פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שיא אישי חדש |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שיא אישי חדש (נקרא 8950 פעמים) |
הדפסה |
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים  תפיסה מרשימה וטעימה יחדיו 
|
|
|
|
ברק והים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
חוטים מתוחים
|
|
WOWWWWW  פשוט חלום מזל טוב 
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
ואווו מטורך כמו להיות מחובר למשאית קטנה אני נתקלתי באחד של 10 קג מינוס שעשה לי בית הספר ואחרי מאבק ארוך קפץ מתוך הידיים שלי וברח אז מה עשה לך 19 קג המון כבוד ותודה על השיתוף
|
|
|
|
|
דקל, עם דג כזה, אי אפשר להישאר אדיש. אני חייב לברך אותך ולהגיד שפו ענק על התפיסה המדהימה! להרבה דייגים לא תהיה חוויה דומה בכל ה"קריירה" שלהם.
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
שמע דקל, טירוף, כל הכבוד! כזה פייט, פשוט מגיע לך להוציא אותו יפה מאוד 
|
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
וואווו. איזה גודל. כל הכבוד על התפיסה . ממש מפלצת. אלוף
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דקל, פשוט  איזה דוראדו מכובד  דגים של חו"ל ולא של הארץ. זו חוויה מיוחדת לראות איך הוא מתקרב ולוקח את הפתיון כל הכבוד לך ולצוות
|
|
|
|
|
שמע זה מכובד מאוד. תפעול יפה. נקי ומקצועי אחי
|
|
|
|
|
תודה לכל המברכים
|
|
|
|
|
דקל, עם דג כזה, אי אפשר להישאר אדיש. אני חייב לברך אותך ולהגיד שפו ענק על התפיסה המדהימה! להרבה דייגים לא תהיה חוויה דומה בכל ה"קריירה" שלהם.
תודה 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
הוידאו הגיע אלינו מהר לקבוצה, אני חושב שראיתי אותו איזה 5 פעמים ברצף... לפעמים עובדים כמו חמורים ולפעמים ה' נותן לנו מתנות שבאות בלי עבודה קשה מדי, רק כי מגיע לנו בגלל הקארמה ! אבל למי שמגיע מגיע, ולך מגיע ! לגבי עונת הרבייה..... לא חוזרים על בדיחה פעמיים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
אין מילים דקל.... תפיסה אדירה ודו"ח אדיר  מסכים עם הדברים שרשמת בתחילת הדו"ח, לגמרי.... לפי הדיווחים - הדיג די חלש יחסית.... לגבי התפיסה, אין חדש - אתה מקצוען אמיתי ולא בכדי עולים בסירתך דגים בגדלים שהרוב רק מפנטזים עליהם... במקום לספור בריחות אתה סופר תפיסות מדהימות ביחד עם מי שאתך בסירה, לבריאות וכן יירבו! אגב, מאמין כי בכללי, קלמארי ללא מדאי וללא עופרת - יעבוד על הדוראדו טוב יותר מאשר המדאי, שווה נסיון... ונתת גם רעיון - תנסה אותו... להגיע לאזור ולפזר כמה מצופים ומשטחי דיקט - בתקווה שיגיעו דורדו, גם פיזור של חתיכות קלמרי ודגי זבל לא יזיק.... ולהכין רצועות קלמארי ארוכות וגדולות על סט עם חוט וקרס בלבד.... וכמובן - לא שלכוח בסוף הדיג לאסוף לסירה ולחוף את כל המצופים והמשטחים וכל היתר בהצלחה ותמשיך להדהים אותנו 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים מדהים מדהים, זה לא דג, זה קטר ירוק מסוג ההפתעות שלא שוכחים אותן.
כמו שכבר כתבו, ההבדל בין להצליח להוציא דג כזה לבין להישאר עם סיפור לחבר'ה כל המפלצת שברחה, זה קצת מזל והרבה יכולת ומקצועיות של הדייג.
כבוד,
|
|
|
|
איזה מלך אתה! לפני שנדבר על זה שאתה אלוף, כמה מילים בקשר להקדמה שלך
כולנו יודעים שתחילת יוני זה תחילת עונת הקיץ עם טפטופים פה ושם, לקראת סוף יוני תחילת יולי כבר מדברים על עונה ללא ספק. אישית לא התלהבתי לצאת בשבועיים שעברו מסיבה אחת, ירח גדול-מלא !!!! לא רק ירח גדול גם כן ים פלטה, תנאים בכלל לא מתאימים לדייג, תוסיף לזה זרם צפוני קטלני שלא בולם אותו שום דבר שמקשה תנאי דייג. זרם זה ילווה אותנו עד אמצע אוגוסט. ועל זרם זה דיברנו בערב התחרות והזהרתי ממנו, ולכן החברה איבדו שליטה על הקיאקים ( אגב הזרם החזק נכנס לראשונה השנה בליל התחרות) לדעתי השבוע הבא נראה עדכונים מעניינים ותפיסות מעניינות בג'יג ובדייג פתיונות
ועכשיו לעיקר הדוח
בוא נתחיל מזה שכוונה טובה לטובת סירות אחרות הביאה תפיסה לא רק טובה אלה חלומית, הליצנים האלה מסתובבים סביב דברים צפים, שם האוכל שלהם
מאוד אופייני לך הקור רוח, עבודה מושלמת ומקצועיות בלהביא דגים גדולים ראיתי את הסרטון וראיתי איך התמודדת עם הדג וראיתי איזה קרקס עשה לכם שם כל הכבוד והמשך הצלחות ידידי
|
|
|
|
|
איזה דוח מדהים! אתה בחור זהב שדואג לים ומגיע לך בחזרה. כל הכבוד לך אלוף! הדוח ממש מהנה , נכנסתי לחוויה ,תענוג לקרוא. תודה על השיתוף חוטים מתוחים. אגב ג׳יג ניסיתם כשראיתם אותם?
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|