פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   שירשור סיכום תחרות כינרת 2019 |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שירשור סיכום תחרות כינרת 2019 (נקרא 7526 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תודה רבה לכולם, למארגנים, למשתתפים ולנותני החסות. היה ממש כיף. נהניתי למרות שלא תפסתי דגים. תודה מיוחדת לזוהר (TOOK TOOK) ששמע שאני עם בעיה בציוד ויצר איתי אלי במיוחד כדי לתת לי את הציוד שלו. חכת אולטרה, רולר ודמויים. ועוד שואל אותי בטלפון אם יש לי העדפות לרולר או חכה מסויימת... אני נמס מרוב טוב לב, אין דברים כאלו. ודרך אגב, הוא לא היחיד. המון תודה לכולם. אני זכיתי, גם בלי לתפוס דגים.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
טוב מה אפשר להגיד חברה כמו כל שנה החוויה היא של חברות כייף והרבה אהבה. אני אישית כבר 4 שנים לא התחרתי והגעתי רק לערב המפגש והאמת שמבחינתי גם השנה שהתחרתי ערב המפגש הוא הדובדבן שבקצפת בכלל לא מחכה לתחרות של הבוקר, כך שגם השנה שבכל זאת התחרתי הרבה בגלל אבידר שהוא חבר טוב שלי ודייג חדש שנדלק על התחום ופשוט הלכנו ורכשנו ציוד זרזור. מבחינת המפגש בערב כמובן שכרגיל היה כייף מהנה מצחיק ואפילו גם שיחות עמוקות עם כמה מהחברים לאורך הלילה. אני אישית לא ישנתי דקה ונהנתי מכל רגע, הבשרים השתיה החברים וגם אלו החדשים ואפילו כאלו שלא ראיתי כמה שנים כמו מישה למשל. מבחינת התחרות אני אישית מודה שאני לא מתמחה בזרזור בכנרת ולא מי יודע מה טוב בזה בטח לא כמו פעם. אמנם לא בטוח שאתחרה בשנה הבאה, והשנה גם כן החזקתי עד 8 וזהו חתכתי ואבידר אחרי (אני אשם). התחרות לדעתי הייתה טובה , אבל כמו חברי היקר גיאצוק, אני חייב לציין כמה נקודות לשיפור. אז ככה כמה דברים: 1. מרחב בחוף בייחוד לאחר עליית המפלס חייבים לתת מרחוב ל 40 דייגים זה אומר 7.5 מטר בין דייג לדייג בממוצע אך בגלל השיחים לאורך רצועת החוף נחתך מתוך ה 300 מטרים האלו לפחות 50 מטר שלא ניתן לעמוד בהם בגלל השיחים, כך שהמרחק היה מאוד קרוב בין אחד לשני, לדעתי צריכים להקצות 500 מטרים ואף להגדיל אם כמות המשתתפים גדלה. 2. עניין המשתתפים שמגיעים מחוץ לפורום או כאלו שהם משתמשים רדומים, שמתי לב בחלקות הפרסים לכמה תלונות ועקיצות מצד אותם משתתפים, שזו חוצפה לדעתי. ולכן אני חושב שהתחרות צריכה להיות אך ורק למשתמשים פעילים בפורום ולא מדבר על כאלה שרושמים חצי הודעה או עושים העתק הדבק, הפורום הזה מתקיים בזכות המשתמשים הפעלים שלו גם אם יש ירידות ועליות בכמות התנועה שלהם. לא הגינוי ששלוש שנים ברצף יבואו חברה מישראפיש לתחרות (תותחים ככל שהיו, והם תותחים) ויבואו לקטוף את הפרסים, נכון אז עשיתם כך שמי שלא פעיל ולקח מקום ראשון למשל יזכה בפרס של המקום השני, ועדיין הוא לקח פרס שווה שחבר פורום פעיל היה יכול לזכות וזה מבאס, אני חושב שלא הכמות היא הפקטור אלא האיכות ואני מדבר על החברה