פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מחול החרבות |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מחול החרבות (נקרא 10316 פעמים) |
הדפסה |
|
|
פאק, מה הולך כאן בימים האחרונים? נהייה כאן מפרץ מקסיקו ולא אמרו לי?
איזה דג מטורף קובי!
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יציאת אליפות, שאפו על השרירן, כמה מתוק זה לקבל את הנעילה כשהראש כבר מאורגן בקיפולים ןחזרה הבייתה, כל הכבוד לכם, עבודת מוות מעולה
|
|
|
|
|
איזה אליפות! אם חשבתי לטרגט דג חרב מקיאק באילת, אחרי הדוח שלך הבנתי שלא כדאי - אלא אם בא לי למצוא את עצמי מעבר לגבול של מצרים או ירדן. אני מאמין שלכל אחד מאיתנו עוברת תמיד בראש המחשבה שאולי בזריקה האחרונה משהו יתפס, והנה הפעם ההורדה האחרונה הזה השתלמה ובגדול. כל הכבוד
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כשאתה מקבל ביטול בדקה ה 89 ומקבל את ההזדמנות שלך שוב בזמן פציעות פעמיים (טלפון מדור וחרב לפנתיאון) אין ספק שזה היום שלך  חתיכת חרב בהמה שיודע להוציא 150 מטר חוט במכה , זה חלום מטורף.. לא מרשה לעצמי אפילו בחלומות לפנטז על זה , כי בטוח גם שם יתפוצץ לי החוט  רק מדמיין לעצמי את הבזזזזז הזה.. מטורף  אני גם בטוח שזה ידליק אותך יותר לצאת לדייג מסירה ולא פחות , את דור לחפש אותך  כל הכבוד חבר.
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא ידעתי שאתה חובב סייף את הדג הוצאת באותו לילה שסייף ישראלי זכה באליפות אירופה אין ספק שזכית בערב בלתי נשכח חברים נפלאים בירה ונישנושים ודג מפנק חלום של כל דייג תמשיך להפציץ ולהנות בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה חברים על הפירגון. דג מדהים וחוויה נהדרת. אני לא מחשיב את זה תפיסה שלי, זו תפיסה של הצוות, ובראש ובראשונה המאסטרו דור, דייג בחסד עם היכרות מעמיקה עם החרבות וים של ניסיון בדיג בים האדום (וגם חבר יקר עם לב ענק)
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואאוווו איזו תפיסה ואיזה דו"ח. מי צריך לטוס לדייג בחו"ל כשיש כאלו תפיסות בדרום (וגם בצפון)? אין ספק שצוות מנצח נמדד גם בזמן שבין הדגים וגם בעבודה המתואמץ ובפרגון כשבא הדג. ולגבי הדג...חלום מהסרטים של נשיונל גאוגרפיק.
|
|
|
|
וואי וואי וואי! מקצוענות וטירוף .אחי . אין לי מה להוסיף אין מילים. כל הכבוד לך !
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
ללא ספק אחת התפיסות היפות. אלוף!
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
איזה דג יפיוף !
בטוח שהתענגת על כל שניה בפייט.
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
פאקינג שיט !! איזה דוח ! החל מהסיפור ...כמעט ביטולים ...ממשיך בדג בדקה ה90 ...נגיעות פיספוסים נגיעות ...נעילה מטורפת ...ומפלץ מתיש...קראתי וחשתי שצופה בסרטון יוטיוב מחו"ל, שמעתי את הקליקר של הרולר נוקש בנגיעות ובנעילה...דוח מטורף דג מטורף  קובי אתה זוכה להגשים חלומות , אשריך אח 
|
|
|
|
|
איזה מפלצתתת מזל שהורדתם מקל ברגע האחרון
|
|
|
|
|
מברוק קובי ולצוות, שיחקתם אותה אלופים דג חלומי ופייט חלומי כל הכבוד על הסבלנות ועבודה מקצועית, להביא דג חרב במשקל כזה לא פשוט בכלל מתאר לעצמי איזה נגיחות הוא נותן ואיזה אווירה הייתה על הסירה קיבלת טעימה, בטוח שתרצה עוד ועוד
לסוף שאלה, נתפס על קלמארי חי/ מת טרי? ובאיזה עומק היה הפתיון?
|
|
|
|
|
פששש איזה תפיסה מדהימה.חלום רטוב.כיף גדול.מקצועיות לשמה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מברוק קובי ולצוות, שיחקתם אותה אלופים דג חלומי ופייט חלומי כל הכבוד על הסבלנות ועבודה מקצועית, להביא דג חרב במשקל כזה לא פשוט בכלל מתאר לעצמי איזה נגיחות הוא נותן ואיזה אווירה הייתה על הסירה קיבלת טעימה, בטוח שתרצה עוד ועוד
לסוף שאלה, נתפס על קלמארי חי/ מת טרי? ובאיזה עומק היה הפתיון?
תודה רבה על הפירגון, סמאח. מה זה רוצה עוד? אני מוכן לצאת כל ערב.... הדג נתפס על פיתיון חי, אני מעריך שהפיתיון היה בעומק 60-70 מטר, עומק המים בנקודה כ-600 מ'
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4
|