פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר (נקרא 11303 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם...
צריך עזרה הערב להוביל מקרר וספה (ויתכן שדברים נוספים), מאזור תל אביב לרחובות. אני יודע שזה בדקה התשעים, אבל מישהו מוסרת את החפצים ואם לא ניקח אותם בזריזות הם ייעלמו. אני מחפש מישהו עם טנדר או עגלה שנוכל להעמיס את הדברים.
תודה מראש.
שולח לך מ'ס טלפון של חבר שלי. אנדר ענק (חצי משאית..) הוא מחכה לטלפון ממך. הוא יכול רק אחרי השעה 18:00 מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גיל יישר כוח על היזמה חברים זה ממש חשוב זה חבר ממש יקר אפשר גם ישירות לדבר עם גיל הנייד של גיל 0522453214 ולתאם מולו
אכן כך... וציפור קטנה לחשה שלי שכבר התחלת לעבוד בנושא וקידמת עניינים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חייב לציין שמגיע שאפו ענק לשייקה שלנו - הלא הוא shay38 האחד והיחיד... עדכנתי אותו בנושא - והוא נרתם בכל הכוח... וכאשר שייקה נרתם - הוא מכוון מטרה ועושה זאת בכל הכוח ועם כל הלב הענק שלו... כבר איתר דברים ואף התחיל להוביל... שא ברכה חבר יקר 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
גיל יישר כוח על היזמה חברים זה ממש חשוב זה חבר ממש יקר אפשר גם ישירות לדבר עם גיל הנייד של גיל 0522453214 ולתאם מולו
אכן כך... וציפור קטנה לחשה שלי שכבר התחלת לעבוד בנושא וקידמת עניינים  צודק כרגע יש רק מסך טלוויזיה והיום קיבלתי מתקן למסך לתליה על הקיר ממתין לעוד דברים גם עם קטנים
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן יש התקדמות, שי עושה עבודה מדהימה באיתור ואיסוף החפצים (אני רק מנסה לעמוד בקצב שלו). אייל וייס ואחרים כבר תרמו דברים. מקווה שאחרי הערב כבר נהיה בחצי דרך ליעד. ויש עוד רבים שהפעילו את הרשתות שלהם בתקווה להעלות שלל. אבל אני סופר רק כשהדברים יהיו בחצר  מארט דיברתי איתו, הוא נרתם למלאכה בשמחה  גיל
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
גיל אתה רוצה שנתחיל להביא דברים אילך או למקום ריכוז כל שהוא? אין לי בעיה שישאר אצלי כרגע. יש לי מקום לא כל כך רלוונטי לעונה  אבל יש שמיכת פוך ושמיכת פליז ארוז חדש
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיל אתה רוצה שנתחיל להביא דברים אילך או למקום ריכוז כל שהוא? אין לי בעיה שישאר אצלי כרגע. יש לי מקום לא כל כך רלוונטי לעונה  אבל יש שמיכת פוך ושמיכת פליז ארוז חדש תודה אייל, השמיכות זה רעיון מעולה, אומנם מוקדם אבל לא חשבתי על זה... אשמח אם תשמור אצלך וניקח הכל יחד לקראת הכניסה לדירה. אומנם חבר "תרם" חצר ומרפסת אבל לשמחתנו הן מתמלאות (שי לא עוצר  ). יש לנו עוד סבב איסוף במוצ"ש ואז אפרט מה עוד חסר. גיל
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ברשימה תפרט דברים קריטיים להתחלה שעדיין חסרים
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם, ותודה על ההיענות והעזרה בפורום. עוד הוכחה לכך שפורום פעיל שווה יותר מכל אלטרנטיבות האינסטנט שיש היום.
בסופ"ש הזה עשינו סבב איסוף נוסף, בעזרתו של שי התותח (שי38), ווסקו שארגן לנו רכב הובלות מושלם, והצלחנו לסגור כמה פינות.
המצב כרגע שמבחינת הסלון אנחנו סגורים (עם הטלויזיה שאצל אייל). מבחינת המטבח, תנור ומקרר יש. כיריים אפשר רק חשמליות, אני אדע בהמשך השבוע מה הגודל שאפשר לשים שם. קיבלנו משרגא סט של צלחות ויש עוד אצל רפי עם סכום, אז מהבחינה הזו אנחנו מסודרים. אבל כוסות יתקבלו בברכה. גם סירים ומחבתות.