האיכותיים פה שפעילים שתורמים שמגיעים למפגשים שלא קשורים לתחרויות, אלה אנשים שמגיע להם לזכות גם אם הם תפסו 6 מושטים והבחור הרוסי תפס 70. אז אולי הגבלת המשתתפים תוריד משמעותית את כמות המשתתפים אבל זה שווה את זה, שאנשים שמגיע להם באמת יזכו. למה שתמשתמשים שפעילים בישראפיש ומגיבים שם וכותבים ועונים לדיונים, יפתחו משתמש אצלנו שהוא משתמש רוח או לא יפתחו בכלל, יגיעו לתחרויות ויקחו פרסים? השקעתם יש ספונסרים יש ערב מפגש של כל החברים בפורום, וזה מדהים וכל הנושא הזה קצת מעכיר את האווירה לדעתי. איך הבחור שם צעק לרפי "אם אתם לא נותנים את הפרסים למי שבאמת זכה אל תעשו תחרות פתוחה", יופי זה בדיוק מה שצריך. תאמינו לי אנחנו לא צריכים אף אחד מבחוץ שסתם בא לקחת פרס או גביע וללכת, מצטער מאוד שיהיה בחור מדהים ואחלה בנאדם זה לא משנה. וזהו אמנם שתי הערות בונות להמשך, אבל נהנתי והיה ממש כייף במיוחד במפגש ערב השיחות החברים שאני אוהב את כולם אחד אחד. ויאללה עד המפגש הבא ואדון רפי מקווה שהיה יותר וגם בלי תחרות!! תודה לכל המארגנים אחד אחד על ההשקעה המסירות והזמן אין עליכם
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לצערי לא הצלחתי להגיע אבל שאפו למארגנים ולמשתתפים ישר כוח כל הכבוד 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 |
|
|
טוב מה אפשר להגיד חברה כמו כל שנה החוויה היא של חברות כייף והרבה אהבה. אני אישית כבר 4 שנים לא התחרתי והגעתי רק לערב המפגש והאמת שמבחינתי גם השנה שהתחרתי ערב המפגש הוא הדובדבן שבקצפת בכלל לא מחכה לתחרות של הבוקר, כך שגם השנה שבכל זאת התחרתי הרבה בגלל אבידר שהוא חבר טוב שלי ודייג חדש שנדלק על התחום ופשוט הלכנו ורכשנו ציוד זרזור. מבחינת המפגש בערב כמובן שכרגיל היה כייף מהנה מצחיק ואפילו גם שיחות עמוקות עם כמה מהחברים לאורך הלילה. אני אישית לא ישנתי דקה ונהנתי מכל רגע, הבשרים השתיה החברים וגם אלו החדשים ואפילו כאלו שלא ראיתי כמה שנים כמו מישה למשל. מבחינת התחרות אני אישית מודה שאני לא מתמחה בזרזור בכנרת ולא מי יודע מה טוב בזה בטח לא כמו פעם. אמנם לא בטוח שאתחרה בשנה הבאה, והשנה גם כן החזקתי עד 8 וזהו חתכתי ואבידר אחרי (אני אשם). התחרות לדעתי הייתה טובה , אבל כמו חברי היקר גיאצוק, אני חייב לציין כמה נקודות לשיפור. אז ככה כמה דברים: 1. מרחב בחוף בייחוד לאחר עליית המפלס חייבים לתת מרחוב ל 40 דייגים זה אומר 7.5 מטר בין דייג לדייג בממוצע אך בגלל השיחים לאורך רצועת החוף נחתך מתוך ה 300 מטרים האלו לפחות 50 מטר שלא ניתן לעמוד בהם בגלל השיחים, כך שהמרחק היה מאוד קרוב בין אחד לשני, לדעתי צריכים להקצות 500 מטרים ואף להגדיל אם כמות המשתתפים גדלה. 2. עניין המשתתפים שמגיעים מחוץ לפורום או כאלו שהם משתמשים רדומים, שמתי לב בחלקות הפרסים לכמה תלונות ועקיצות מצד אותם משתתפים, שזו חוצפה לדעתי. ולכן אני חושב שהתחרות צריכה להיות אך ורק למשתמשים