הדו"ח: חג שבועות ודוד שלי מתקשר, ארז, אתה הדייג במשפחה וסופי (הבן שלו בן 3) ממש ממש רוצה לדוג, אמממ לדוג? מה נעשה מה נעשה, את כל הציוד חוף \ פיתיונות \ בוס מסרתי... ויש לי רק ציוד זרזור, אבל האמת מעבר לזה שלא רציתי לאכזב אותו, גם לא רציתי לאכזב את עצמי... אמרתי ננסה, אילתור של מתכון מהמם, אילתור של ריגים פשוטים לחיבור לסיכה כדי לא לקרוע את הקיים בחכות זרזור ולמאגר... המאגר הינו פרטי ושייך לקיבוץ בקריות, חבר של דוד שלי פותח עם השלט את השער ואני מרגיש לחלוטין VIP, לבדנו מביטים מול המים ומיד התחלתי לפתח תקווה, תקווה שהתממשה רק שבהתחלה רגשות עצבות הציפו אותי...
עוד סירטון משובח מבית היוצר.... ארז, הפלוס בלהיות subscriber בערוץ שלך זה שאני כבר יכול להעלות את הדו"חות במקומך, ראיתי את הסירטון לפני שעתיים-שלוש חבל באמת על המקל שנשבר, אבל כבר בהתחלה הבנת את הטעות שעשית (מה לעשות, שוכחים את הדברים האלה כשעוזבים את הפעתיונות לפני שנים, אני גם כמוך כבר הרבה שנים לא שם). לפעמים טעויות מחליקות, ולפעמים משלמים עליהן במזומן, או באשראי אם החנות שאתה קונה ממנה מקבלת כך או כך, יצאתם נהניתם ותפסתם, ניערת את האבק והיכולות נמצאות שם, עובדה שהדברים עבדו לך. והמקל שנשבר? הזדמנות להתחדש... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
ארז, בהתחלה נראה שהגעתי לערוץ אפיה אח"כ חזרנו לדיג , אבל מאגר מלא אקשן וסוף שיחק אותה יש לך מזל שהמקל נשאר על החוף אחרי שנפל ולא המשיך למים .הזדמנות להתחדש במקל .
היה מעניין ארז.... משפחת הדייגים בפעולה בהרכב מלא - כל הארבעה יופי של דו"ח עם סרטון מרתק... עם יום מלא אקשן... שבירת החכה כואבת - אך חלק מהעניין, הפקת תובנות לך ולכל מי שצפה... אפילו אין כאן "נקמת השפמנון" כי הרי אתה משחרר את כל הדגים... תמשיכו להנות...
אחי מבין את התיסקול על שבירת החכה אבל כמו שאמרת בסרטון נחמה שזה רק דבר של החכה ולא כל החכה עם הרולר בסופו של דבר זכיתם לאללה של אקשן אפילו ליטל התותחית נתנה בראש
עוד סירטון משובח מבית היוצר.... ארז, הפלוס בלהיות subscriber בערוץ שלך זה שאני כבר יכול להעלות את הדו"חות במקומך, ראיתי את הסירטון לפני שעתיים-שלוש חבל באמת על המקל שנשבר, אבל כבר בהתחלה הבנת את הטעות שעשית (מה לעשות, שוכחים את הדברים האלה כשעוזבים את הפעתיונות לפני שנים, אני גם כמוך כבר הרבה שנים לא שם). לפעמים טעויות מחליקות, ולפעמים משלמים עליהן במזומן, או באשראי אם החנות שאתה קונה ממנה מקבלת כך או כך, יצאתם נהניתם ותפסתם, ניערת את האבק והיכולות נמצאות שם, עובדה שהדברים עבדו לך. והמקל שנשבר? הזדמנות להתחדש... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
ליורשת הבאה ב"ה עניין של שבועיים שלושה אני מעריך גג המון המון תודה קובי, מעריך מאוד