פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טרכון רעב ביותר ,עם יוסי אסולין הפעם בלי צרחות .. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טרכון רעב ביותר ,עם יוסי אסולין הפעם בלי צרחות .. (נקרא 4612 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 6/6/2019 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:קובע עם מאסטר אסולין נפגשים בנקודה צופים לעבר הים ובוחנים אותו ,מחליטים להתמקד בנקודה מסויימת שאנחנו קולטים את הרתיחות,ים גבוהה מאד ,אני מראש מודיע למאסטר בשקט ושלווה שאין מצב אם הוא נינעל ה9עם אני חא יכול לעזור לו בגלל תנאי הים יוסי מקבל בהבנה רבה וטוען בפני שאם אני ננעל שאני לא יעז בכלל גם לבקש עזרה בגלל גובה הים ומודיע לי מראש שאני מרים אותו עם היכה שלי בכל זאת הוא אןמר לי אתה עובד עם מקל מפלצת( בלאק הול קאבין 30-100) מזהים רתיחות מתחילים לעבוד בקצב טוב קצצ גישושים יש מרדפים יש מעקבים אבל לא ננעלים ,לא יודע למה אבל מרגיש לי שאני הולך להינעל ו ודיע מראש למאסטר שזה קורה אוטוטו ממשיכים לזרוק ואז מגיעה הפצצה בובום אני נעול צועק ליוסי והוא צועק עליי בחזרה מה אתה צועק אני 30 סמ לידך צוחקים נהנים ואני עם פייט רציני אין מי שיעזור רק אני והחכה ,נהנה מהפייט ממש חזק מביא אותו עד אליי ובבום שולף אותו מהמים כמובן בזכות יוסי שנתן לי את הביטחון על המקל ויוצא לו טרכון חמוד בסביבות 1קג, ממשיך לעבוד והעסק בוער פתאום קולט ברקודה ענקית מתעופפת לי על הסיליקון ננעלת באויר ובנחיתה משתחררת זורק במרץ אחריי שנייה ובום עוד פיצוץ שוב ברקודה גדולה ושוב משתחררת אחריי פייט של 10 שניות ,לא מוותר ממשיך לזרוק הכל קורה בכמה שניות זורק מגלגל יותר לאט ובום ננעל שוב הפעם לברקמביא אותו עד אליי והחמוד מסתכל עליי מוציא לי אצבע משולשת ובורח לי בחזרה למים בסהכ יום מהנה ביותר זאת התוצאה הטרכון לא ידע שובע...
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לאט לאט אתה מקבל את הבטחון לצעוק בחזרה על המאסטר 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
פיייי מלא צעקות יש לכם שם, כל הכבוד על הצעקה אההה על התפיסה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מרוב מאסטרים לא רואים את היער אתה נותן בהם בסובלנות ומקבל אקשן נהדר נלחמת רגוע והרמת אותו בכיף כי הוא שלך  תמשיך לחגוג אני בא עם אטמי אוזנים מעכשיו 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אין עליך אלוףףףףףף פעם הבאה אני ויוסי אסולין נשים לך משתיק קול
|
טוב חבר קרוב מאח רחוק
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
החגיגות בדרום לא נפסקות, הטרכונים ננעלים בתדירות, הלברקים עושים שמח והברקודות עדיין בשטח, אבל עכשיו הן כבר בגודל XL... צחי, לשלב כוחות עם אסולין זה ללא ספק מכפיל כוח רציני, הוא מגנט לדגים וגם יודע להרים את המוטיבציה, גם כשהוא בכלל לא צועק... אבל הפעם הוא חווה את התחושה של הצד השני, במקום להיות הצועק, הוא יצא הנצעק  יופי של דג ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
כל הכבוד, עושה רושם שעברת יום מטורף. הלוואי שתתן בראש בכל יציאה שלך יאלוף
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יום מלא אקש'ן צחי... הבריחות בטוח שעשו לך הרבה חשק לעוד... הטרחון מכובד ביותר - ורואים שהיה רעב ביותר... טרף וטרף עד שהגיע לדמוי שלך 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יום מלא אקש'ן צחי... הבריחות בטוח שעשו לך הרבה חשק לעוד... הטרחון מכובד ביותר - ורואים שהיה רעב ביותר... טרף וטרף עד שהגיע לדמוי שלך  תודה לכולם ,רפי אכן היה רעב מאד גם עד שהוא ננעל עליי הוא תקף אותי 3 פענים ברצף עד שננעל חוויה מדהימה...
|
|
|
|
|
יופי של דג , עם הביטחון באים הדגים .... בהצלחה בהמשך העונה .... 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החגיגות בדרום לא נפסקות, הטרכונים ננעלים בתדירות, הלברקים עושים שמח והברקודות עדיין בשטח, אבל עכשיו הן כבר בגודל XL... צחי, לשלב כוחות עם אסולין זה ללא ספק מכפיל כוח רציני, הוא מגנט לדגים וגם יודע להרים את המוטיבציה, גם כשהוא בכלל לא צועק... אבל הפעם הוא חווה את התחושה של הצד השני, במקום להיות הצועק, הוא יצא הנצעק  יופי של דג ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף קודם כל תודה רבה לך,ועד שאני צועק על יוסי אני עושה את זה מכל הלב חחחח ...
|
|
|
|
|
איזה כיף צחי,שמת להם את סקוויד הקסמים פלוס המוטיבציה שלך ואין אפס,הפעם לדגים היה מזל. נתראה בצעקות אה... בשמחות 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לילה של צעקות  וטרחון מכובד  נראה שהדג היה די רעב  בתאבון