פעילים בפורום ולא מדבר על כאלה שרושמים חצי הודעה או עושים העתק הדבק, הפורום הזה מתקיים בזכות המשתמשים הפעלים שלו גם אם יש ירידות ועליות בכמות התנועה שלהם. לא הגינוי ששלוש שנים ברצף יבואו חברה מישראפיש לתחרות (תותחים ככל שהיו, והם תותחים) ויבואו לקטוף את הפרסים, נכון אז עשיתם כך שמי שלא פעיל ולקח מקום ראשון למשל יזכה בפרס של המקום השני, ועדיין הוא לקח פרס שווה שחבר פורום פעיל היה יכול לזכות וזה מבאס, אני חושב שלא הכמות היא הפקטור אלא האיכות ואני מדבר על החברה האיכותיים פה שפעילים שתורמים שמגיעים למפגשים שלא קשורים לתחרויות, אלה אנשים שמגיע להם לזכות גם אם הם תפסו 6 מושטים והבחור הרוסי תפס 70. אז אולי הגבלת המשתתפים תוריד משמעותית את כמות המשתתפים אבל זה שווה את זה, שאנשים שמגיע להם באמת יזכו. למה שתמשתמשים שפעילים בישראפיש ומגיבים שם וכותבים ועונים לדיונים, יפתחו משתמש אצלנו שהוא משתמש רוח או לא יפתחו בכלל, יגיעו לתחרויות ויקחו פרסים? השקעתם יש ספונסרים יש ערב מפגש של כל החברים בפורום, וזה מדהים וכל הנושא הזה קצת מעכיר את האווירה לדעתי. איך הבחור שם צעק לרפי "אם אתם לא נותנים את הפרסים למי שבאמת זכה אל תעשו תחרות פתוחה", יופי זה בדיוק מה שצריך. תאמינו לי אנחנו לא צריכים אף אחד מבחוץ שסתם בא לקחת פרס או גביע וללכת, מצטער מאוד שיהיה בחור מדהים ואחלה בנאדם זה לא משנה. וזהו אמנם שתי הערות בונות להמשך, אבל נהנתי והיה ממש כייף במיוחד במפגש ערב השיחות החברים שאני אוהב את כולם אחד אחד. ויאללה עד המפגש הבא ואדון רפי מקווה שהיה יותר וגם בלי תחרות!! תודה לכל המארגנים אחד אחד על ההשקעה המסירות והזמן אין עליכם מסכים לחלוטין עם הטענות של איתמר לגבי נושא הפרסים , הפרסים צריכים להיות למשתמשים פעילים בפורום ולא לכאלו ששותקים בפורום ופעילים בפורום אחר
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד למנהלים על הרמת התחרות וכמובן לנותני החסות מקראת התגובות נקרא שהיה ממש טוב 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
חברים זה היה עוד מפגש אחד מיני רבים שכול הגעה אליו היא חווייה בפני עצמה. לפגוש חברים שמזה זמן לא נפגשנו וחברים אחרים שיותר מזדמנים. כאחד שלא פיספס כמעט שום מפגש רוצה לומר שכול יעד של אירגון מתבצע טיפטופ ועל הצד הטוב ביותר. תודות לכלל החברים שהגיעו ונכחו בעוד מפגש יוקרתי ושהפך עם הזמן לדבר שרושמים אותו ביומן כיום שכולו כייף והנאה. תודה למארגנים צור שדאג לארגן ולסדר את המקום לכבודנו, לשרגא שהיה אמון על המנגל ודאג לכול אחד ואחד ולבנות שהיו אמונות על הרישומים, לשחר שבשל התחייבויות הגיע יותר מאוחר ומרגע שהגיע לא עצר לרגע, לרפי שהוא הפלטפורמה עליה ובזכותה כולנו נמצאים כאן ובעיקר לכול החברים שעזבו את טירדות היום יום והגיעו ועשו את המפגש הזה למה שראוי לו. לגבי דברים שמועלים כאן על ידי חברים יקרים, בטוחני שהכול ילמד וילקח בחשבון לפעם הבאה.
