פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   חוזרים לזרזר :) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוזרים לזרזר :) (נקרא 5055 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מה קורה חברים? אז כמו שאתם יודעים אני רק קרפיונים, אבל לא יודע איך קרה היינו בכנרת חברים ואחד מהם רצה שאלמד אותו לדוג אז ודור הביא לנו איזה סט מעפן לזרזור. עם כמה דמויים, והלכנו לזרזר קצת אחרי זה עשינו מצוף טיפה ופתיונות קצת בספונטני. והחבר אהב ממש את הזרזור אז החלטנו להזמין מחול ציוד ולהתחיל. אז הכל הגיע אתמול: כ 30 דמויים ניקלים ציקדות ספינרים 2 חכות - Dragon Nano Core Spinn 12 - 1.83M 1-12G 2 רולרים - SPRO Dassault XF 2000 גריפר של חברת SPRO 2 חוטי בד - Berkley X9 BRAID LOW VIS GREEN 150M - 0.08MM וקופסה כפולה לדמויים בנוסף הזמנו בארץ מחנות שסגרה 2 ווסטים וסיכות. וזהו נקווה לתוצאות אחרי שנים מחוץ לתחום 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 12, 2019, 08:06:34 AM על ידי itamar26
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
שיהיה בהצלחה איתמר , הכנרת חמה אש עכשיו בזרזור
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
אליפות איתמר, שיהיה לכם המון בהצלחה והנאה וכמובן תפיסות יש משהו בזירזור,שהוא סוג של קסם בשילוב אדרנלין.... אפשר קישור למקלות? תודה על השיתוף וחוטים מתוחים
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בהצלחה... חבר'ה מקצוענים ויסודיים כמוכם, אין לי שום ספק שתצטיינו תוך זמן קצר... ממתין לדו"ח מתוק ראשון, וגם למלוח...
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש משהו בזירזור,שהוא סוג של קסם בשילוב אדרנלין....
זה כמו המכורים ברולטה, בכל סיבוב של הרולר אתה בטוח שהפעם תביא את המכה  בהצלחה, מקווה שתפנקו אותנו בסרטים לפחות כמו אלו של הקרפיונים  גיל
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יש משהו בזירזור,שהוא סוג של קסם בשילוב אדרנלין....
זה כמו המכורים ברולטה, בכל סיבוב של הרולר אתה בטוח שהפעם תביא את המכה  בהצלחה, מקווה שתפנקו אותנו בסרטים לפחות כמו אלו של הקרפיונים  גיל נשתדל לפנק גם בסרטים כמו של הקרפיונים 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איתמר, ברוך הבא לתחום הז'רז'ור  מקווה שלראות בהקדם גם דוחות מהתחום הזה באותה איכות כמו מסעות הקרפיונים שלך
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר, ברוך הבא לתחום הז'רז'ור  מקווה שלראות בהקדם גם דוחות מהתחום הזה באותה איכות כמו מסעות הקרפיונים שלך תודה רבה חבר, האמת יותר נכון להגיד ברוך השב 
|
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יותר מחכה לערב שלפני מלתחרות עצמה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד איתמר איתמר איתמר... יש שני אנשים כאן בפורום שלא האמנתי שיעברו לז'ירז'ור, והם רפי ואתה. טוב, נו... זה אומר שאולי יום יגיע ויהיה לי סיכוי לעבור לקרפיונים  שיהיה המון בהצלחה, אין לי ספק שבסטנדרטים שאתה מציב לעצמך, אתה תגיע להשגים גבוהים. מזל שאחד כמוך דוגל רק ב- C&R, אחרת שאר החברים כאן היו צריכים להתחיל לדאוג.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בס"ד איתמר איתמר איתמר... יש שני אנשים כאן בפורום שלא האמנתי שיעברו לז'ירז'ור, והם רפי ואתה. טוב, נו... זה אומר שאולי יום יגיע ויהיה לי סיכוי לעבור לקרפיונים  שיהיה המון בהצלחה, אין לי ספק שבסטנדרטים שאתה מציב לעצמך, אתה תגיע להשגים גבוהים. מזל שאחד כמוך דוגל רק ב- C&R, אחרת שאר החברים כאן היו צריכים להתחיל לדאוג. תודה גדולה על הפרגון! אני חלילה לא עובר לזרזור אבל מעביר את הקיץ עד שתפתח העונה. דווקא אני רואה מגמה הולכת וגוברת של C&R שזה מבורך והלוואי וימשיך כך 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איתמר, ברוך הבא לתחום הז'רז'ור  מקווה שלראות בהקדם גם דוחות מהתחום הזה באותה איכות כמו מסעות הקרפיונים שלך תודה רבה חבר, האמת יותר נכון להגיד ברוך השב  ברור ששב הכורדי עם הכפכפים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|