החוסרים העיקריים: - מיטת ילד - ארון 3 או 4 דלתות - מכונת כביסה (יתכן ונקבל בימים הקרובים) - מיקרו.
אני מניח שאחרי שיכנס לדירה נזדקק לדברים נוספים, אבל נתקדם ונראה. אם אתם "נתקלים" בעוד דברים שיכולים לעזור אשמח לשמוע.
ושוב תודה לכולם,
גיל (וכמה תמונות מאתמול)
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
את המיקרוגל בעז"ה אני אביא הולך לקנות היום
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה יופי, ההתגייסות מחממת את הלב ומעוררת השראה. נקווה שבתוך כמה ימים תושלם המשימה והציוד הנדרש יהיה מוכן לאיכלוס הדירה. כל הכבוד, חברים, שימחתם!
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה אייל  אחרי שהיינו בדירה ובדקנו את הגודל, אז מבחינת הדברים הגדולים אנחנו דיי סגורים. נותר רק ארון. מכיוון שזה הארון היחיד שיהיה בבית, אני מחפש אחד של 4 דלתות. לגבי המקרר, קיבלנו אחד במצב מצוין, עם בר ומסנן שמספק מים קרים וקרח. אבל בבדיקה שעשינו מסתבר שהוא גדול מידי (91 ס"מ רוחב), ולא יכנס בנישה שקיימת בדירה. אז אם יש מישהו שיש לו מקרר קטן יותר ורוצה להחליף אותו, נשמח לעשות טרייד אין. שוב תודה רבה לכולם, ושרק נזכה לתת ולהנות מכך. גיל
|
|
|
|
|
חברים יקרים, האם יש מישהו היום באיזור רמת השרון ושנוסע לכיוון רחובות? יש שם מזרון זוגי חדש באריזה(חנות רהיטים). אדאג לכך שיעמיסו על רכב פרטי. מארט 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
לגבי המקרר, קיבלנו אחד במצב מצוין, עם בר ומסנן שמספק מים קרים וקרח. אבל בבדיקה שעשינו מסתבר שהוא גדול מידי (91 ס"מ רוחב), ולא יכנס בנישה שקיימת בדירה. אז אם יש מישהו שיש לו מקרר קטן יותר ורוצה להחליף אותו, נשמח לעשות טרייד אין. גיל
יש התקדמות עם המקרר? או שצריך לבדוק כיוון אחר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום לכולם, ותודה על ההיענות והעזרה בפורום. עוד הוכחה לכך שפורום פעיל שווה יותר מכל אלטרנטיבות האינסטנט שיש היום.
בסופ"ש הזה עשינו סבב איסוף נוסף, בעזרתו של שי התותח (שי38), ווסקו שארגן לנו רכב הובלות מושלם, והצלחנו לסגור כמה פינות.
המצב כרגע שמבחינת הסלון אנחנו סגורים (עם הטלויזיה שאצל אייל). מבחינת המטבח, תנור ומקרר יש. כיריים אפשר רק חשמליות, אני אדע בהמשך השבוע מה הגודל שאפשר לשים שם. קיבלנו משרגא סט של צלחות ויש עוד אצל רפי עם סכום, אז מהבחינה הזו אנחנו מסודרים. אבל כוסות יתקבלו בברכה. גם סירים ומחבתות.
החוסרים העיקריים: - מיטת ילד - ארון 3 או 4 דלתות - מכונת כביסה (יתכן ונקבל בימים הקרובים) - מיקרו.
אני מניח שאחרי שיכנס לדירה נזדקק לדברים נוספים, אבל נתקדם ונראה. אם אתם "נתקלים" בעוד דברים שיכולים לעזור אשמח לשמוע.
ושוב תודה לכולם,
גיל (וכמה תמונות מאתמול)
אני כמובן מעודכן ושמח לראות את ההתקדמות... שייקה (שי38) כמו שהיה תמיד.... רק שומע שצריך משהו עבור הפורום או חבר פורום - והוא מתייצב ובכל הכוח  מציע גיל שתציין מה עוד צריך כרגע...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4