תודה לכם חבריי היקרים מפז
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
בס"ד טוב, לצערי הרב מאד לא הגעתי. היו הרבה התלבטויות כשמאד מאד מאד רציתי לבוא. בסופו של דבר לא יכולתי להגיע, ומקווה מאד שבשנה הבאה כן אגיע. אני מתנצל מאלו שארגנו את התחרות על כך שנעדרתי - ובעיקר מצור,שחר, מור ורפי. עד יום חמישי ניסיתי לבדוק איך כן אוכל להגיע. בכל אופן אני אישית שמח לשמוע שהיה מפגש טוב ואיכותי - את זה אפשר להבין מכל אחת מהתגובות שהיו כאן. לגבי התחרות הבנתי שהדגים לא שיתפו הרבה פעולה, אבל לדעתי זה בסדר וזה מתאזן עם כולם. אין ספק שהמקום הוא פקטור חשוב מאד - אבל זה גם חלק מהעניין. אין ספק שיש הרבה מקומות לשיפור וזה לא גורע מהאיכות והחשיבות של האירוע לכשעצמו. כל התארגנות טובה ככל שתהיה, תמיד יהיו בה מקומות לשיפור. סתם בתור הערה, אני חושב שלשנה הבאה, כל אלו שיש להם נקודות שהם חשובות לשיפור יעלו את זה בזמן לפני התחרות. אני סמוך ובטוח שלכל אחד ואחד מהמנהלים (צור, רפי, שחר וכל שאר) יש רצון גדול מאד שהתחרות תתקיים על הצד הטוב ביותר. רק לא לשכוח שהכל מתבצע במגבלויות הקיימות (זמן, עלות, אישורים וכו'...) . אם נרצה שהתחרות תתקיים באופן פרפקטציונסטי אז אנחנו יכולים לתכנן את התחרות אולי לשנת 2029 וגם זה לא יהיה מובטח. ברוך ה', כל פעם לומדים לשפר עוד ועוד. דבר חשוד מאד, שאני אישית התפלאתי בקריאה של המפגש... איך זה שתומר לא זכה בשום פרס  האם מישהו שם לו משהו בשתייה? או אולי עשו לו חור בקיאק? אני חייב להבין מה קרה שם  ולסיכום, יש לכולכם מזל שלא באתי כי אחרת הייתי קורע את כולכם 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 22, 2019, 08:32:57 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עוד מפגש/תחרות כנרת איכותי , מי שהגיע הרוויח ומי שלא רק הפסיד. תמיד כיף להפגש עם כל החברים  וכמובן לקשקש ולדבר על עינייני דיג ואוכל  לחברי המנהלים על הרמת המפדש  לשלושה דייגים מנתניה על החסות והפרסים.  לכל החברים שטרחו, הגיעו ותרמו להצלחת הארוע הדגים זה רק הבונוס, כל המסביב כאן יותר חשוב 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכל מי שפעל וטרח, ולכל מי שהגיע והלך (הילל, איך ברחת כל כך מוקדם... כבר ישנתי ונעלמת... ), היה אחלה, והערב לפני לא פחות חשוב מהתחרות. לשנה הבאה הפקתי לקחים ויבוא סט חיתוך בשר נורמלי  אם תשימו כסף על הבשר/עוף אז סיכוי טוב שתבוא גם מעשנה... אני מתחבר למה שאיתמר אומר. מצד אחד, אנחנו לא רוצים תחרות של 4 אנשים, וכן רוצים רמה גבוהה, מצד שני זה מרתיח במידה מסויימת שהאנשים לא מתממשקים איתנו לא בפורום ולא בערב לפני ולא תוך כדי, אלא באים, דגים, נשארים לחלוקת הפרס שלהם (חלקם אף מתלוננים) ובורחים. אני חושב שאפשר לתת פרסים לייט (לדוגמא סט הדמויים לאולטרה שנתרם להגרלה), ואף להגביל לזוכה אחד שאיננו חבר פורום, וללא השתתפות בגביעים כך שירגישו מצד אחד שיש למה לבוא, ומצד שני זה יבדל את החברים כמו שצריך. זה נכון גם לחוף וגם לקאייקים, וזה אף היה בולט יותר בתחרות בים, שם הגיעו קבוצות חיצוניות שהתאדו ברגע שהבינו שאין להם פרס. חוצמזה, יעלה דו"ח מסודר עם הסברים על כמה דברים, וכמה הפתעות, לקראת סופ"ש אני מאמין....
