הדו"ח: אמצע השבוע, ויש עוד זמן עד שיגיע הסופ"ש (שלושה ימים בלי דייג זה הרבה זמן..). אז מחליט לקחת את דדה לעמק הבורים לגיחת אחה"צ. מסיים את העבודה בשעה ארבע וחצי, ובחמש וחצי אנחנו כבר ממוקמים בנקודה. אני מביא איתי בצק מסטיק, ודדה מכין את הבצק שלו בשטח. מתחילים לדוג, והדגים מיד משתפים פעולה. בורים יפים וגם מושטים נתפסים כמעט בכל זריקה ואנחנו מבסוטים עד הגג. לאחר כשעתיים של דייג אינטנסיבי והרבה צחוקים ואווירה טובה, מחליטים לסגור את הבסטה ולחזור הביתה. המטרה הושגה והדודה נרגעה עד לסופ"ש הקרוב. מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב שלנו לחוויות דייג בארץ ובעולם. https://www.youtube.com/embed/FcfKXMrGbqw
עריכה אחרונה: יוני 25, 2019, 12:34:18 PM על ידי ליאור גכמן
תמיד מעניין וכיף. בבוס במתוקים הדייג בכוונה מתבצע יחסית קרוב ועם חכות קצרות ? או שזה עניין של העדפה אישית אני לא מדבר על תעלות קטנות אני מדבר על מקומות כמו כאן בסרטון רחבים וכו וכו
תמיד מעניין וכיף. בבוס במתוקים הדייג בכוונה מתבצע יחסית קרוב ועם חכות קצרות ? או שזה עניין של העדפה אישית אני לא מדבר על תעלות קטנות אני מדבר על מקומות כמו כאן בסרטון רחבים וכו וכו
אין צורך במקל ארוך בדרך כלל. זה מסורבל ולא נוח. וגם יש שיחים לידך וזה מקשה את העבודה עם מקל ארוך.
אין צורך במקל ארוך בדרך כלל. זה מסורבל ולא נוח. וגם יש שיחים לידך וזה מקשה את העבודה עם מקל ארוך.
הבנתי. תודה על התגובה . אבל עקרונית אם מתרחקים יותר יש יותר סיכוי לדג גדול יותר או לאו דוקא?