פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אקשן בג׳יג עם דג עקשן |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אקשן בג׳יג עם דג עקשן (נקרא 7961 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תומר, תענוג של דג מכובד מאוד לפתיחת העונה שלהם  הדג נתן פייט מכובד ואתה החזרת לו בעבודה רגועה ונכונה  אחרי פייט כזה הגוף מותש  תודה על השיתוף תודה שרגא, היה מאתגר, הייתי חוזר בכייף על החוויה.. בקרוב אצלך
|
|
|
|
|
אתמול, קבלן ( ועוד מעט גם יזם) שאני עובד איתו הראה לי תמונה של חבר שלו שתפס דג גדול..היה לי מוכר החבר ועכשיו נפל לי האסימון.
אז קודם כל כבוד גדול על הבריון שהוצאת, גוש שרירים כזה זה תמיד תענוג להוציא, מלאכת מחשבת..
דבר שני, ד"ש חמה לערן.
שי
עולם קטן, מניח שאתה מתכוון לפרנקו הענק... ד״ש יגיע ותודה
|
|
|
|
|
 |
|
|
איזה דג יפה ואיזה דו"ח מרהיב.
אכן, רואים שזה אינטיאס זכר לפי המבנה המוארך שלו, כשהנקבה היא יותר עגלגלה.
הזכרים נותנים מלחמה הרבה יותר חזקה מהנקבות (אם כי גם הן יודעות לתת מלחמה הגונה).
אני מצטרף לדעתו של אלון, אסור בתכלית האיסור שהקרסים יפתחו במהלך המאבק בדג.
זרוק את הקרסים האלו מהר ככל האפשר.
הקרס היא החוליה שאמורה להיות החזקה ביותר בכל המערכת.
אם הקרסים נפתחים אז או שהם לא מתאימים לסוג זה של דיג או שאיכות החומר אינה טובה.
קרה לי בעבר שקרס מאריזה חדשה שקניתי נפתחה בזמן מאבק, בלי לחשוב פעמיים כל אותם הקרסים הלכו לפח.
תמצא את הקרסים המתאימים לדיג של גדולים, ותשאר נעול על הקרסים האלו.
אם אתה מנסה סוג חדש של קרסים, תבדוק בבית אם הם עלולים להפתח.
ואם למרות הבדיקה בבית, בזמן מאבק אמת אתה רואה שהם נפתחו (לגמרי או אפילו רק מעט) מיד תפטר מהם.
אתה משקיע במקל מעולה ברולר מצוין בחוטים טובים וחזקים הקרס זו ההשקעה הקטנה ביותר במערך. תשקיע אם כן בחכמה.
בהצלחה בהמשך.
ראשית תודה, מסכים לנסות להחליף קרסים ואני כל הזמן בודק קרסים חדשות ועושה טסטים בלי סוף. עדיין אני חושב שלג׳יגינג מאסטר יש קרס מעולה, אני משתמש גם בקרסים של owner לג׳יג, וגם בגאמקאצו מספר 4- מגיעה קשורה, בהצלחה גם לך 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
הזכרים נותנים מלחמה הרבה יותר חזקה מהנקבות (אם כי גם הן יודעות לתת מלחמה הגונה).
קרה לי בעבר שקרס מאריזה חדשה שקניתי נפתחה בזמן מאבק, בלי לחשוב פעמיים כל אותם הקרסים הלכו לפח.
ואם למרות הבדיקה בבית, בזמן מאבק אמת אתה רואה שהם נפתחו (לגמרי או אפילו רק מעט) מיד תפטר מהם.
אתה משקיע במקל מעולה ברולר מצוין בחוטים טובים וחזקים הקרס זו ההשקעה הקטנה ביותר במערך. תשקיע אם כן בחכמה.
בהצלחה בהמשך.
ראשית תודה, מסכים לנסות להחליף קרסים ואני כל הזמן בודק קרסים חדשות ועושה טסטים בלי סוף. עדיין אני חושב שלג׳יגינג מאסטר יש קרס מעולה, אני משתמש גם בקרסים של owner לג׳יג, וגם בגאמקאצו מספר 4- מגיעה קשורה, בהצלחה גם לך  לפני הרבה שנים דוגית הביאו קרסים של חברת איגל קלו האמריקאית לצערי הם הפסיקו להביא אותם אבל אני מזמין כל פעם בסטוקים גדולים כדי שזה ישתלם כי המשלוח יקר קרסים מאוד מאוד מאוד מאוד חזקים ומנירוסטה וגם לא מחלידות גם אחרי 4 שנים עם שימוש בים וללא שטיפה וזה בדוק!!! תנסה אותם תזמין זוג ותנסה מבטיח לך שתתמכר אליהם אני לא מחליף אותם כבר לפחות 10 שנים מקסימום פעם בשנה משחיז קצת את השפיץ וממשיך לעבוד איתם https://www.ebay.com/itm/Eagle-Claw-Hooks-BIG-GAME-HOOK-SALTWATER-HOOKS-7-0-SEAGUR-L9015-2-Hooks/253977936029?hash=item3b2243c09d:g:arIAAOSw9z1b6gct
|
-------------------------------
|
|
|
|
 |
|
|
בהצלחה בהמשך.