|
|
|
|
|
היתה תחרות מדהימה לדעתי. אני אישית נהנתי מכל רגע. אני מקווה שבהמשך יותר חברים יגיעו עם המשפחות, מתוך חוויה אישית אני ממליץ. תודה רבה למאגנים ולנותני החסות. 
|
|
|
|
|
ראשית אפתח בתודה לספונסר שלנו השנה "חנות הדייג שלושה דייגים " מנתניה שזרמה איתנו לכל אורך התכנון וכול מה שרצינו לטובת הדייגים קבלנו בחיוך....שאפו אלירן ואלכס אמנם הגעתי לאחר כל חגיגית הבשר עקב אילוצים אישיים אך שמחתי לפגוש את החברה שעוד היו ערים והשיחות זרמו עד שהגיעה השעה לרישום והתדריך. בהמשך בסירה עם מור היה כיף גדול לראות את כל החברה בקייאקים עובדים קשה לחפש ביניות אבל היו בודדות בגדלים נורמליים , הפעם הביביי מושטים התנפלו על כל גיג או ניקל בסיום היה יפה לראות את החברים מקובצים בחוף שעל קו המיים הקיאקים , הגביעים והפרסים חולקו לזוכים ,,,הגרלות למשתתפים האחרים וכולם ברוח טובה ובחיוך ופרגון הדדי. תחרות שהפכה למסורת ואני גאה להיות חלק מהחברים שמגיע אליה כל שנה ,,,גם אם השנה לא כמשתתף אלא כשופט ומארגן תודה לכל מנהלי חברי הפורום ונפגש בקרוב זאת הבטחה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מדהים, חברים, מפגש דיג לעילא ולעילא. עם כל ההערות לשיפור, יש פה מוקד חשוב מאוד לשימור- הפקת ארוע ברמה הגבוהה ביותר! תודה רבה לכל מי שלקח חלק, לחבריי לניהול ובראשם צור באירגון ושחר בקשר עם הספונסרים, לספונסר 3 דייגים מנתניה על הבעת האמון והפרסים המדהימים, לחוף גופרה שאיפשר את קיום הארוע, ולכל החברים שהשתתפו, במקצה החופי, במקצה הקייאקים ובמפגש המקדים ערב לפני.... עוד ארוע שמראה את חוזקה של קהילת הדייגים מס' 1 בארץ!!!
|
|
עריכה אחרונה: יולי 23, 2019, 20:08:19 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אמנם לא הייתי בתחרות הספציפית הזאת(ככה זה כשאתה בצה"ל) לפי התגובות אפשר בקלות לראות שהסטנדרט שהפורום מציב לתחרויות גבוה ואפילו משתפר מתחרות לתחרות בטח ובטח כל האווירה מסביב..ערב על האש לפני וכו' מי שהגיע הרוויח! נקווה להיפגש בקרוב 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מצרף את הדו"ח המצויין של עמית עם תקציר חווית התחרות והאווירה המיוחדת מסביב... תודה לעמית על הסקירה!
|
|
|
|
|
חברים תודה תודה תודה איזה כיף ככ כיף לראות את החברים לאחורי המקלדת. תודה ענקים למנהלים על הארגון, ולכל החברים האחרים שלקחו חלק! אתם ת ו ת ח י ם!!! תודה רבה ל׳שלושה דייגים׳ על החסות, הפרסים והגביעים! שיחקתם אותה! משנה לשנה התחרות נהיית מאתגרת יותר ועולה רמה! אז שוב תודה רבה לכולם וסופש נעים! צ׳ירז דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|