הדו"ח: שלום לחברי הפורום התותחים עוד סרטון בערוץ והפעם תפסתי דג שמן שלא ציפיתי לתפוס קצת פרטים על היציאה: מגיע בארבע וחמישים ופוגש את אלכס, דייג שקבעתי איתו שנצא ביחד, נפגשים טיפה מדברים ומתחילים לדוג, ים רגוע טיפה עובד. בשעה חמש ורבע אני מקבל נעילה בקרוב על דמוי שלמעשה מצאתי חצי שנה לפני כן בערמת זבל שצפה מעל פני המים. לפי דעתי הוא של ima אבל לגבי הדגם הספציפי אני לא כל כך בטוח... בכל מקרה יוצאת על הדמוי פלמידה 1.3 קילו, מפתיע באמת שבאמת בסוף חודש יוני, אמצע הקיץ ועדיין יש פלמידות. כנראה זה בגלל שהחורף היה מאוד ארוך. אחרי שעתיים אלכס מקבל נעילה רצינית על גיג קטן 20 גרם ללא צבע בכלל. יצא בן גוריון שאני מעריך 700-800 גרם שחזר לגדול.
אני מאוד אעריך אם תשתפו את הסרטון, תעשו לייק וגם תירשמו לערוץ זה יעזור לי מאוד. בכל מקרה חברים חוטים מתוחים לכולם, צאו לדוג, אתם לא יכולים לדעת מה תתפסו
יצא לך פצצה שרצית לאסוף את הזבל... דמוי שווה שחיכה לך (לא הבנתי אם זה ima או jumprize מהתיאור שלך), ולדמוי הזה היה ייעוד- פלמידה יפהפיה! תפיסה מכובדת וחוויה מיוחדת... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
כל הכבוד על דג וסרטון יפה תשתמש פעם הבאה גם בכוח של החכה בלהביא את הדג ולא רק להעמיס על הרולר עצמו את כל העבודה מול הדג ואתה תראה שזה הרבה יותר אפקטיבי בהצלחה בערוץ ובנעילות הבאות מחכים לסרטון הבא
עריכה אחרונה: יולי 01, 2019, 17:38:38 PM על ידי אסלן