פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברקים, שחרורים, ופספוסים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: לברקים, שחרורים, ופספוסים (נקרא 2921 פעמים) |
הדפסה |
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 4/6/2019 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל הבוקר | - 3 דמויים שונים | לברק-חלק | 5 | |
הדו"ח:בוקר טוב חברים, טוב אז ככה. מגיע לחוף קצת מוקדם מידיי, מנצל את החצי שעה על שירים של בוקר ברדיו+אספרסו מהבית. (רק אנחנו הדייגים מבינים כמה קשה לכבות את הרכב ולעצור את רצף השירים הכי יפים ברדיו בשעות הקטנות שלנו). אבל מתחיל כבר אור ראשון וחייב לצאת. שלוש ארבע ו... מכבה מכה אחת. דופק התמתחות קלה וטס לחוף. מתחיל סריקה קלה על תוואי שטח שנראה דיי טוב. כמובן הכרץי את השטח לפני, כי באור הראשון לא ניתן להבחין בזרמים זעירים וכמובן שלא ניתן לראות את צבעי המים המשתנים בעקבות שינוי טופוגרפיה. מקבל תקיפה, ללא נעילה. זורק 3 מטר מערבית לתקיפה ומייחל לבום הבא. ואז. בזזזזזזזזז...... רואה לברק של קילו בערך מתהפך על המים ונותן עוד ריצה קלה תוך כדי התקדמות לכיווני. מגיע השלב של הגרירה לעבר החול. וכנראה שהלברק הזה לא היה צריך להיות שלי. חזר לחיי משפחתו. האמת שלא המשכתי באותה נקודה, אשתי תמיד אומרת "מה שצריך לקרות קורה" אם הוא הרוויח את חייו בחזרה אז ניתן לו עוד הזדמנות. משפר מיקום. נותן כמה זריקות. ובום... פייט מבטיח. בסופו עולה לו לברק כף יד. מיותר לציין שגם הוא חזר הביתה בשלום. נותן עוד 2-3 זריקות. ועולה לו לברק חביב. הילד ביקש לאכול דג אחרי שיחזור מהגן. אז ניתן לו דג. משפר מיקום פעם נוספת. 5 דקות ללא תקיפות. רגע לפני שאני לוקח החלטה לשנות כיוון. מקבל תקיפה מתחת לרגליים שלי. רץ אחורה. מביא אותו לאט לאט. לברק מכובד ויפה. תולש את הדמוי ונעלם במיים. מרכיב דמוי אחר. ובדרכי לאוטו עוד לברק מעכב אותי. משחרר גם אותו. חשוב לציין שבין לבין היו עוד תקיפות ללא נעילה. היה נחמד מאוד והיה אקשן. מתכנן להבא לארגן אסיפת הורים. סיכום יציאה סה"כ 3 דגים בחוץ מתוכם 2 שחרורים 2 בריחות מבין האצבעות כ4 תקיפות ללא נעילה. חוזר הביתה מבסוט עם דג אחד לילד
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קיבלת בוקר של נסיכים,
מעטות הפעמים מחוף שיש יום שהוא כולו של נסיך הים..
גם הרדיו בבוקר, גם טיול בחוף, גם תקיפות ונעילות והכי חשוב, לדאוג למלא את רוצון הבן..אחלה של בוקר, כן ירבו!
שי
|
|
|
|
|
כל הכבוד אחלה דוח 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של בוקר, לקבל ככה מקבץ נעילות זו באמת ברכה. כל הכבוד שידעת להחזיר לים, וגם לקחת ברוח טובה את אלו שחזרו בכוחות עצמם  גיל
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
בוקר מהחלומות מתן 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
חלום....יא וואלי, אתה מנצל את כל הגזרות כל הכבוד !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שלושה ימים רצופים של ים בבוקר ... אחחחח... תאמין לי אתה הגן עדן של החיים  שאפו ידידי על בוקר של נעילות ....נראה שהחברה התמקמו שם טוב טוב  מקווה שמהרה אצטרף אליך בבוקר הבא 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
דוח יפה עושה חשק לצאת עוד הרבה ימים בים ...ומהנים וכמובן אסיפת הורים בקרוב..
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
בוקר של השמחות מתן  תקיפות בריחות ושחרורים אקשן נון סטופ  העיקר שהילד קיבל את מה שביקש  המשך הצלחות איש 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לגמרי מתחבר לעניין הרדיו, הרבה פעמים אני מגיע מוקדם בבוקר עם 88fm ונופל על "לילה של אלבומים", אתה לא רוצה לצאת כי אתה מחכה לגלות מה יהיה השיר הבא... אבל בעצם זה קצת דומה לדיג, אם יש בור או נקודה מוצלחים, אבל הגיע הזמן להתקדם או לזוז הביתה, אתה לא רוצה לקפל כי אתה מחכה לתקיפה הבאה שאולי עוד רגע תגיע... שאפו על השיחרורים, ועל הארוחה שסידרת לבחורצ'יק  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איזה כיף לחטט המים עם מגוון דמויים ולהצליח ועוד עם הד החמקמק הזה כל הכבוד מתן מקצועי 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מתן אחלה דרך לפתוח ככה את הבוקר עם ים טוב ואקשן של לברקים  איך הלברק תלש את הדמוי ? הקשר נקרע ?
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התקפה רצינית היתה עליך  העיקר נהניית והבאת דג טעים לילד  אחלה דווח דייג 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה יופי של יום מתן... אין כמו יום מלא אקש'ן... בימים כאלו ואם לבסוף יש דג/ים ביד - הבריחות זה בבחינת תוספת עניין... גם נהנית להיות החונן ורב חסד ל-2 ששוחררו  גם חזרת עם דג יפה וטעים לארוחה (וכמובן לשמח את הילד)... מושלם 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שועל של בוקר אתה מתן, נראה כאילו הים יודע לקרוא לך בזמנים הנכונים, תמשיך להפציץ גבר
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|