באמת מה נותר לי להגיד מעבר למה שרואות עינכם, מדהים אותי עד כמה מחשבה יוצרת מציאות, אולי התקופה הארוכה שלא הייתי בים החדירה בי מחשבות פנטזיונריות על 4 דגים בתקווה שיהיו ואוכל לקרוא לסרטון ככה... מטורף שזה אכן מה שהיה... 4 לוקוסים מהקטן לגדול, שהגדול פתח את הטבעת, טיפ קטן לדיג לוקוס וגם פגישה מפתיעה עם פקחית שמורת הטבע והגנים שהסבירה מה מותר ומה אסור, בקיצור תהנו ואל תמצמצו...
אחלה סשן, ארז. ראיתי את הסירטון לפני כמה שעות (משתלם לעקוב אחרי הערוץ), נראה שהיה לך בוקר מאוד מהנה. יפה שהיה רצף של לוקוסים בשיטת הבבושקה, מהקטן לגדול. רק חבל שעצרת כי חיכה לך האח הגדול במשקל 5 קילו לגבי המפגש עם הפקחית, מוזר שהיא התהפכה עליך ככה... מההתרשמות שלי לא התנהגת כלפיה בצורה תוקפנית או בוטה, היא סתם באה בגישה חמוצה מראש... על עניין הלוקוסים יש דיון נפרד, לא בטוח שהפרסומים לגבי איסור דיג לוקוסים בחכה מהחוף בעונת הרבייה מעוגנים בחוק, ואני ממש לא בטוח שיש לה סמכות או זכות לדרוש ממך לאפשר לה לחטט לך בתיק... בכל מקרה, היה לך אחלה רצף והתיישבת על נקודה לוהטת! יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
יופי של סרטון לגבי פקחי רט"ג , יכול לומר לך שמיעוט מהם אדיבים ומקצועיים ( מהניסיון שלי עם מפגשים) , הבעייה ממה שאני רואה זה שהם חושבים שהם היחידים שאכפת להם מהטבע.
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
יופי של סרטון ארז... ויופי של יום... אכן התחילו מהקטן עד הגדול, לפי הגודל...
לגבי הפקחית: 1. מבחינה חוקית אינך חייב לשאול אותה ואינך חייב לטשטש - זו רשות הרבים ומותר לך לצלם כל אחד... מבחינות אחרות זה לגמרי בחירה שלך, אותי ממש לא מעניין אם היא מצולמת או לא. 2. הסיפור על "אסור לוקוסים" זו המצאה פרטית שלה, אין דבר כזה באופן כללי... זה לא חדש, הם לא מכירים חוקים וכל פקח ממציא כל יומיים "חוק" חדש... אולי התכוונה שאסור עד סוף יוני בגלל הודעת האיסור שהוציא פקיד הדיג (כשלעצמה חסרת תוקף) החל מיולי מותר להוציא שם לוקוסים - ולקחת לוקוס מעל 40ס"מ עבורך זה לא רלוונטי כידוע, כי אתה משחרר הכל...
תודה רבה חברים יקרים, קראתי תגובה של כל אחד מכם, המון תודה אוהב ... מעריך .... לגבי האיסור, האמת שקטונתי , הסבירו שאסור ומי אני שאתווכח, כבר מזמן שהשארתי מאחור את התשוקה לשנות משהו כאן.. לצערי הרב... כי אין ישועה מניסיון של שנים.