שהובילו להפסד בתיק, כי על פניו נשמע כאילו היה להם קייס. בכל אופן רפי אני מקווה, בשם כל מי שאוהב את הטבע, שהעתירה שתוגש על ידי יעד לא תיפול על אזניים ערלות ושסוף סוף משהו יתקדם בנושא
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
צריך לקרוא את פסק הדין בכדי להבין טוב יותר את התמונה.
עם כל הכבוד לחל"ט , באיזה זכות הם משתמשים בסרטון או תמונה פרטית ללא אישור ?
זה מה שאני לא כל כך מבין..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד בשביל לדעת אם מותר להם או לא, צריך לקרוא את חוק זכויות השימוש בפייסבוק ממנו לקחו את התמונות. הרי כל מה שמעלים לפייסבוק לא שייך לאדם שמעלה אותו. אלא הוא שייך בהרבה מובנים לפייסבוק. ולפייסבוק יש את הזכות להשתמש בזה כרצונם. כשהמשמעות של זה היא גם לשתף את זה אם מי שהם מוצאים לנכון - בידיעת המשתמש וגם שלא בידיעתו. יכול להיות שבמובן מסוים יכלו לתבוע זכויות יוצרים אבל אני לא בטוח... מאמין שיכלו לבקש מפייסבוק להוריד את הפוסט של החל"ט בעניין ובזה היה מסתיים הסיפור.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בנושא הזה לא התעמקתי ובעקרון זו עבירה על חוק זכויות יוצרים... לא ברור לי מדוע לא ספסרי הטבע לא חויבו בנושא הזה - מחייב התעמקות ולא היה לי זמן לזה... מפסק הדין נראה כי משום מה לא היתה התמקדות בזה מצד התובעים... אתפנה ואתעמק, היכן שצריך אשאל ואתיעץ, ואעדכן...
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
החוק לגבי זכויות היוצרים בפייסבוק ניתן לקריאה אחרי שכמובן כבר היו תביעות בנושא מצד מעלי התמונות. לכן בפייסבוק בתנאי השימוש שלה מצויין: “To provide our services, though, we need you to give us some legal permissions to use that content. Specifically, when you share, post, or upload content that is covered by intellectual property rights (like photos or videos) on or in connection with our products, you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, and worldwide license to host, use, distribute, modify, run, copy, publicly perform or display, translate, and create derivative works of your content”
במילים פשוטות, פייסבוק יכולה לעשות ככל העולה על רוחה עם התמונות שלכם וגם להעביר אותם למי שהיא רוצה מבלי לבקש רשות.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|