ראשית תודה, מסכים לנסות להחליף קרסים ואני כל הזמן בודק קרסים חדשות ועושה טסטים בלי סוף. עדיין אני חושב שלג׳יגינג מאסטר יש קרס מעולה, אני משתמש גם בקרסים של owner לג׳יג, וגם בגאמקאצו מספר 4- מגיעה קשורה, בהצלחה גם לך  לפני הרבה שנים דוגית הביאו קרסים של חברת איגל קלו האמריקאית לצערי הם הפסיקו להביא אותם אבל אני מזמין כל פעם בסטוקים גדולים כדי שזה ישתלם כי המשלוח יקר קרסים מאוד מאוד מאוד מאוד חזקים ומנירוסטה וגם לא מחלידות גם אחרי 4 שנים עם שימוש בים וללא שטיפה וזה בדוק!!! תנסה אותם תזמין זוג ותנסה מבטיח לך שתתמכר אליהם אני לא מחליף אותם כבר לפחות 10 שנים מקסימום פעם בשנה משחיז קצת את השפיץ וממשיך לעבוד איתם https://www.ebay.com/itm/Eagle-Claw-Hooks-BIG-GAME-HOOK-SALTWATER-HOOKS-7-0-SEAGUR-L9015-2-Hooks/253977936029?hash=item3b2243c09d:g:arIAAOSw9z1b6gctמראה טוב, תודה אנסה
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
פיייי יאאאאא איזה כיף, עונה ראשון לאתר מבלי לדעת עליו בכלל..... כל הכבוד, האתגר היה להעלות אינטיאס דו ספרתי ולעלות דוח ראשון. כרגע עדיין אין פרסים על האתגרים אלא רק כבוד גדול ונשיקה ממני.
אבל אולי בעתיד נצליח לרתום גם פרסים לטובת העניין.
כל הכבוד לך על דג אליפות.
מצטרף לזהר - ולא מבין איך אתה מחזיק את הדג ככה על דופן הסירה, אתה עייף והדג בשניה יכול לתת תזוזה והלך הדג...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
פיייי יאאאאא איזה כיף, עונה ראשון לאתר מבלי לדעת עליו בכלל..... כל הכבוד, האתגר היה להעלות אינטיאס דו ספרתי ולעלות דוח ראשון. כרגע עדיין אין פרסים על האתגרים אלא רק כבוד גדול ונשיקה ממני.
אבל אולי בעתיד נצליח לרתום גם פרסים לטובת העניין.
כל הכבוד לך על דג אליפות.
מצטרף לזהר - ולא מבין איך אתה מחזיק את הדג ככה על דופן הסירה, אתה עייף והדג בשניה יכול לתת תזוזה והלך הדג...
הפרס שלי הוא ללא ספק הדג הזה... בעניין השני - גם השותף שלי חושב כמוך ובסוף הסירטון שומעים את חוסר ההסכמה הזו - אבל : לא כל סוג של דג הייתי מחזיק בצורה הזו. החזקתי כבר כמוהו ומי שהחזיק ככה אני מקווה שיבין אותי, כמויות האדרנלין שיש לנו אחרי פייט כזה מביאות כוחות מופלאים איתן, אני גם מרגיש את כוח הדג וכל דג הוא מקרה בפני עצמו, זה ספציפית נתן את כל מה שהיה לו בזמן המאבק. זה לא הכי גדול שהוצאתי ככה אבל דבר אחד בטוח- הוא הדג הכי עקשן שהוצאתי. אגב היו על הגוף שלו צלקות שנראה שנגרמו מחוטי דייג, אולי הם היו שלי, אולי מישהו אחר איבד אותו. תודה על האתגר בדיעבד 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
פשששש סחטיין. כל הכבוד על השיתוף
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד איש דג חייתי 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דייג של אינטייס אחלה דווח דייג  הסרט פצצה איזה מילחמות  אליפות 
|
|
|
|
|
פששששששששש לפתוח ככה ישר בדוס  מעניין מה נראה ממך בהמשך העונה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
chef 72
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
52
|
|
ממש רצני איזה חיה מפלצת להוציא דבר כזה.
|
|
|
|
|
איזה אושר של דג ה-Fight האולטימטיבי כל הכבוד 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה סרטון ( קיבלת ממני לייק), איזה פייט!! מאבק אמיתי של 2 נחושים, אחד לשרוד, השני להפיק את לקחי העבר ולהוציא את הדג לאוויר. הטוב יותר ניצח !! דוח מהנה אחי, אין לי ניסיון בסירה אבל כל המאמץ שהשקעת שם בסירה גרם לי לקנא  נראית חוויה מטורפת אחי, כל הכבוד !!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
את הדו"ח קראתי מזמן אך סוף סוף התפניתי להנות מהסרטון..... ברכות תומריקו  ומה שבטוח - כגודל הכאבים בגוף כך גודל הסיפוק ופלוס פלוס פלוס... מרוב שהיית בעננים - לא הרגשת דבר וכשהדג היה בסירה - הנפת אותו ביד אחת  היה תענוג לצפות בסרטון, חתיכת מלחמה נתן לך הדג, ועבדת כמו גדול... ועל הדו"ח כל מילה מיותרת - ללקק את האצבעות  הצלחתי לחוות כמעט כמוך את הדריכות שלפני עם כל ההכנות הפסיכולוגיות לנעילה לה ציפית... מבחינת קלץ' יותר פתוח - מתאים כשאין תקלת ברזל בסביבה אך אם יש כזו אז הסיכון ידוע.. מן הסתם אם אמרת אז אתה יודע - כנראה שלחצת יותר מידי... יחד עם זאת - היתכן כי קרסים חזקות יותר היו מונעות את כיפופן במקרים הקודמים?  כך או כך, הדג אצלך ביד, הניצחון והסיפוק כולם שלך 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3