פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עיט הים סוף סוף |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עיט הים סוף סוף (נקרא 9084 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 1/6/2019 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00 | דמוי סיליקון - Megabass x layer | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 1.7 |
הדו"ח:הי חברים מפגש הלילה עם החברים משיכות של טרולוסים כולם נעולים ורק אני מקבל נשנשת ארוכה אחרי לילה שלם ככה עוברים לחוף התחלתי עבודה עם הסיליקון הזה ולפי הסברים של אבירם כהן והסרטונים של אייל פרץ ומאז הוא הפך למובן יותר אתמול כבר שיחררתי 4 לוקוסים ולברק אחד התחמק היום כבר הגעתי עם תיק מאד קטן שהכיל את הסילקון הזה ועוד בסגנון מתישהו מרגיש נישנוש ומתחיל פייט כמו לוקוס קטן אני קורא למני שיבוא והפייט רק מקבל יותר ויותר כח בקרוב זה היה ממש פעם פעם עד שהצלחתי להוביל אותו החוצה בעזרת גל ומני מיד משפר ו יש מוסר ראשון סוף סוף 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2019, 07:32:41 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד, תפיסה של דג ההופך להיות נדיר בחופינו.
מקווה שדג זה יצליח להתאושש מפלישת האבונפחות.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של תפיסה יוסי 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אסולין יא אלוף,
קבלתי דיווח על הבוקר , היה בוקר פורה.
קבלת את מלך הים, דג מעדן...עוד היום לתנור או למחבת.
אחלה שבת הים סידר לך, כן ירבו!
שי
|
|
|
|
|
איזה יופי של מוסר!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
יוסי שאפו  אחד הדגים שלא כל דייג זוכה להוציא מהים כל הכבוד ידידי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחי פעם ראשונה ששמעתי אותך ככה מתרגש בטלפון כשהודעת לי שתפסת מוסר,איזה מזל שאתה מקשיב לאינטואיציות שלך ולא באת איתי לנקודה למרות שדקה לפני שננעלת התקשרתי להודיע לך שברחו לי לברק,וברקודה, אתה לא תותח, אתה תותחת,כמה דיברת על המוסר הזה שאתה חייב להביא אותו,אין מאושר ממני על התפיסה הזאת שלך... נ.ב השפרצת tongu9;בסוף?
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2019, 12:19:23 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה דג, יוסי, מגיע לך בענק! דג נדיר וחמקמק, וצריך יותר ממזל כדי לפגוש אותו בחוף, ולגרום לו לבוא איתך הביתה... שמח מאוד בשבילך שהצלחת לסמן וי על הדג, כל הכבוד, ובתיאבון!
יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
 |
|
|
כל הכבוד, תפיסה של דג ההופך להיות נדיר בחופינו.
מקווה שדג זה יצליח להתאושש מפלישת האבונפחות.
גם מקווה עם הזמן אני שם לב למינים שכהתחלתי לדוג אמרו לי שהם נעלמו הפסקת הדיג המסחרי מראה שינוי חד משמעי בדיג הספורטיבי  יופי של תפיסה יוסי   אסולין יא אלוף,
קבלתי דיווח על הבוקר , היה בוקר פורה.
קבלת את מלך הים, דג מעדן...עוד היום לתנור או למחבת.
אחלה שבת הים סידר לך, כן ירבו!
שי
בוקר עם ויב הים ממש צעק ג׳יג הד תודה נשמה  איזה יופי של מוסר!
Sent from my iPhone using Tapatalk
 יוסי שאפו  אחד הדגים שלא כל דייג זוכה להוציא מהים כל הכבוד ידידי   אחי פעם ראשונה ששמעתי אותך ככה מתרגש בטלפון כשהודעת לי שתפסת מוסר,איזה מזל שאתה מקשיב לאינטואיציות שלך ולא באת איתי לנקודה למרות שדקה לפני שננעלת התקשרתי להודיע לך שברחו לי לברק,וברקודה, אתה לא תותח, אתה תותחת,כמה דיברת על המוסר הזה שאתה חייב להביא אותו,אין מאושר ממני על התפיסה הזאת שלך... נ.ב השפרצת tongu9;בסוף?
אחרי לילה אתך שאתה מעיף טרכונים ולי רק את הבומבט חומדים  משפריץ מסמרים  איזה דג, יוסי, מגיע לך בענק! דג נדיר וחמקמק, וצריך יותר ממזל כדי לפגוש אותו בחוף, ולגרום לו לבוא איתך הביתה... שמח מאוד בשבילך שהצלחת לסמן וי על הדג, כל הכבוד, ובתיאבון!
יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
תודה קובי כיף לקבל פייט חדש ובכלל הדג הזה יפיוף וחזק 
|
|
|
|
|
כל דוח ממך בצבע איש יקר. 
|
|
|
|
|
יוסי , עברו כמה שנים ...סגירת מעגל , אז כשהיית לידי והיום עם מוסר בידיים  . סופרלטיבים תקבל מספיק , בהחלט מגיע על דרך ארוכה בזירזור  . ממני רק עיצות וחפירות , מברוק איש יקר 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק יה יוסיי  איזה אלוף נעלת דג פרימיום אתה מפתיע כל פעם מחדש עם דג אחר מקצוען אמיתי ,דוח קצר וקולע וכן ירבו המוסרים אצלך איש יקר 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
כל דוח ממך בצבע איש יקר.  תודה שי  יוסי , עברו כמה שנים ...סגירת מעגל , אז כשהיית לידי והיום עם מוסר בידיים  . סופרלטיבים תקבל מספיק , בהחלט מגיע על דרך ארוכה בזירזור  . ממני רק עיצות וחפירות , מברוק איש יקר  תודה אייל החפירות שלך מעצבות לי את השריטה  אתה המוזה לעבוד עם כזה סיליקון אתה נתת את החשק עברנו דרך ארוכה ועוד נעבור הרבה הכי חשוב כל נעילה זו ברכה  מברוק יה יוסיי  איזה אלוף נעלת דג פרימיום אתה מפתיע כל פעם מחדש עם דג אחר מקצוען אמיתי ,דוח קצר וקולע וכן ירבו המוסרים אצלך איש יקר  תודה אסלן אני מופתע בעצמי העונה נותנת פירות נהדרים הרבה מעבר למה שיכולתי לדמיין 
|
|
|
|
|
עיט הים האמיתי זה אתה יוסי,אין עליך  שמח במיוחד ששמת את ידך על הדג הטעים הזה, בדיוק לשולחן חג השבועות שלחו לך אותו מלמעלה, כיף לראות שהדג מסתובב באזורנו,גם אצלי האכילה הייתה עדינה ואז התגלתה העוצמה של הדג,מבין בדיוק על מה אתה מדבר. המשך הצלחות והפתעות כאלה . 
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסי אח יקר, היה ברור שזו רק שאלה של זמן עד שתוציא את המלכותי, דג שלא זוכים לראות הרבה במחוזותינו. שאפו!! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|