פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פונה לעזרתכם בריהוט יחידת דיור עבור חבר (וחבר פורום) יקר (נקרא 11322 פעמים) |
הדפסה |
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פונה לעזרתכם,
חבר יקר שלי עובר להתגורר ביחידת דיור קטנה אך ריקה, וכרגע התקציב שלו מוגבל מאוד. אני רוצה לעזור לו לארגן ציוד כדי למלא אותה קצת. אם יש לכם ואתם מתכננים למסור או למכור בסכום סימלי, אשמח אם תעדכנו אותי.
מדובר החל ממוצאי החשמל הבסיסיים, כגון מקרר, תנור build in, כיריים חשמליים (אין גז), מיקרו, מכונת כביסה... וכלה בריהוט בסיסי כמו ספה ומיטה זוגית קטנה.
היחידה נמצאת באיזור רחובות והוא נכנס לשם ב-1.9.
כל עזרה תתקבל בברכה.
הנייד שלי 0522453214
תודה,
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 28, 2019, 12:39:26 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סופר במקום. זה מעשה חברי של ממש, אשמח לנסות לעזור בעניין. גם ככה לעבור ליחידה קטנה זה לא תמיד נעים (לפעמים לא מבחירה), לפחות לעזור לו להפוך את המקום לבית... תודה על השיתוף, מקווה שהקהילה החמה שלנו פה תצליח להרים את הכפפה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גל אני שמח שמצאת לנכון לפרסם את העניין פה בפורום זה רק מראה שוב שהפורום הוא מועדון חברים גדול ולא רק פורום דייג כולי תקווה שדרך הפורום והחברים תצליח לעזור לחבר בהצלחה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
גיל, בשמחה רבה. דבר חשוב מאד לעזור אחד לשני. וכל מי שעוזר לחבר שלו... לא מבין כמה בעצם הוא עוזר לעצמו. בע"ה כל מה שאמצא או אשמע אומר לך. ה' יברך אותך על הרצון הטוב לעזור.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
כל הכבוד לך, ננסה לעזור
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בודק לך על מזרון ושולחן סלון..ואולי יהיו עוד דברים בדרך.
נדבר.
שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם על הרוח והנכונות לעזור. כל עזרה תתקבל בברכה. שי... מחכה לטלפון  גיל
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
גיל, יוזמה מבורכת ומקווה שהפריטים יאספו במהרה. לצערי אין לי משהו לתרום מבחינת ריהוט. יש רק סט צלחות אוכל אם זה רלוונטי  צלחות בינוניות וגדולות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יישר כוח גיל על היוזמה וההתגייסות  בינתיים עודכנתי במה מדובר... אכן מדובר באיש יקר ואיש של נתינה - שנקלע לסיטואציה וכרגע מתחיל מהתחלה. תקציב מצומצם ביותר וכרגע אין הצדקה להוציא מהכיס על מטלטלין לדירה שכורה... יש כלל גדול: " זה נהנה וזה לא חסר" - כל מה שלא בשימוש ואפשר לתת לשימוש של מי שצריך, מבורך.... גיל, אני בודק אצלי - ואעדכן... אעיף גם בקבוצות ווטסאפ של משפחה וכיוצ"ב... סט צלחות אוכל אם זה רלוונטי  צלחות בינוניות וגדולות כל דבר רלוונטי.... הדברים הקטנים מצטברים לשווה ערך של סלון... אגב, קטע - בדיוק היום דיברתי עם גיל על סטים חדשים של צלחות שיש לי עודף....
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פונה לעזרתכם,
חבר יקר שלי עובר להתגורר ביחידת דיור קטנה אך ריקה, וכרגע התקציב שלו מוגבל מאוד. אני רוצה לעזור לו לארגן ציוד כדי למלא אותה קצת. אם יש לכם ואתם מתכננים למסור או למכור בסכום סימלי, אשמח אם תעדכנו אותי.
מדובר החל ממוצאי החשמל הבסיסיים, כגון מקרר, תנור build in, כיריים חשמליים (אין גז), מיקרו, מכונת כביסה... וכלה בריהוט בסיסי כמו ספה ומיטה זוגית קטנה.
היחידה נמצאת באיזור רחובות והוא נכנס לשם ב-1.9.
כל עזרה תתקבל בברכה.
הנייד שלי 0522453214
תודה,
כול הכבוד לך  השבוע הקרוב תהייה בדיקה בכמה מקומות אים יש משהו מתאים ישר יהיה טלפון 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
גיל יישר כוח על היזמה חברים זה ממש חשוב זה חבר ממש יקר אפשר גם ישירות לדבר עם גיל הנייד של גיל 0522453214 ולתאם מולו
|
|
עריכה אחרונה: יולי 27, 2019, 21:09:28 PM על ידי אייל וייס
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כל הכבוד לחברים על ההירתמות. גם כאן וגם בפייסבוק וקבוצות הוואטסאפ, וגם בקשרים בין החברים היקרים, דברים מתחילים להתאסף....
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רוצה להודות למנהלים ולחברים בפורום שנרתמו לעניין במלוא הכוח, גם פה וגם בפייסבוק של יעד. תודות אישיות אעביר בסוף המבצע. אני מקבל הרבה תגובות של ציוד למסירה ועזרה במציאת והובלת דברים ומקווה שלאט לאט יתחילו להאסף הדברים (לוקח זמן לארגן הובלה של חפצים מכל המקומות). מכיוון שאני מחכה שהציוד יגיע לרחובות אני לוקח עוד כמה ימים כדי לראות מה כבר יש לנו ואפרסם לקראת סוף השבוע מה עוד צריך. שוב תודה בשמי ובשם החבר על כל העזרה והתמיכה  גיל
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2019, 21:01:32 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם...
צריך עזרה הערב להוביל מקרר וספה (ויתכן שדברים נוספים), מאזור תל אביב לרחובות. אני יודע שזה בדקה התשעים, אבל מישהו מוסרת את החפצים ואם לא ניקח אותם בזריזות הם ייעלמו. אני מחפש מישהו עם טנדר או עגלה שנוכל להעמיס את הדברים.
תודה מראש.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 29, 2019, 09:16:53 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|