תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
31/5/2019 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 40 - 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:30 | גיג בינוני - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 6.4 |
07:00 | גיג בינוני - | *אחר - דג שאינו ברשימה | תמנון |
הדו"ח:
שמעון לא ידע שמור יזמין אותו לשישי ליציאה קלילה עם הסירה יום לפני הטיסה הארוכה- אבל הוא הזמין.
שמעון לא ידע שהים יהיה 180 מעלות מהתחזית - אבל הוא היה.
שמעון לא ידע שהוא ישבור את השיא האישי שלו - אבל הוא שבר.
מור הקפיטן הזמין את שמעון ואותי ליציאה בשישי עם הסירה, התחזית אומרת ים של מטר , למרות שהיו גם אפליקציות יותר אופטימיות.
מגיעים למרינה בארבע וחצי ( האמת קצת לפני כי .... ) והים על סף הפלטה , אין כמעט רוח.
איזה אושר

הארגון לירידה למים עם מור זה כמו תרגולת צבאית, 10 דקות והסירה במים עם כל הציוד עליה.
יוצאים לנקודה הראשונה של מור ומתחילים לעבוד , לאחר כחצי שעה ללא תוצאות עולים יותר מערבה.
עובדים בקלילות אין צורך להתאמץ עד ששמעון משחיל לנו איזה " הופההההה "
בתחילה זה נראה משהו קליל אבל אז היא מתחילה לאתגר את שמעון, לא צוללת אלא עולה ופותחת מבערים, ולשמעון אין שפולה מלאה.
הקפיטן ברגוע מציע לשמעון לעקוב אחרי הדג ושמעון מסכים.
ככה איזה 10 דקות שהיא סוחטת את שמעון עד שהיא עולה , טונית של 6.4 קילו.
שמעון הסחוט כולו חיוכים ומאושר.
כמה דקות לאחר מכן שוב נעילה אצל שמעון והפעם זה נראה כמו לוקוס גדול, וביציאה אתה מבקש רק לא לוקוס ( הפוך מכל יציאה אחרת ) , אחרי כמה דקות של מאמץ, ואיך שאני רואה את הצבע אין ספק מה זה.
אני אומר למור ושמעון זה תמנון,ואכן זה תמנון שחמד את הגיג של שמעון.
שמעון מעלה אותו וחושבים איך לנתק , אני תופס את הלידר והתמנון נפתח כמו פרח , נותן לי הזדמנות אחת לתפוס את הקרס עם הפלייר ולשחרר אותו במהירות.
לאחר מכן לא היו עוד תפיסות והים התחיל להתברבר אז יצאנו.
בחוף שמעון נותן לי הטונית, אין עליו. הילדים שלי מאוד אוהבים המבורגר טונית.
וכך נגמר היום , אז תודה למור ותודה לשמעון